Rekomenduokit Vilniuje plaukų stilista, noriu kardinaliai pakeisti šukuoseną. Daugiau 10 metu einu pas vieną ir tą patį, nusibodo ir tas pats kirpimas...
Laba, gal kas galite rekomenduoti patikimą vakumatorių.
QUOTE(tikinga @ 2022 01 09, 10:52)
Labas rytas,
gal kalbėjot, neužfiksavau - perkant iš Iherb, reikės muitint, papildomus mokesčius mokėt?
gal kalbėjot, neužfiksavau - perkant iš Iherb, reikės muitint, papildomus mokesčius mokėt?

QUOTE(Maja Di @ 2022 01 09, 12:17)
Nereikia, būna įtraukti muitai, bet nebeapsimoka pirkti. Jei perkat, geriau per tarpininkes pirkti, nereiks visokių š dėtis į krepšelį kad siuntimą sumažinti.
Nebūtinai. Mano paskutinis pirkimas, apie kurį čia ir rašiau, buvo absoliučiai vien su tom prekėm, kurių reikėjo (ir kurias jau ne kartą esu pirkusi). O siuntimas gavosi nemokamas

Taip kad patarčiau pradžioje pabandyt susidėt krepšelį ir žiūrėt, kokia situacija.
QUOTE(Eglynas9 @ 2022 01 09, 21:31)
Nebūtinai. Mano paskutinis pirkimas, apie kurį čia ir rašiau, buvo absoliučiai vien su tom prekėm, kurių reikėjo (ir kurias jau ne kartą esu pirkusi). O siuntimas gavosi nemokamas
Taip kad patarčiau pradžioje pabandyt susidėt krepšelį ir žiūrėt, kokia situacija.

Oi ne, bandžiau bile kaip, nu nereikia man tų pleistriukų ar kitokio š. Pusę metų nepirkau, niekaip nebeapsimoka, nebent rewardų daug prisirenkat reklamuodama. O kai pas mus būna akcijos papildų, ne brangiau galima nusipirkti. Arba tada per tarpininkes, jei kažko ko pas mus nėra reikia, pigiau gaunasi.
o kaip surast tuos shipping saverius iherbe?
QUOTE(JMD @ 2022 01 10, 11:39)
o kaip surast tuos shipping saverius iherbe?
Šitas serumo mėginukas (arba keli) žiauriai gerai numažina, net ir nunulina kartais:
https://www.iherb.co...-oz-10-ml/99513
Tik bėda, kad jį greit ir išgraibsto. Užsiprašykit priminimo - kai atsiranda iškart ir perku, ko reikia

jo, šitas vienintelis geras daiktas, bet nepagaunu.
QUOTE(motriska @ 2022 01 10, 23:25)
Sveikos! Gal galėtumėt pakomentuoti, kokiu principu veikia alegto.pl. parduotuvė. Suprantu, kad ji apjungia daug skirtingų pardavėjų, bet kai nesupranti lenkiškai ani kiek tai kyla neaiškumų. Ačiū 

EBay,amazon,alie principu.
QUOTE(motriska @ 2022 01 10, 23:25)
Sveikos! Gal galėtumėt pakomentuoti, kokiu principu veikia alegto.pl. parduotuvė. Suprantu, kad ji apjungia daug skirtingų pardavėjų, bet kai nesupranti lenkiškai ani kiek tai kyla neaiškumų. Ačiū 

užsistatykit automatinį puslapio vertimą. Pvz. chrome puikiai verčia, alegro.pl apsipirkinėju be problemų.