Sveiki,
su Naujais
parašykit kas žinote situaciją su kiniečiais, pvz. ebay. Gal atsirado kažkokia skiltis, kurią galima nustatyti ir išmeta pardavėjus, kurie patys sumoka mokesčius mūsų muitinei, paštui? Na panašiai kaip daugumai žinoma iherb iš JAV dabar daro. Viską jie apmoka ir siunčia per DPD. Aš labai nenoriu pati deklaruoti, gilintis. Bet labai norėčiau nusipirkti naują a la šilkinį guolį šuniukui. Europoje su tokiais sunkus atvejis, o kiniečiai turėdavo žiauriai gerų.
Kažkas yra minėjęs, kad kiniečiai turi kažkokias bazes Lenkijoje ir siunčia tipo iš Lenkijos? Kas neabejingi gyvūnų mylėtojams, patarkite, duokite nuorodų. Dėkui
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2022 01 03, 15:37)
Sveiki, gal kas susidūrėte su psiuntimu iš Austrijos:
pirkau iš vaistinės prekių, išsiuntė, parašyta :Versand Weltweit
gavau nuorodą į POST.at...matau, kad gruodžio 31 atset bandė pristatyti...visi namie buvom, bet tiek to....o šiandien tyla, jokių žinučių
ieškau LT pašte, tokio kodo nėra, DHL, Itella, DPD.....kas dar gali vežti siuntas LT???
Labas. Aš ir amerikonišką UPS mačiau netoli savo namų. Matyt kaimynai kažką užsakinėjo.
Ir man toks atvejis buvo su vokiečių vet. vaistine. Tipo kurjeris vežė, bet nevežė realiai, nes buvom namie. Man siuntė per DHL, tai susiradau atstovus Lietuvoje ir reiškiau pretenziją. Matomai čia toks standartas meluoti, jog bandė pristatyti