Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Vietoj mitingavimo

https://www.facebook...ZolynaiBoutique
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 03 08, 13:02)
jei mitinguosi supermamoj irgi niekas nepasiekeis

Prie ko čia mitingai? Tiesiog aktreipiau dėmesį, kur ir kodėl geriau nepirkti. Gal ne visi žino.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 03 08, 13:16)
Prie ko čia mitingai? Tiesiog aktreipiau dėmesį, kur ir kodėl geriau nepirkti. Gal ne visi žino.

Žmonės patys nuspręs.
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2022 03 08, 10:15)
gal kas nori ar per Uniqlo Vilniuje?

yra 2 prekes paskutines atsiradusios. kuriu man reik
tai truksta nemazai iki nemokamo siuntimo.
jei kas turi noro siuskit GREIT kasika zmoonyte (eta) gmail com

dingo prekes, neberenku.

Jodo tabletes pagal recepta Vilniuje Universiteto vaistineje. prie prezidenturos kur.
tik sureceptu. galioja tas senas kur del astravo israsinejo visiems. man ir uz vaikus dave.
tureti savo dokumenta.

Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 03 08, 11:45)
Jie rusus palaiko  devil.gif

rimtai??? pzdukai.

kur tada dar gauti plonu termo ballet palaidiniu? kaip kad uniqlo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 03 08, 12:41)
Žmonės patys nuspręs.

o kaip jiems nuspręsti, jei jie nežino? aš tai labai už, kad būtų tokia info, o kam jau reiks - tas atsirinks.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 03 08, 14:52)
o kaip jiems nuspręsti, jei jie nežino? aš tai labai už, kad būtų tokia info, o kam jau reiks - tas atsirinks.

O aš labai prieš
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 03 08, 14:52)

Labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 03 08, 15:28)
O aš labai prieš

Aš taip pat prieš ir jau gana tikrai 4u.gif

Be to, kas dėl uniqlo tai niekur jie nepasisakė, kad palaiko rusu valdzios veiksmus, neskleiskite apsurdu. Žmonės visi skirtingi, vieni daugiau žino, kiti mažiau, pas vienus mastymas loginis, kritinis, kiti isvis tiki viskuo ka pamato ir perskaito, bet ismokime susilaikyti nuo savo nuomones brukimo, kitaip niekuo nesiskirsime nuo tu, kuriuos smerkiame.
Atsakyti
Nu jau tikrai netylėsiu, kai ten žudo visus iš eilės.
Ir palyginti su ruskių propaganda - mažų mažiausia absurdas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 03 08, 13:33)
Jei taip 'nepradėsim', liks ukrainiečiai vieni.

Gaila nėra like'o. Labai pritariu.
Atsakyti
Mamos, kaip priziurit garbanotus, labai besiveliancius dukru plaukus? unsure.gif Maniskei 8, sakes su plaukais, issukuot misija neimanoma, pintis nenori, tai rytais, vakarais cypimai kai reik ta kutvela isskuot blink.gif plaudavau galva su vaikisku kokiu sampunu ir dedavau savo koki balzama, bet vistiek nelabai... gal naudojat kokia nenuplaunama priemone, kad taip nesiveltu tie plaukai?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 03 09, 11:09)
Mamos, kaip priziurit garbanotus, labai besiveliancius dukru plaukus? unsure.gif Maniskei 8, sakes su plaukais, issukuot misija neimanoma, pintis nenori, tai rytais, vakarais cypimai kai reik ta kutvela isskuot blink.gif plaudavau galva su vaikisku kokiu sampunu ir dedavau savo koki balzama, bet vistiek nelabai... gal naudojat kokia nenuplaunama priemone, kad taip nesiveltu tie plaukai?

Maniškė tokio amžiaus nesišukuodavo tarp galvos plovimų (manau, kad ir dabar nesišukuoja), skirtumas tik, kad tada galvą plaudavau kas kokias 3-4 savaites, o dabar plaunasi kas savaitę ir dažniau. Šukuojasi tik prieš plaunant galvą specialiom šukom. Naudoja šampūnus be parabenų ir silikonų, visada balzamą ir po to tepa visokiais nenuplaunamais tepalais, kuriuos susižiūrėjus instagrame, tai aš jau nelabai kišuosi. Miega ant šilkinio pagalvės užvalkalo, susirišus plaukus viršugalvyje su gumyte - taip miegant jie nesusivelia jai ir beveik visą savaitę išbūna gražiai nešukuotai smarkiai garbanota. Kol buvo mano priežiūroj, vaikščiodavo arba supinta arba pusiau su dredais.
nenuplaunamų priemonių esu pirkus šitų:
https://www.walmart....-6-oz/302143158
https://www.amazon.c...words=deva curl
https://www.amazon.c...R...atwalk&th=1
Atsakyti