Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(sviliuke @ 2022 05 16, 22:58)
Kadangi nemažai keliaujančių, patarkite, Zakinte geriau is anksto nuomotis masina oro uoste, ar ten miestelyje no problem išsinuomoti kiek reikia( gyvensim Lagane), važinėt po salą? Ačiū. 4u.gif

aš tai mėgstu iš anskto išsinuomot, kad paskui jokių siurprizų nebūtų.
Pvz pernai Korfu niekur nieko nebebuvo, visur viskas išnuomota. Buvom rugpjūčio pradžioj.
Gal kai ne pats pikas, tai visaip kaip gerai, bet per piką nuomočiaus iš anksto.

O dar kitas dalykas, o kaip iki to miestelio nusigausit? O išsinuomojus iš anksto jau turit auto oro uoste ir važiuojat, kur jums reikia. Nebent planuojat nuomotis ne visam laikotarpiui o kokiom porai dienų
Atsakyti
Aš truputį ne į temą smile.gif Gal kas turite kreditinę kortelę ir galite pasakyti ar normaliai su jų kelionių draudimu. Konkrečiai domina Šiaulių arba Swed banko kortelės, nes šių bankų draudimo sumos geriausios pasirodė. Paskaičiavau, kad visai apsimoka kortelę turėti vien dėl draudimo. Tik kažkaip neaišku ar užsienyje reikia prima pačiam susimokėti ar iškart draudimas padengia.
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2022 05 17, 08:59)
nuveza sitie https://www.1414parking.lt/
dar yr sitie https://www.ekoparking.lt/
unipark turi n aiksteliu, su kodu MINUS20, bet uzsakant per sita svetaine https://www.urkistra...gus-parkavimas/

Ačiū bigsmile.gif pasinaudojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2022 05 17, 15:14)
Aš truputį ne į temą  smile.gif  Gal kas turite kreditinę kortelę ir galite pasakyti ar normaliai su jų kelionių draudimu. Konkrečiai domina Šiaulių arba Swed banko kortelės, nes šių bankų draudimo sumos geriausios pasirodė. Paskaičiavau, kad visai apsimoka kortelę turėti vien dėl draudimo. Tik kažkaip neaišku ar užsienyje reikia prima pačiam susimokėti ar iškart draudimas padengia.

Egipte swed kortelės kopiją padarė, mokėti nieko nereikėjo. Tik paskui iš swedo skambino klausė kas man ten buvo , nes sąskaitą ohoho gavo. Nežinau ar jie ten viską sumokėjo, bet man niekas nekainavo, nei taksi nei vaistai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 05 17, 20:30)
Egipte swed kortelės kopiją padarė, mokėti nieko nereikėjo. Tik paskui iš swedo skambino klausė kas man ten buvo , nes sąskaitą ohoho gavo. Nežinau ar jie ten viską sumokėjo, bet man niekas nekainavo, nei taksi nei vaistai.

o šiaip smalsu, kas buvo atsitikę?
Atsakyti
Is kur tas zulily siuncia? Ne is Jav? Man kazkaip vaidenas… nes ziuriu kad tu saliu daug gali pasirinkt ir kainos ta valiuta pasikeicia, tik klausimas ar paskui neuzmuitins unsure.gif
https://www.zulily.com/?ref=logo
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 17, 22:58)
Is kur tas zulily siuncia? Ne is Jav? Man kazkaip vaidenas… nes ziuriu kad tu saliu daug gali pasirinkt ir kainos ta valiuta pasikeicia, tik klausimas ar paskui neuzmuitins unsure.gif
https://www.zulily.com/?ref=logo

Esu iš Zulily pirkus per tarpininkes iš USA , bet iš kur siunčia nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 17, 09:28)
Patarkite i ka atkreipti demesi renkantis ismanuju laikrodi smile.gif  Nutariau vyrui dovanu gimtadienio proga padovanot, bet neturiu zalio supratimo apie juos...na kad butu meniu paprastas, baterijai laikytu gerai, butu gerai koks atsparus smugiams, nes jo darbas toks kad gali ir "uzgauti" biggrin.gif telefona naudoja Iphone... bet man kazkaip applewatch dizainas nelabai, gal noreciau kazko tokio panasaus i klasikini laikrodi, su odine apyranke... zodziu, patarkit smile.gif biudzetas 300-400 euru

As turiu iphone telefona, nusipirkau MK laikrodi ismanuji, nes man jis graziau atrode nei apple, tai tikrai nerekomenduoju, nes neveikia normaliai visos funkcijos kai skirtingos operacines. Vistiek galiausiai pirkau apple watch smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2022 05 18, 09:11)
As turiu iphone telefona, nusipirkau MK laikrodi ismanuji, nes man jis graziau atrode nei apple, tai tikrai nerekomenduoju, nes neveikia normaliai visos funkcijos kai skirtingos operacines. Vistiek galiausiai pirkau apple watch smile.gif

Va sita man ir sake… kad jei Apple tai geriau apple laikrodi…
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2022 05 18, 09:11)

Pas mane Iphone, laikrodis fitbit - viskas veikia puikiai. Apple laikrodziai labai greit issikrauna… fitbita kraunu karta i savaite…
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 18, 11:05)
Va sita man ir sake… kad jei Apple tai geriau apple laikrodi…

nebūtinai. Pas mus su vyru apple telefonai, bet mano laikrodis garmin'as, vyras turėjo prieš tai garminą, dabar nusipirko apple laikrodį. Garmino pliusas, kad nereikia krauti kas dieną. Apple, deja, bet kas dieną reikia krauti. Dabar vyras apple pasirinko dėl to, kad norimas garminas buvo žymiai brangiau nei apple.
Aišku, apple su apple veikia idealiai, bet man ir su garminu gerai.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 05 18, 15:27)
nebūtinai. Pas mus su vyru apple telefonai, bet mano laikrodis garmin'as, vyras turėjo prieš tai garminą, dabar nusipirko apple laikrodį. Garmino pliusas, kad nereikia krauti kas dieną. Apple, deja, bet kas dieną reikia krauti. Dabar vyras apple pasirinko dėl to, kad norimas garminas buvo žymiai brangiau nei apple.
Aišku, apple su apple veikia idealiai, bet man ir su garminu gerai.

o koks garminas pas tave?
Atsakyti