Iš https://deciem.com/ pirkote po liepos 1 d? Prisideda kokių mokesčių?
QUOTE(Dziugile @ 2021 10 05, 22:22)
<p>Užrodykit kokius fainus kedus (juodus, pilkus, mėlynus) tokiam va orui, kad tiktų prie džinsų ir šiaip kelnių
</p><p>Kas čia gražu ir patogu šiais laikais
</p><p>ačiū
</p>
Dabar nike air force 1 yra lygis.
QUOTE(Nika77 @ 2021 10 06, 15:45)
Neseniai pirkau, nieko papildomai nereikėjo mokėti.
Ne į temą - ką aplankyti pakeliui į Varšuvą? O gal net ir su nakvyne?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 06, 21:25)
Augustawas ir paplaukiot kanalais daugiau aš nieko neatradau. Bialystokas? Nebais ten yr ką žėt. Kažkaip išpuikus nuo visų tų saldžių europos vaizdų, kelias iki žavios Varuuvos liudnakokas. O ir šiaip, nuo bialystoko varai autostrada ir bais greit nuvarai. Nėr kur ir bestot. Augustowe pasiimkit hotel Warszawa ir pakaifuokit
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 06, 21:25)
mes nevarome per Bialystoką, nuo Augustavo kertam tiesiai per tokį labai gražų miestelį Tikocinas. Yra graži pilis, panaši į mūsų Trakų ir pats miestelis toks istorinis, akmenimis grystas. Vasarą stojame ledų, labai skanūs viename kioskelyje.
https://lt.wikipedia.../wiki/Tikocinas
daugiau, tai nebent Augustavas.
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 07:27)
Augustawas ir paplaukiot kanalais daugiau aš nieko neatradau. Bialystokas? Nebais ten yr ką žėt. Kažkaip išpuikus nuo visų tų saldžių europos vaizdų, kelias iki žavios Varuuvos liudnakokas. O ir šiaip, nuo bialystoko varai autostrada ir bais greit nuvarai. Nėr kur ir bestot. Augustowe pasiimkit hotel Warszawa ir pakaifuokit
Kurie europos vaizdai labiausia įstrigo? Kartu su 13 ir 8m berniukais nuvažiuoti kažkur būtų smagu. Niekur mes nebuvę apart lenkijos, latvijos, estijos
QUOTE(padraika22 @ 2021 10 07, 10:01)
Kurie europos vaizdai labiausia įstrigo? Kartu su 13 ir 8m berniukais nuvažiuoti kažkur būtų smagu. Niekur mes nebuvę apart lenkijos, latvijos, estijos
Tai kad daug kur gražu
QUOTE(padraika22 @ 2021 10 07, 09:01)
jei tik ten buvot, tai pradekite po truputį: Čekija, Slovakija, Vokietija...o jau paskui į Italijas, Austrijas ir Kroatijas. Kaip sakant po truputėlį pratinkite gomūrį
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 10 07, 08:27)
visiškai pritariu...neverta dienos gadinti...Augustavas na tinkamas tiems, kas nekeliauja....bandėm vieną kart nuvažiuot pasivaikščiot ir ale apsipirkt be vaikų.....nu liūdesys man ten...tada jau geriau kur apsipirkti rimčiau....prie varšuvos daug rimtų prekybcentrių, niekad nebuvau, bet sako nuolaidų gerų prižvejot galima
Augustave buvom šį savaitgalį, plaukėm tas tris valandas, tada kaktuse pavalgėm.
Tikrai labai patiko ir visai verta, nors mes jau antrą kartą jame. Jei galėtume mašina vasarą keliauti, tai būtų dar kitaip, o galime tik rudenį, tai viskas ribota.
Todėl dabar galvojau Bialystoke daryti sustojimą, tiesiog pavalgyti (kažką tripadvaisore nusižiūrėjau). Dar yra medicinos muziejus
Kur Varšuvoj ir Krokuvoj apsistoti, gal turite patarimų? Nes ne visur yra 2+2 variantai (Viktorijos patartas dėl to netiko Varšuvoj).
Aš irgi išlepinta gražesnių vaizdų, bet gi ne visada priskraidysi, juolab, ką tik grįžom iš atostogų
Pavydu, kas vasarą gali su auto lėkti į Kroatiją
O dėl prelykos centrų - tai kaip tik nusivyliau, nes internetu ir nuolaidų, ir pasirinkimo daugiau. Juolab, kad EU nalabai rasi RL, TH gerom kainom, vis tiek reikia USA
Tikrai labai patiko ir visai verta, nors mes jau antrą kartą jame. Jei galėtume mašina vasarą keliauti, tai būtų dar kitaip, o galime tik rudenį, tai viskas ribota.
Todėl dabar galvojau Bialystoke daryti sustojimą, tiesiog pavalgyti (kažką tripadvaisore nusižiūrėjau). Dar yra medicinos muziejus
Kur Varšuvoj ir Krokuvoj apsistoti, gal turite patarimų? Nes ne visur yra 2+2 variantai (Viktorijos patartas dėl to netiko Varšuvoj).
Aš irgi išlepinta gražesnių vaizdų, bet gi ne visada priskraidysi, juolab, ką tik grįžom iš atostogų
Pavydu, kas vasarą gali su auto lėkti į Kroatiją
O dėl prelykos centrų - tai kaip tik nusivyliau, nes internetu ir nuolaidų, ir pasirinkimo daugiau. Juolab, kad EU nalabai rasi RL, TH gerom kainom, vis tiek reikia USA
Sveikos, gal yra koks knyguklubo kodukas? Aciu