Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(r@mke @ 2021 10 28, 12:30)
paprastais is De ateina per 7-10, bet jei parinksit, jungciausi , Kaune 4u.gif

Zinokot tikrai mebudama lT dabar neuzsakinesii, nes neturiu net ko paprasyt priimt siuntos 😊
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2021 10 28, 21:25)
kadangi susigundziau pastom, ta galeciau parinkti pastas, jei tinka persiuntimas pastomatu

kadangi gavau daug uzklausu i az, bet kazkodel nevisom leidzia atsakyti, tai rasau cia: pirksiu siandien vakare, norus atsiuskite i rufalija@gmail.com Esu is Vievio, tai Vilniuje bunu, bet jau reiketu ilgeliau laukti ir derintis, paprasciau pastomatu
Atsakyti
Viktorija, perkat pastas? Galim vienu adresu siųsti, bus ir pigiau, ir lengviau perkančiai bigsmile.gif
Atsakyti
Ar jau gavot Eskimo, kur siuntėtės iš Švedijos? Viskas sklandžiai?
Atsakyti
o ar tikrai tos pastos kažkas tokio, kad čia jūs visos taip perkat?

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 10 29, 07:46)
Viktorija, perkat pastas? Galim vienu adresu siųsti, bus ir pigiau, ir lengviau perkančiai bigsmile.gif

Aš tai nieko neperku rolleyes.gif
Mėgstu kitas dantų pastas, bet ir jų užsipirkau užtektinai paskutinį sykį
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2021 10 28, 21:41)
Kas del konvekcinės, turiu karšto oro gruzdintuvę. Mano maža, bet yra 12L kur ir vištą iškept galit. Man tai itin pasiteisinęs pirkinys. Fb yra grupė su receptais ir patirtimis. Kepa ir pyragus, picas, kugelius

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 10 29, 10:59)

Pora žmonių pagyrė, kaina per pus mažesnė nei Lt, tai ir rūpi pabandyti. TSAKANT nepabandęs nežinosi bigsmile.gif Pliusas žemas šios dantų pastos abrazyvumas (RDA ~50) nekenkia atkuriamam dantų emaliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 29 spalio 2021 - 13:28
QUOTE(keistuole @ 2021 10 29, 10:59)

Aš naudoju pakaitom Gum Sensivital+ ir Apa Care Zahncreme, tai jos man visiskai vienodos, abi gerai nuima jautrumą. Pirkau ir dėl nedidelio abrazyvumo, nes pas mame estetinis plombavimas. O jautrumas mane kankino daug metų.Dabar pamiršau kas tai tokio.
Atsakyti

kadangi gavau daug uzklausu i az, bet kazkodel nevisom leidzia atsakyti, tai rasau cia: pirksiu siandien vakare, norus atsiuskite i rufalija@gmail.com Esu is Vievio, tai Vilniuje bunu, bet jau reiketu ilgeliau laukti ir derintis, paprasciau pastomatu

sveiki, parašiau Jums paštukan 😉

Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2021 10 29, 15:26)
Aš naudoju pakaitom Gum Sensivital+ ir Apa Care  Zahncreme, tai jos man visiskai vienodos, abi gerai nuima jautrumą. Pirkau ir dėl nedidelio abrazyvumo, nes pas mame estetinis plombavimas. O jautrumas mane kankino daug metų.Dabar pamiršau kas tai tokio.

aš naudoju elmex
Įdomu šitos geriau ar ne
Atsakyti

Ar jau gavot Eskimo, kur siuntėtės iš Švedijos? Viskas sklandžiai?

Taip! Atejo per 10 dienu! 

Atsakyti