Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

https://deciem.com/ pirkote po liepos 1 d? Prisideda kokių mokesčių?
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2021 10 05, 22:22)
<p>Užrodykit kokius fainus kedus (juodus, pilkus, mėlynus) tokiam va orui, kad tiktų prie džinsų ir šiaip kelnių rolleyes.gif </p><p>Kas čia gražu ir patogu šiais laikais  hmm.gif </p><p>ačiū 4u.gif </p>

Dabar nike air force 1 yra lygis.
Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2021 10 06, 15:45)
https://deciem.com/ pirkote po liepos 1 d? Prisideda kokių mokesčių?

Neseniai pirkau, nieko papildomai nereikėjo mokėti.
Atsakyti
Ne į temą - ką aplankyti pakeliui į Varšuvą? O gal net ir su nakvyne? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 06, 21:25)

Augustawas ir paplaukiot kanalais daugiau aš nieko neatradau. Bialystokas? Nebais ten yr ką žėt. Kažkaip išpuikus nuo visų tų saldžių europos vaizdų, kelias iki žavios Varuuvos liudnakokas. O ir šiaip, nuo bialystoko varai autostrada ir bais greit nuvarai. Nėr kur ir bestot. Augustowe pasiimkit hotel Warszawa ir pakaifuokit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 spalio 2021 - 07:28
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 06, 21:25)

mes nevarome per Bialystoką, nuo Augustavo kertam tiesiai per tokį labai gražų miestelį Tikocinas. Yra graži pilis, panaši į mūsų Trakų ir pats miestelis toks istorinis, akmenimis grystas. Vasarą stojame ledų, labai skanūs viename kioskelyje.
https://lt.wikipedia.../wiki/Tikocinas

daugiau, tai nebent Augustavas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 07:27)
Augustawas ir paplaukiot kanalais  daugiau aš nieko neatradau. Bialystokas? Nebais ten yr ką žėt. Kažkaip išpuikus nuo visų tų saldžių europos vaizdų, kelias iki žavios Varuuvos liudnakokas. O ir šiaip, nuo bialystoko varai autostrada ir bais greit nuvarai. Nėr kur ir bestot. Augustowe pasiimkit hotel Warszawa ir pakaifuokit

Kurie europos vaizdai labiausia įstrigo? Kartu su 13 ir 8m berniukais nuvažiuoti kažkur būtų smagu. Niekur mes nebuvę apart lenkijos, latvijos, estijos
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 10 07, 10:01)
Kurie europos vaizdai labiausia įstrigo? Kartu su 13 ir 8m berniukais nuvažiuoti kažkur būtų smagu. Niekur mes nebuvę apart lenkijos, latvijos, estijos

Tai kad daug kur gražu wub.gif Mes neretai su vaikais keliaujam su masina, ziema slidinet i Austrija, Italija, sia vasara keliavome i Kroatija, pries kelis metus i Bulgarija. Ispudi paliko Rumunija, gamta nuostabi, Dunojus wub.gif deja, siukslynu siuklsynas unsure.gif unsure.gif Su lektuvu dievinu Kreta wub.gif Rudeni su draugais kelioms dienos i Maljorka skridom, irgi patiko wub.gif Man visur gerai atostogos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 10 07, 09:01)

jei tik ten buvot, tai pradekite po truputį: Čekija, Slovakija, Vokietija...o jau paskui į Italijas, Austrijas ir Kroatijas. Kaip sakant po truputėlį pratinkite gomūrįsmile.gif Šalys tikrai vertos dėl savo gamtos, kalnų, Čekijoj ir maži miesteliai labai gražūs, jaukūs. Man asmeniškai Tatrai vieni gražiausių kalnų.... nors daug kur vaikščioti teko, Tatrai ko gero pirmoji meilė, nes ir pirma rimtesnė viršūne Rysij ax.gif

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 08:27)
Augustawas ir paplaukiot kanalais  daugiau aš nieko neatradau. Bialystokas? Nebais ten yr ką žėt. Kažkaip išpuikus nuo visų tų saldžių europos vaizdų, kelias iki žavios Varuuvos liudnakokas. O ir šiaip, nuo bialystoko varai autostrada ir bais greit nuvarai. Nėr kur ir bestot. Augustowe pasiimkit hotel Warszawa ir pakaifuokit

visiškai pritariu...neverta dienos gadinti...Augustavas na tinkamas tiems, kas nekeliauja....bandėm vieną kart nuvažiuot pasivaikščiot ir ale apsipirkt be vaikų.....nu liūdesys man ten...tada jau geriau kur apsipirkti rimčiau....prie varšuvos daug rimtų prekybcentrių, niekad nebuvau, bet sako nuolaidų gerų prižvejot galima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 07 spalio 2021 - 09:22
Augustave buvom šį savaitgalį, plaukėm tas tris valandas, tada kaktuse pavalgėm.
Tikrai labai patiko ir visai verta, nors mes jau antrą kartą jame. Jei galėtume mašina vasarą keliauti, tai būtų dar kitaip, o galime tik rudenį, tai viskas ribota.

Todėl dabar galvojau Bialystoke daryti sustojimą, tiesiog pavalgyti (kažką tripadvaisore nusižiūrėjau). Dar yra medicinos muziejus biggrin.gif

Kur Varšuvoj ir Krokuvoj apsistoti, gal turite patarimų? Nes ne visur yra 2+2 variantai (Viktorijos patartas dėl to netiko Varšuvoj).

Aš irgi išlepinta gražesnių vaizdų, bet gi ne visada priskraidysi, juolab, ką tik grįžom iš atostogų wub.gif

Pavydu, kas vasarą gali su auto lėkti į Kroatiją wub.gif

O dėl prelykos centrų - tai kaip tik nusivyliau, nes internetu ir nuolaidų, ir pasirinkimo daugiau. Juolab, kad EU nalabai rasi RL, TH gerom kainom, vis tiek reikia USA biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal yra koks knyguklubo kodukas? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, iš amazon uk kokie nors mokesčiai prisideda? Gal kažkur prie prekės nurodyta turi būti? Nerandu
Atsakyti