Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 05 29, 21:52)
15foryou netinka?

ne unsure.gif
Atsakyti

Vinted sujungė su lenkais? Rimtai? Ar aš nusistačius kažką ne taip? Please, pasidalinkit patirtimi. Būsiu labai dekinga  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 05 30, 10:10)
<p>Vinted sujungė su lenkais? Rimtai? Ar aš nusistačius kažką ne taip? Please, pasidalinkit patirtimi. Būsiu labai dekinga  4u.gif​ </p>

Taip, dabar Lenkija prijungta ir neina paieškoj pakeisti, kad rodytų tik LT. Bent aš jau neradau kaip.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2022 05 30, 09:16)
Taip, dabar Lenkija prijungta ir neina paieškoj pakeisti, kad rodytų tik LT. Bent aš jau neradau kaip.

Tai tegu būna, siuntimo kainos juk tos pačios. Kaip tik turi ateiti šiandien-ryt pora prekių iš Lenkijos, o aš irgi išsiunčiau ten. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2022 05 30, 09:23)
Tai tegu būna, siuntimo kainos juk tos pačios. Kaip tik turi ateiti šiandien-ryt pora prekių iš Lenkijos, o aš irgi išsiunčiau ten. ax.gif

Perkat/parduodat tada per Vinted, nauju būdu?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2022 05 30, 09:38)
Perkat/parduodat tada per Vinted, nauju būdu?

Taip, naujuoju. Siuntimas iš lenkų ir jiems per DPD paštomatą.
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 05 30, 10:10)
<p>Vinted sujungė su lenkais? Rimtai? Ar aš nusistačius kažką ne taip? Please, pasidalinkit patirtimi. Būsiu labai dekinga  4u.gif​ </p>

Taip biggrin.gif biggrin.gif ir manau mum tik į naudą bigsmile.gif nes kainos daug ko gerokai žemesnės nei musiškių... pvz už 20 euru gali puikius Ecco batus vaikiškus nupirkt dėvėtus, kai pas mus glušės (atleiskit už išsireiškimą) 40 eurų už taip normaliai avėtus prašo unsure.gif nes nugi už naujus mokėjo parduotuvėj 99 unsure.gif taip kad manau čia viskas bus labai čiki. Aš va pati šian siųsiu pirmą siuntą lenkaitei bigsmile.gif
Atsakyti

Siunčiau ir aš, viskas puikiai, greitai

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 05 30, 09:55)
Taip biggrin.gif  biggrin.gif  ir manau mum tik į naudą bigsmile.gif  nes kainos daug ko gerokai žemesnės nei musiškių... pvz už 20 euru gali puikius Ecco batus vaikiškus nupirkt dėvėtus, kai pas mus glušės (atleiskit už išsireiškimą) 40 eurų už taip normaliai avėtus prašo unsure.gif nes nugi už naujus mokėjo parduotuvėj 99 unsure.gif  taip kad manau čia viskas bus labai čiki. Aš va pati šian siųsiu pirmą siuntą lenkaitei bigsmile.gif

Taip! Nupirkau mažei tokius storesnius šliaužtus a la kombinezoną pavasariui/vasarai už 5,5 Eur, kai mūsiškės 14 prašo už tokį pat... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2022 05 30, 10:23)

Na man apskritai patiktų, jei būtų vinted galimybė filtruoti pagal lokaciją. Perkant nebrangų daiktą, nesinori dar už siuntimą mokėti. Patiktų jei būtų galima atsifiltruoti ką parduoda netoli.
O šiaip naujuoju būdu pirkau. 25 d išsiuntė, šiandien gavau sms, kad jau paštomate. Tik kai lenkiškai nemoku, tai aš rašau angliškai, o man atrašoo lenkiškai, bet išverčia daug maž normaliai.
Tik vienas minusas, kad tekstinė paieška neras lenkiškų prekių. Taip vinted yra prastas filtravimas, o dabar prekių toj pačioje kategorijoje dar daaaaugiau.
Atsakyti
Prašau parekomenduokite paaugliui šampūną pleiskanojančiai odai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 30 gegužės 2022 - 12:31
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 05 30, 13:11)
Prašau parekomenduokite paaugliui šampūną pleiskanojančiai odai 4u.gif

Maniskiui sis padejo: https://www.davines....leiskanu-ph-4-9
Atsakyti