Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2022 03 01, 19:16)
Gal galit rekomenduoti urologą Vilniuje, reikia kad greitai priimtų ax.gif

Marius Anglickis, jei greitai tai dirba privaciai Northway
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 03 01, 19:33)
Marius Anglickis, jei greitai tai dirba privaciai Northway

ačiū
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 02 28, 12:10)
Sveikos smile.gif Po gan skaudzios (ir trumpos) patirties su gan isgirtu kavos aparatu NIVONA, ieskom naujo...
Tai dabar uzduotis issirinkti nauja. Laukiu patarimu kas koki naudoja jau minimum 3-4 metus ir neturi rupesciu bigsmile.gif Biudzetas kokie 600-700 euru.

Pas mane jau septyneri metai Delonghi. Praėjusį rudenį buvo trumpam užsiožiavusi, bet detalę pakeitėm, veikia vėl kuo puikiausiai.
Atsakyti

Aš turiu tris aparatus Jura, visus naudojame namie kasdien virs dvieju metu, tfu tfu tfu viskas ok! Mokejome ~1000 eur uz kiekviena. E8 ir E80 modeliai.

Atsakyti
Sveiki,
Gal kas renkate iš [/B]zooplus.de[B], prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
Jei kam ko reikia iš www.szkla.com - žadu pirkti😏
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 03 01, 19:16)
Gal galit rekomenduoti urologą Vilniuje, reikia kad greitai priimtų ax.gif

A.Puzinas. Priėmė ta pačią dieną Grybo g.
Atsakyti
Merginos, ar dar galioja eshopwedrop tie taškai? Niekada jų nenaudojau. Jei galioja, kaip juos panaudoti? Kažkada buvau gavus el laišką, kad gavau tų taškų
Atsakyti
Merginos, kas perkat per Taurę.
Kada čia laukt vasario 18 siuntos?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 03 03, 12:42)
Merginos, ar dar galioja eshopwedrop tie taškai? Niekada jų nenaudojau. Jei galioja, kaip juos panaudoti? Kažkada buvau gavus el laišką, kad gavau tų taškų

Siand pirkau i ju adresa. Rodo, kad dar daug tasku turiu. Pries atsiskaitant isverskit taskus i eu. Pvz 10e=200 tasku. Ir paspausit panaudot taskus. Max galima panaudot vienu kartu uz siuntima 10eu=200 tasku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2022 03 03, 13:59)
Siand pirkau i ju adresa. Rodo, kad dar daug tasku turiu. Pries atsiskaitant isverskit taskus i eu. Pvz 10e=200 tasku. Ir paspausit panaudot taskus. Max galima panaudot vienu kartu uz siuntima 10eu=200 tasku smile.gif

Lyg pakeitė, kad 100 taškų nuo šios savaitės.
Atsakyti
Ačiū dėl eshop taškų sistemos išaiškinimo 😁
Dar klausimas, kiek kainuos bankinis pavedimas į lenkiją mokant zlotais? Apie 70zlotų. Pirksiu iš swedbank kortelės. Žiūriu daug parduotuvių praš pavedimo unsure.gif perkant nenukreikia tiesiai į banką kaip kad įprasta perkant internetu
Atsakyti