Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ramuxis @ 2022 01 06, 11:48)
super, ačiū.
Lauksiu prausiklio, kad atsirastų, ir perku.

Tik atkreipkit dėmesį į siuntimo kainą, kartais ji būna didesnė nei pati prekė. Reikia žasiti su prekių dėliojimu. Yra siuntimą mažinančių prekių ir galima netgi susidėti nemokamą krepšelį.
Atsakyti

Kur perkat pigiau Eye Q Chews žuvies taukus?  :rolleyes:​ 

taip pat domina eskimo žuvų taukai!
Equazen retkarčiais parveža brolis iš UK, o su eskimo norditeket atkrito, nes siuntimas pabrango😞

Ačiū!

Atsakyti
Su Ali tai cirkai.
Pasirodo mums ITELLA pristatė (atsiimta) į Vilkaviškį vietoj Vilniaus, disputui iškelt per vėlu. Kažkokios maklės juodai.
Dar tokių nesąmonių nėra buvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 sausio 2022 - 22:54
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 01 06, 22:54)
Su Ali tai cirkai.
Pasirodo mums ITELLA pristatė (atsiimta) į Vilkaviškį vietoj Vilniaus, disputui iškelt per vėlu. Kažkokios maklės juodai.
Dar tokių nesąmonių nėra buvę.

Man tai yra buvę..
Aš spejau iškelti disputą, bet po to po kokio mėnesio gavau savo siuntą. Tiesiog arba sumaišė siuntos numerį, arba išsiunčia vieną registruotą, o kitus ne, tai visiems tos siuntos nr surašo smile.gif
Aš dar Itella noriu paminėti už atkaklumą smile.gif pirkau irgi iš Ali, siuntos laiku negavau, atsiemiau pinigus, ir po to gaunu pranešimą apie siuntą. Kadangi man jos nebereikia, galvoju neatsiimsiu, tegu grąžina. Praėjo laikas, vėl kitam pastomate siunta, vėl neatsiimu, ir trečią kartą taip pat. Tada praeina kokie 2 mėn - vėl pranešimas apie siuntą... Jau ir buvau pamiršus apie tą prekę, o atsiimu ir vualia smile.gif ir visus kartus į skirtingus paštomatus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loram: 07 sausio 2022 - 07:42
QUOTE(slitka @ 2022 01 06, 20:50)
Tik atkreipkit dėmesį į siuntimo kainą, kartais ji būna didesnė nei pati prekė. Reikia žasiti su prekių dėliojimu. Yra  siuntimą mažinančių prekių  ir galima netgi susidėti nemokamą krepšelį.

Aš iherbe nebeperku. Pasižiūriu siuntimo kainą ir noras praeina. 20e už siuntimą 🙈 kai pati prekė tiek kainuoja. Tada pažiūriu kokioj lenkijoj ta pati prekė tiek pat kaip iherbe kainuoja o siuntimas tik porą e.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 01 07, 11:00)
Aš iherbe nebeperku. Pasižiūriu siuntimo kainą ir noras praeina. 20e už siuntimą 🙈 kai pati prekė tiek kainuoja. Tada pažiūriu kokioj lenkijoj ta pati prekė tiek pat kaip iherbe kainuoja o siuntimas tik porą e.

Aš ir anksčiau nemačiau prasmės pirkti iherbe, to, ką gali čia pat vietoje gauti, ypač jei kaina tik minimaliai skirdavosi rolleyes.gif

Paskutinį užsakymą dėliodama supratau, kad man siuntimą puikiai numažino šie pleistriukai nuo spuogų: https://iherb.co/MT2PMUb
Dukros jau išbandyti, veiksmingi ir labai patogūs. Planavau imt kokias 3-4 pakuotes, bet kai pamačiau, kaip gerai jie mažina siuntimo kainą, tai susidėjau 7 pakuotes, kol siuntimas gavosi nemokamas bigsmile.gif Bet atrodo, kad ir daugiau galėjau paimti - dar siuntinio nebuvau gavusi, o dukra su draugėm jau buvo viską išsidalinusios... biggrin.gif
Atsakyti
Ieškau 5 m. vaikui paspirtuko. Globber triratį išaugo. Turiu 10 d. kažin, ar spėtų iš kitur atkeliauti. Hudora, Urban ir Scooter - šiuos užmačiau. Kur ir kokį geriau pirkti?

Ir iš notino.lt esate kvepalus pirkę? Viskas gerai su jais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nika77: 07 sausio 2022 - 15:56
QUOTE(art0jas @ 2022 01 07, 14:43)
<p>Čia aišku tema sena, bet gal klausimas išlieka iki pat šiol.

reklama yra mokama ir mes ne is medzio iskrite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 sausio 2022 - 17:03
Gal yra kanken kupriniu gerbeju, dabar cia gera kaina ju 4u.gif
https://www.grynamor...ctVAkz5lM8C56dk
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2021 12 28, 14:50)
Jei nepirkot tai cia pantogaras pigiau https://at.apobag.co...?number=3759197
QUOTE(zibuteg @ 2021 12 28, 19:23)
Gal kas pirksit?
prisijungčiau.

Kaip pirkti iš čia? Mano "google translate" vok. k. žiniom, siunčia tik Austrijos-Vokietijos zonose unsure.gif.
Jei kas imatės šios vaistinės, parašykit, taip pat jungčiausi 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2022 01 07, 18:23)
Gal yra kanken kupriniu gerbeju, dabar cia gera kaina ju  4u.gif
https://www.grynamor...ctVAkz5lM8C56dk

Ar esate pirkus is sios parduotuves? kazi bus originali, nes dukra labai nori
Atsakyti
Panos, kaip vadinasi ta pardoškė, kur pardavinėdavo batus urmu ar ne urmu. Kažkaip buvo papigiai ten jie. Vokiška lyg
Atsakyti