Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas turit Lodge firmos ketaus keptuvę? Ar patenkintos? :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 01 12, 19:14)
<p>Gal kas turit Lodge firmos ketaus keptuvę? Ar patenkintos? rolleyes.gif </p>

Turiu, pradžioj buvau lb patenkinta, bet reikia daugiau priežiūros nei paprastoms, o kai namie daug gamintojų, bet mažai prižiūrėtojų smile.gif tai man lengviau be jos
Atsakyti

Turiu, pradžioj buvau lb patenkinta, bet reikia daugiau priežiūros nei paprastoms, o kai namie daug gamintojų, bet mažai prižiūrėtojų smile.giftai man lengviau be jos

Ačiū. 

Bet gal skaniau, pvz. orkaitėje kokį apkepą ar troškinį gamint? :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 01 12, 20:14)

Turiu tokia https://bohemia.lt/k...i...ngčiu.html
Kadangi joje daugiausiai gamina vyras, tai sake, kad geriausia keptuve kokia esame tureje smile.gif
Aisku prieziuros ji reikalauja
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 01 12, 19:14)

Turiu ir Lodge, ir dar kokias 5 ketaus keptuves biggrin.gif jau kuris laikas tik ant jų perėjus esu ir labai patenkinta. Iš pat pradžių šiek tiek vargo, bet dabar labai džiaugiuosi. Gali ir ant vyryklės, ir į orkaitę kišti, ir griliuje naudoti.
Man dar labai mažytės ketaus keptuvėlės pasiteisinęs reikalas. Ypač kokius omletus šeimai kepti, kai vienas nevalgo svogūnų, kitas špinatų, o trečias nori su visais įmanomais priedais, tai skirtinguose keptuvėlese pagal visų norus gali padaryt, ir blynus juose kepų, tvarkingi gražūs gaunasi. Griliuje šakšuką juose gaminam. Žodžiu, man ketus labai patinka.

Tik toks vienas pastebėjimas apie Lodge, pirkdama kažkaip nepasigilinau, kokios apimties didžiausią puodą galiu naudoti ant savo indukcinės kaitlentės. O Lodge aišku didžiausią pasiėmiau biggrin.gif tai yra reikalų su ja ant kaitlentės, nes ne visa pilnai įkaista. Kokius blynus kepti mažesnėje patogiau. Bet šita didelė labai patogi toms vadinamoms vieno puodo vakarienėms, kai kažką greit apkepi keptuvėje, primeti papildomai priedų ir kiši orkaitėn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 13 sausio 2022 - 08:10
Gal kas nori yoox siuntimą 10 Eur pasidalinti?
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2022 01 12, 13:12)
O pas juos irgi siuntimas nuo 100eur nemokamas į LT?

Taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2022 01 13, 09:51)

Ačiū🤗
Atsakyti
Renku iš vokiečių vaistinės www.disapo.de iki nemokamo siuntimo į LT.Kviečiu jungtis 4u.gif
Vilnius,raškit į a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eura: 13 sausio 2022 - 11:46
QUOTE(rufalija @ 2022 01 12, 21:54)
Turiu tokia https://bohemia.lt/k...i...ngčiu.html
Kadangi joje daugiausiai gamina vyras, tai sake, kad geriausia keptuve kokia esame tureje smile.gif 
Aisku prieziuros ji reikalauja

Kokios priežiūros jai reikia?
Atsakyti

Dar apie keptuves. O su dangčiu labiau pasiteisina?

Tarkim orkaitėje kept? :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2022 01 13, 13:58)
<p>Dar apie keptuves. O su dangčiu labiau pasiteisina?</p><p>Tarkim orkaitėje kept? rolleyes.gif​ </p>

nuo puodo uzdedi dangti, arba folija ir uoga
Atsakyti