Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eglynas9 @ 2021 09 27, 15:35)
Tiesa, už 150+ pirkti man vis tik baisu... Palauksiu dar ką Laimuxė parašys apie savo patirtį - rašė, kad šiandien turėtų jau gauti.

Beje, kad nekiltų nesusipratimų, kalbu apie pirkimą iš marksandspencer.com, pasirinkusi siuntimą tiesiai į Lietuvą - viršuje tada rodo LT trispalvę, kainos visos eurais, bet nėra jokio išpardavimo skyrelio.

Kol kas dar nieko negaliu pasakyti nes nepristatė šiandien verysad.gif Kai tik gausiu parašysiu
Atsakyti

Pasižiūrėjau aš dar kartą M&S, tai gegužę prie 18 eur pridėjo 5 eur siuntimą ir 13 eur taxus (viso 18), o dabar tik 8 eur siuntimą :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 09 27, 19:01)
<p>Eglynas, o kainos lyginant su UK psl. stipriai didesnės?</p>

Dziugile, jei atvirai, nelyginau, kad nesinervinčiau rolleyes.gif
Tiesiog yra prekių, kurių kaina mane tenkina tokia, kokia yra. Tuo labiau, kad žinau kokybę.
Tarkim, pasiskaičiavau, kad už mokyklinius marškinius 1 vnt sumokėti apie 8€ man yra super. Ir dar kai yra pasirinkimas būtent tokio manekeniško sudėjimo paauglei, kokią turiu (ilgarankei lieknai aukštaūgei). Nes čia rasti tinkamus jau praradau viltį. O iš M&S turim jau pasiteisinusį modelį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimuxė @ 2021 09 27, 21:22)
Kol kas dar nieko negaliu pasakyti nes nepristatė šiandien  verysad.gif Kai tik gausiu parašysiu

Iš anksto ačiū! Labai laukiama informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglynas9: 27 rugsėjo 2021 - 20:41
Siandien Uzsakinesiu George rubelius. Galiu prijungti. Kaunas arba persiunciu lp expressu

https://global.direc...default,sc.html
Atsakyti

Gal kas Vilniuje renkate cocooncenter?

Atsakyti

eurovaistinej 40 proc dekoratyvinei kosmetikai, deja papildomu kodu nera bet kainos pakankamai geros  :)​ 

Atsakyti
Iš george po liepos 1d pirkau už daugiau nei 150eur, tai nieko mokėt papildomai nereikėjo..manau su M&S tas pats
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 09 28, 11:56)
<p>eurovaistinej 40 proc dekoratyvinei kosmetikai, deja papildomu kodu nera bet kainos pakankamai geros  smile.gif​ </p>

Pirkit pr trobos. Lt nemokamas pristatymas ir yra kodas Inga5 5€ minusuoja
Atsakyti
Na va, gavau šiandien iš M&S. Jokių papildomų mokesčių niekas neprašė biggrin.gif. Pristatė lp express, kurjeris būtų atvežęs į namus, bet kadangi manęs nebuvo įdėjo į paštomatą.
Pirkau už maždaug 160 eur, buvo free ship.
Atsakyti
QUOTE(Laimuxė @ 2021 09 28, 17:37)
Na va, gavau šiandien iš M&S. Jokių papildomų mokesčių niekas neprašė biggrin.gif. Pristatė lp express, kurjeris būtų atvežęs į namus, bet kadangi manęs nebuvo įdėjo į paštomatą.
Pirkau už maždaug 160 eur, buvo free ship.

Kaip fainai! bigsmile.gif
Tai ir aš dabar ramiai lauksiu siuntinio smile.gif
Atsakyti
Soriukas už off topic, 11-12 m merginai parduodu next mom jeans stilingus pilkus, 23 su lp expressu. Gal kam reikia
https://www.next.co....st755094/988990
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2021 09 29, 09:31)
Soriukas už off topic, 11-12 m merginai parduodu next mom jeans stilingus pilkus, 23 su lp expressu. Gal kam reikia
https://www.next.co....st755094/988990

Kaip man gražu šie mom džinsiukai jaunom, kūdom wub.gif . Saviškės niekaip neprikalbinu pirkti ax.gif Išrietus užpakalį vaikšto tik su aptemptais džinsais biggrin.gif
Atsakyti