Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

https://www.uniqlo.c...n-jackets-coats

Visai gal nieko tas beige  :hmm: 

Nieks dar nepirkot tokiu ?

Atsakyti
Gal kas VS renkat?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 12 06, 11:04)
Gal kas VS renkat?

aš irgi prisijungčiau
na arba galiu nupirkt
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 12 06, 12:33)
aš irgi prisijungčiau
na arba galiu nupirkt

Parasiau Jums i AZ
Atsakyti
Irmante, ner kapisono, kuris labai ziema reikalings biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 06 gruodžio 2021 - 12:01
QUOTE(JMD @ 2021 12 06, 13:00)
Irmante,  ner kapisono, kuris labai ziema reikalings  biggrin.gif

O cia jau skonio reikalas, as kaip tik ieskau Be kapisono, man graziau su kokia tiesiog apykakle biggrin.gif su kapisonu turiu viena vienintele Didriksons parka tokia jau ant kalno, ilgam pasivaiksciojimam, o “iseiginiai”, i darba paltai striukes visi be kapisonu pas mane, nesidedu as ju, man suvelia plaukus, nekenciu to priploto virsugalvio jausmo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 06 gruodžio 2021 - 12:09
QUOTE(-Braskeele @ 2021 12 06, 13:08)
O cia jau skonio reikalas, as kaip tik ieskau Be kapisono, man graziau su kokia tiesiog apykakle biggrin.gif su kapisonu turiu viena vienintele Didriksons parka tokia jau ant kalno, ilgam pasivaiksciojimam, o “iseiginiai”, i darba paltai striukes visi be kapisonu pas mane, nesidedu as ju, man suvelia plaukus, nekenciu to priploto virsugalvio jausmo tongue.gif

Aš turėjau visus be kapišono, iš ryto galva labi šal, o ypač išplauta biggrin.gif tai dabar pirkau striukę specialiai su kapišonu.
Atsakyti

https://www.uniqlo.c...n-jackets-coats

Visai gal nieko tas beige  :hmm:

Nieks dar nepirkot tokiu ?

as turiu ta seamless down coat'a tai nezinau toks jausmas kad isplovus suplonejo rankoves  :D  bet nesu tikra, gal taip ir buvo.

Siaip as noriu vienos sukneles, jei kas darys uzsakyma, prisijungciau :)

Atsakyti

as turiu ta seamless down coat'a tai nezinau toks jausmas kad isplovus suplonejo rankoves  :D  bet nesu tikra, gal taip ir buvo.

Siaip as noriu vienos sukneles, jei kas darys uzsakyma, prisijungciau :)

Turiu ir as Seamless ir sūnui pirkau, bet juodas. Drauge dabar norejo kad butu ilga tai eme is vyru Seamless ilga. Turi gaut ant dienu. Manau bus liuks. Tik tos sviesios tokios grazios, Bet itariu tik ant smilgu jos grazu ne ant rimtu moteru  :D Paziuriu ir ramu  :ax:​ 

Atsakyti

Turiu ir as Seamless ir sūnui pirkau, bet juodas. Drauge dabar norejo kad butu ilga tai eme is vyru Seamless ilga. Turi gaut ant dienu. Manau bus liuks. Tik tos sviesios tokios grazios, Bet itariu tik ant smilgu jos grazu ne ant rimtu moteru  :D Paziuriu ir ramu  :ax:​ 

o kaip tos jusu rankoves? neatrodo paplonintos?  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 06 gruodžio 2021 - 14:18

o kaip tos jusu rankoves? neatrodo paplonintos?  :D​ 

AS neskalbiau dar, Tai nzn normalios. 

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 06 gruodžio 2021 - 14:32