Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal Eurovaistines koks kodas yra ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2021 12 02, 09:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="fantik" data-cid="72903250" data-time="1638342588"><div><p>Sveiki! Renku užsakymą Vilniuje, Žirmūnai, galiu siųsti.</p><p></p><p><a  class="bbc_url" href="https://norditeket.com/shop/search?s=eskio" title="Išorinė nuoroda">https://norditeket.c.../search?s=eskio</a></p><p></p><p>galutinė kaina bus po užsakymo patvirtinimo, prisideda siuntimas 159 kronos (~15,5 eur). Siuntimo kaina proporcingai dalinsiu ant visos krepšelio sumos. Taipogi kaina priklausys nuo užsakyto kiekio.</p><p>Pristatymas trunka 10-12 d.d.</p><p></p><p>krepšelius siųsti jcvetkova@gmail.com</p></div></blockquote><p>ŠIANDIEN DARYSIU UŽSAKYMĄ! Kviečiu prisijungti smile.gif</p>

Sveiki, ar pirkote? Prieš dvi dienas parasiau, kad noriu jungtis, bet atsakymo negavau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 03, 08:03)
Ir jie visi visi esantys LT, ir už 10€ ir už 100€ yra su palmių aliejum tai man čia ne panetonės, o lepioškos.

Nu jau net Lidl panetone su sviestu, be palmių aliejaus smile.gif O yra brangių su palmių aliejum, taip kad reik ieškoti.
Atsakyti

Sveiki, ar pirkote? Prieš dvi dienas parasiau, kad noriu jungtis, bet atsakymo negavau. verysad.gif

Sveiki, ir as norejau jungtis, kazkaip praziopsojau.....jei dar nenupirkote parasykite, arba gal turesite atliekamu :)

Atsakyti

Kur perkate neperšlampamas pirštines vaikams už prieinamą kainą? :)

Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2021 12 03, 13:06)
Nu jau net Lidl panetone su sviestu, be palmių aliejaus  smile.gif O yra brangių su palmių aliejum, taip kad reik ieškoti.

Sausa bulka, fuj. Neskanūs lidliniai
Atsakyti
Sveikos, gavau is zalando 41 d batu, vietoj 45, niekur nerandu kaip jiems parasyti, gal turit kuri kontaktus, nei tel nr nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2021 12 03, 15:23)
Sveikos, gavau is zalando 41 d batu, vietoj 45, niekur nerandu kaip jiems parasyti, gal turit kuri kontaktus, nei tel nr nera unsure.gif

https://www.zalando....ri-Defektu.html
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2021 12 03, 16:28)

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 12 03, 15:19)
Sausa bulka, fuj. Neskanūs lidliniai

Aš žinok tave suprantu. Mano pirmas panetone buvo darbe (laaabai seniai), kolega kažkokį buvo mandrą atnešęs. Toks visas šlapias, tamprus. Aš iki šiol tokio daugiau nesu ragavus.
Dabar pasiėmiau su sūria karamele, bet dar neragavau. O šiaip, man bulkos yra skaniausias dalykas ever (ne tortai), tai man ir sausi skanu, bet tik ne Norfos, ten tai tikrai fuj (net man biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 12 03, 16:36)
Aš žinok tave suprantu. Mano pirmas panetone buvo darbe (laaabai seniai), kolega kažkokį buvo mandrą atnešęs. Toks visas šlapias, tamprus. Aš iki šiol tokio daugiau nesu ragavus.
Dabar pasiėmiau su sūria karamele, bet dar neragavau. O šiaip, man bulkos yra skaniausias dalykas ever (ne tortai), tai man ir sausi skanu, bet tik ne Norfos, ten tai tikrai fuj (net man biggrin.gif ).

Tai va, tą kurį gaunu dovanų iš IT, laistyti grapa, būna visai kitokie net šalia tų sausų bulkų čia kur stumdo negulėję. Man jie kvepia mielėm, sviestu, džiovintais vaisiais. O čia visi vienodo skonio jie. Na dar su švirkštu įspaudžia kokio marmalo vidun. Nžn. Toli jiem iki tikro skonio.
Atsakyti
Tai vis tik, kuo tie žuvų taukai iš norditeket.com tokie ypatingi? Klausiau anksčiau, bet taip niekas ir neatsakė... ax.gif O matau, kad vis atsiranda naujų norinčių...
Atsakyti