Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Kur perkate jau pasiūtas užuolaidas (naktines)? Maunamas ant karnizo (ne žiedais).
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2021 09 20, 15:02)
Gal kas cofferista planuoja rinkti/pirkti?

Prisijungčiau ir aš. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2021 09 30, 19:54)
<p>Sveikos, kur perkate termo rubus vaikams gera kaina? smile.gif Ar pasiteisine ne merino vilnos, o kitokie? smile.gif Reikia futbolui zaisti kol neina i sale, o lauke zadzia rudens oru smile.gif</p>

aš labai myliu meriną ir kašmyrą, bet termo rūbus renkuosi tik sintetinius, nes negaliu pakęsti jausmo, kai sušyli ir esi su vilna biggrin.gif tai man keistas klausimas, nes mano visi termo rūbai sintetiniai.
Vaikams esu ir merino, ir sintetinius pirkus. Tai viena dukra puikiai nešioja merino, o kita net nežiūri į tą pusę ir ima sintetiką, nes jai kanda, nemalonu ir t. t. (matyt kaip ir man).
pernai žiemą pirkau Decathlone vaikams, visai geri buvo.
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2021 09 30, 21:03)
Prisijungčiau ir aš.  smile.gif

Ka te perkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 09 30, 22:06)
aš labai myliu meriną ir kašmyrą, bet termo rūbus renkuosi tik sintetinius, nes negaliu pakęsti jausmo, kai sušyli ir esi su vilna  biggrin.gif  tai man keistas klausimas, nes mano visi termo rūbai sintetiniai.
Vaikams esu ir merino, ir sintetinius pirkus. Tai viena dukra puikiai nešioja merino, o kita net nežiūri į tą pusę ir ima sintetiką, nes jai kanda, nemalonu ir t. t. (matyt kaip ir man).
pernai žiemą pirkau Decathlone vaikams, visai geri buvo.

man čia staigiai reikėjo vaikams terminių rūbų, tai kažkaip 3 pritaikiau iš ankstesnių metų, o ketvirtam ir neliko, tai daviau kažkada sau pirktas ir nepanaudotas maximines timpas. Sakė geresnių terminių kelnių nėra turėjęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZoZoo @ 2021 09 30, 18:54)
<p>Sveikos, kur perkate termo rubus vaikams gera kaina? smile.gif Ar pasiteisine ne merino vilnos, o kitokie? smile.gif Reikia futbolui zaisti kol neina i sale, o lauke zadzia rudens oru smile.gif</p>

Termo rūbų tikrai nepirkčiau vilnonių. Ypač sportui. Kai suprakaituos labai griauš.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 10 01, 09:03)
Termo rūbų tikrai nepirkčiau vilnonių. Ypač sportui. Kai suprakaituos labai griauš.

Bet tam ir gaminami termo rūbai iš vilnos, nes vilna turi savybę drėgmę sugerti ir išgarinti. Tai jei termo rūbai drėgsta, tada kažkas negerai su jų sudėtimi ax.gif . Tik vilną aplamai ne visi mėgsta dėvėti smile.gif. Yra labai plonos vilnelės termo rūbų smile.gif
Atsakyti

Sportui pirkau decathlone, būtent futbolui, ten sintetiniai, yra skirtingom temperatūrom, bent jau internete mačiau. Tiesa, praeitą savaitę viskas buvo iššluota, vos keli dydžiai. Vaiko dydžio buvo likę tik kelnės ir 2 maikutės, tad prieš važiuojant gal įmanoma internete patikrint, ar papildė.  Žiemai po kombinezonu perku su vilna, pernai dėvėjo green rose, sūnui taip patiko, kad sudėvėjo iki skylių. Šiemet pirkom devold, ten ne 100% vilna, žiūrėsim, kaip pasiteisins. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 01 spalio 2021 - 09:21
Senai jau nebeperku termo rubu, vet anksciau pirkdavau is Devoldo. Daug esu turejusi ir suaugusiem ir vaikam. Tai man puikus, ilgai laiko, kokybiski, visokiausiu turi nuo storesniu iki plonesniu, pirkdavom prie Panevezio fabriko parduotuveje. Labai nepatiko Thermowave - nors ir laikantis instrukciju skalbimo susitrauke kai reikalas, skirtingu rusiu, tai nzn kas su jais begerai. Ir dar pernai pirkau is lidlo vaikams tai man irgi kazkoks nesusipratimas su jais, nepatogus buvo, greit prairo ir nusiburbuliavo po pirmo skalbimo
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2021 10 01, 10:15)
<p>Sportui pirkau decathlone, būtent futbolui, ten sintetiniai, yra skirtingom temperatūrom, bent jau internete mačiau. Tiesa, praeitą savaitę viskas buvo iššluota, vos keli dydžiai. Vaiko dydžio buvo likę tik kelnės ir 2 maikutės, tad prieš važiuojant gal įmanoma internete patikrint, ar papildė.  Žiemai po kombinezonu perku su vilna, pernai dėvėjo green rose, sūnui taip patiko, kad sudėvėjo iki skylių. Šiemet pirkom devold, ten ne 100% vilna, žiūrėsim, kaip pasiteisins. </p>

Mano viena dukra mėgsta merino vilnos apatines maikutes, turėjo daug visokių, o prieš kelis metus nupirkau Green rose. Suvarė iki skylių blink.gif bet ne todėl, kad labai daug nešiojo, labiau todėl, kad tokia kokybė pasitaikė. Iki šiol nei viena maikutė taip skylėm nenuėjo. Ten tiesiog akys išbėgo ties siūlėmis. Pirkau merino vilnos maišytą su šilku. Labai maloni, miela, nu bet kokybė nzn.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2021 09 30, 23:30)
Ka te perkat? ax.gif

Nu kavą perkam. smile.gif kai kurių kainos labai mazos, negu pas mus.
Mellita kavos pupeles kurios man patinka 8 eur., o LT 13eur.
Kapsules pigiau.
Atsakyti
Sveikos,

laike valandos pirksiu iš Luisaviaroma parduotuvės. Šiuo metu su WEB20 nuolaidos kodu duoda 20 proc. nuolaidą nenukainotoms prekėms ir su FR30 kodu - 30 proc. nuolaida sale prekėms. Siunčia iš Italijos. Gal kas nori pasidalinti ship'ą, kuris į LT yra 15 eur? Vilnius - Alytus, į kitus miestus galiu persiųsti 4u.gif

Parduotuvės nuoroda:
https://www.luisavia...;__s=MzkyNjQyNg

Aš pirksiu Dr. Martens Jadon hi modelį, kurio kaina gaunasi 183 eur, geriausia kiek radau: https://www.luisavia...;__s=MzkyNjQyNg

Rašykite šiuo el. paštu: diana1199@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luggne: 01 spalio 2021 - 17:23