O prie tų dėlionių dar reikia ir priemones ar rėmelius pirkti?
Merginos, gal yra sodininkių/daržininkių
Kurioje lenkijos parduotuvėje galima nusipirkti plėvelę augalų dengimui? Labai tikiuosi, kad patarsit. Ačiūūū
QUOTE(madmuazele @ 2021 11 20, 18:30)
O prie tų dėlionių dar reikia ir priemones ar rėmelius pirkti?
Jei norėsite įrėminti tai reikės rėmelio. Ten yra drobė lipniu paviršiumi ant kurios dedi karoliukus ir prilimpa jie. Tai pačiam darbeliui daryti papildomai nieko nereikia, viskas būna
QUOTE(kryyste @ 2021 11 21, 12:07)
Jei norėsite įrėminti tai reikės rėmelio. Ten yra drobė lipniu paviršiumi ant kurios dedi karoliukus ir prilimpa jie. Tai pačiam darbeliui daryti papildomai nieko nereikia, viskas būna
Ačiū!
Gal kuri norit jungtis prie yooxo? Trūksta 40 kad būt nemokamas
Paaugliška mokyklinė (berniukui) kuprinė su skyriais? Nesuprantu - kur tokios ieškot? Ir dar - neputli
Gal kas turite abaut you koduka?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 21, 21:34)
Paaugliška mokyklinė (berniukui) kuprinė su skyriais? Nesuprantu - kur tokios ieškot? Ir dar - neputli 
samsonite
Gal esat dariusios gražinima i amazon.de?
Aš visad siusdavau paštu, dabar rodo rinktis dhl, pasirinkus artimausia, ismeta itella paštomatus, gal galima per juos nemokamia gražint?
Aš visad siusdavau paštu, dabar rodo rinktis dhl, pasirinkus artimausia, ismeta itella paštomatus, gal galima per juos nemokamia gražint?
QUOTE(Carlin @ 2021 11 22, 09:26)
Čia tipo pašaipiai, nes aš rašiau? Bet vaikams ten tikrai didelis pasirinkimas. O paaugliams - nėra. Arba PC kuprinės, arba kelioninės.