QUOTE(Rita003 @ 2021 11 17, 10:52)
Merginos, kur perkat iphonus? ideallietuva? Su tel. sutartimis imate? Per skelbiu lt? Niekas iš šeimos neturim, man asmeniškai nėra ir poreikio, o ir kaina man atrodo kosTmine

, bet sūnus susitaupė, dirbo vasarą, mirk gyvenk sakė pirks. Nu o man rūpi bent 100 sutaupyt

Gal patarsit kažką, gal dar laukti Kalėdų, bet abejoju ar jiems būna nuolaidos. Iš anksto ačiū

P.s. pirks ne naujausią, nori 12mini
Nelabai ka pritaupysi su tais Iphonais, kad ir kaip noretusi

jei yra kas parveza is JAV, tada galima sutaupyt kazkiek tikrai, siustis zinoma neapsimoka. Su tais skelbiu.lt esame nudege, vyras pirkes pries kelis metu, viskas kaip ir ciki, net tikrinom pagal IMEI pas atstovus cia, o po poros metu pareina zinute kazkas ala, kad telefonas bus uzblokuotas, paaiskejo, kad jie turi tokia schema- paima issimoketinai pvz UK ta Iphona, na ir tai diena tas telefonas "svarus", jokiu irasu tau nemes tikrinant IMEI, imoku aisku nemoka ir pardavejas imasi veiksmu, musu atveju taip ir buvo, pyst ir uzblokavo ta telefona, bet taip idomiaI, veike tik Tele2 tinkle, tai kadangi sunus naudojasi PILDYK, tai jam nuskilo- gavo labai nebloga Iphona ta proga,o vyras gavo nauja sau pirkt, nes Bite naudojas. Tai jau damusim iki negaliu ta telefona ir i siuksliu deze, nes nei parduosi tu ji, nei kai. Ant PVM imones pirkit per kokius pazistamus, susitaupo, mes taip darom