Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 03 03, 13:57)
Merginos, kas perkat per Taurę.
Kada čia laukt vasario 18 siuntos?

Tiksliai, aišku, pasakyti negalėčiau, bet šią savaitę gavau 02.11. Tai kitą sav tikiuosi 02.18 gauti.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 03 03, 14:46)
Ačiū dėl eshop taškų sistemos išaiškinimo 😁
Dar klausimas, kiek kainuos bankinis  pavedimas į lenkiją mokant zlotais? Apie 70zlotų. Pirksiu iš swedbank kortelės. Žiūriu daug parduotuvių praš pavedimo  unsure.gif  perkant nenukreikia tiesiai į banką kaip kad įprasta perkant internetu

Daug perku is pl, visur galima atsiskaityt kortele. Kazko gal nerandat. Bandykit visus mokejimo budus spaust, turi atsirast kortelemis.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 03 03, 14:21)
Lyg pakeitė, kad 100 taškų nuo šios savaitės.

O kur radot info, neradau as verysad.gif
Jau matau, kad neleidzia irasyt 200, tik 100 verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 04 kovo 2022 - 12:22
Kur įmanoma nusipirkti jodo tablečių ? Lietuvos vaistinėse nėra, bet gal yra kur kitur kur siunčia į Lietuvą ?
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2022 03 04, 13:44)
Kur įmanoma nusipirkti jodo tablečių ? Lietuvos vaistinėse nėra, bet gal yra kur kitur kur siunčia į Lietuvą ?

Manau, kad greitu metu papildys.
Bet... nereikia į jas daug vilčių dėti. Jos tik skydliaukę apsaugo ir dar kažką, jau nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 03 04, 14:47)
Manau, kad greitu metu papildys.
Bet... nereikia į jas daug vilčių dėti. Jos tik skydliaukę apsaugo ir dar kažką, jau nepamenu.

Taip, jos apsaugo skydliaukę nuo radioaktyvaus jodo.
Atsakyti
Sveikos,

Gal esate pirkusios guminius raištelius batams, kad nereikėtų pastoviai raišiotis vaikams. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2022 03 05, 12:08)
Sveikos,

Gal esate pirkusios guminius raištelius batams, kad nereikėtų pastoviai raišiotis vaikams.  ax.gif

Esu, bet ne guminius, o įprastus su uzsisukamais galais. Bet šiaip esam ir paprasta guma ivere, po kiemą bėgioti puikiai.
Atsakyti

Sveikos. Pasidalinkite kokias kuprines pirkote pirmokams. Ačiū, kas pasidalins 😊

Atsakyti
Sveikos. Ar aš kažko nesuprantu, ar iš tikro perkant iš lenkijos liepia mokėti tik pavedimu. Bandau per sweda padaryt 60 zlotų pavedimą tai už pavedimą paprašė 13 e blink.gif ar aš kažką ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 03 06, 12:59)
Sveikos. Ar aš kažko nesuprantu, ar iš tikro perkant iš lenkijos liepia mokėti tik pavedimu. Bandau per sweda padaryt 60 zlotų pavedimą tai už pavedimą paprašė 13 e  blink.gif  ar aš kažką ne taip darau?

Žiūrint iš kur lenkijoje .aš vaistinę apmoku kortele, o jei pavedimu reik, moku revolutu ir daug nekainuoja:)
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2022 03 06, 14:36)
Žiūrint iš kur lenkijoje .aš vaistinę apmoku kortele, o jei pavedimu reik, moku revolutu ir daug nekainuoja:)

Kortele ten negalima. Man į el paštą atsiuntė banko sąskaitą ir kitus duomenis pavedimui. Aš turiu revoliut. Jūs paprastai padarote pavedimą? Kaip man paskaičiuoti, kad pardavėjas gautų tiek zlotų kiek reikia? Reikia 60zlotų. Kokia gėda, bet nesu darius iš revoliuto į kitą šalį pavedimo tai nieko nesuprantu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, ar čia normali parduotuvė ir ar nebūtų muito? ax.gif 4u.gif
https://www.pamelascott.com/
Atsakyti