Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2021 10 07, 09:01)
Kurie europos vaizdai labiausia įstrigo? Kartu su 13 ir 8m berniukais nuvažiuoti kažkur būtų smagu. Niekur mes nebuvę apart lenkijos, latvijos, estijos

Man fainiausia kur nors nuskrist ir ten jau nuomotis mašina, nes kur bepajudėtum iš namų su mašina, tą didžiulę Lenkiją reik pervažiuot, kas užknisa.
Pirma mūsų kelionė su vaikais buvo į Zakopanę po kalnus palaipioti, aišku mažajam tada dar tik 2 metai buvo, tai jį visur ant kupros pratįsiojau, bet vis tiek faina buvo smile.gif

O kelionėse gaila laiko po prekybcentrius maltis, tuo labiau, kai namie prie kompo manau ne ką blogiau prisiperku. Net ir perdaug.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 10 07, 09:01)
Kurie europos vaizdai labiausia įstrigo? Kartu su 13 ir 8m berniukais nuvažiuoti kažkur būtų smagu. Niekur mes nebuvę apart lenkijos, latvijos, estijos

Na tų maršrutų daug gali būt. Šiemet važiavau tokiu:

VILNIUS-KROKUVA--VELIČKOS- MELK-SALZBURG-WERFEN-HALLSTATT-DACHSTEIN/5FINGERS-ALPENROAD-HEILIGENBLUT-TOLMEZZO-UDINE-MONFALCONE-TRIESTE-OPATIJA-RIJEKA--TROGIR IR ATGALPER SLO/AT/CZ/PL DAR 4 dienas WARSZAWA. TOTAL 5000 KM. su 10 metų vaiku. 22 dienos kelionė. /tobulai!!!!!! 9 dienos prie jūros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 spalio 2021 - 15:45
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 07, 12:08)
Augustave buvom šį savaitgalį, plaukėm tas tris valandas, tada kaktuse pavalgėm.
Tikrai labai patiko ir visai verta, nors mes jau antrą kartą jame. Jei galėtume mašina vasarą keliauti, tai būtų dar kitaip, o galime tik rudenį, tai viskas ribota.

Todėl dabar galvojau Bialystoke daryti sustojimą, tiesiog pavalgyti (kažką tripadvaisore nusižiūrėjau). Dar yra medicinos muziejus biggrin.gif

Kur Varšuvoj ir Krokuvoj apsistoti, gal turite patarimų? Nes ne visur yra 2+2 variantai (Viktorijos patartas dėl to netiko Varšuvoj).

Aš irgi išlepinta gražesnių vaizdų, bet gi ne visada priskraidysi, juolab, ką tik grįžom iš atostogų  wub.gif

Pavydu, kas vasarą gali su auto lėkti į Kroatiją wub.gif

O dėl prelykos centrų - tai kaip tik nusivyliau, nes internetu ir nuolaidų, ir pasirinkimo daugiau. Juolab, kad EU nalabai rasi RL, TH gerom kainom, vis tiek reikia USA biggrin.gif

O kodėl jūs negalit varyt į Kroatiją vasarą?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 16:54)
O kodėl jūs negalit varyt į Kroatiją vasarą?

Nes dirbam 7/7 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 07, 17:17)
Nes dirbam 7/7 verysad.gif

Nuotoliu negalit? Aš visą kelionę dirbau. Bent man tai netrukdė.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 17:18)
Nuotoliu negalit? Aš visą kelionę dirbau. Bent man tai netrukdė.

Ne, spaudos mašinos su savim nepasiimsime, deja.. biggrin.gif
Aš su kompu visada atostogauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 07, 17:41)
Ne, spaudos mašinos su savim nepasiimsime, deja.. biggrin.gif
Aš su kompu visada atostogauju  doh.gif

Tai palikit ką nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 17:45)
Tai palikit ką nors  biggrin.gif

Žo, skaudi tema man tos vasaros. Bet gerai, kad mokykla normaliai žiūri ir pavyksta rugsėjį išvažiuoti. O Kroatiją pamatysiu senatvėj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 07, 17:56)
Žo, skaudi tema man tos vasaros. Bet gerai, kad mokykla normaliai žiūri ir pavyksta rugsėjį išvažiuoti. O Kroatiją pamatysiu senatvėj bigsmile.gif

tai varykit žiemą į Kanarus, gi irgi labai faina

O šiaip tai rugsėjį dar labai faina pietinėj Europoj, nebe taip karšta, vanduo šiltas, žmonių mažiau, viskas pigiau.

Man tik nepatinka vaikų neleist į mokyklą ir vyrui sunkiau su atostogom, šiaip tai tik rugsėjo mėn ir atostogaučiau.
Atsakyti

Kaune renku www.cocooncenter.com iki nemokamo siuntimo :4u:

Rašykit į AŽ duosiu email

Dar renku :4u:

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 07, 12:08)
Kur Varšuvoj ir Krokuvoj apsistoti, gal turite patarimų? Nes ne visur yra 2+2 variantai (Viktorijos patartas dėl to netiko Varšuvoj).

Krokuvoje prieš keletą metų po Kalėdų esame buvę šiuose apartamentuose. Plotas sąlyginai nedidelis, bet yra antresolė, tad dvi dvigulės lovos integruotos. Netoli centras. Labai tvarkingi apartamentai
https://www.booking....a...room1=A,A,8
Atsakyti
Gal kas žinote, kur tokią striukę https://www.aboutyou...blotchy-6775916 pigiau rasti? Kiek googlinu, dar brangiau. Turbūt be šansų iki 50eu nupirkti?
Atsakyti