Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 03, 22:32)
Gal koks influencerių? Nes man asmeninis, kaip atsiprašymo 25 proc (neblogai!). Įdomu, kiek pavyks gauti. Nes paskutinių metu ne viską atsiunčia, todėl prikroviau bele kiek  biggrin.gif

Asmeninis, bet tik 15 proc.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2022 06 03, 23:06)
Asmeninis, bet tik 15 proc.

Man kažkaip žiauriai pasisekė, net pati netikėjau, todėl ir pasidalinau, kad ir kitiems gal kažkas pavyks 4u.gif Abercrombie džempai po 10 Eur (176 dydis).
Ir dar pastebėjimas, kad UGG kainos aboute per seilus dar geresnės, nei USA - kailinės šlepės naujausių modelių, gražiausi aulinukai ar puikūs džempai.
https://www.aboutyou...zeriesa-7526373 Man 46 Eur su papildoma tokie blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 birželio 2022 - 22:19

Na man vinted visai nebepatinka, tik kiek suprantu, alternatyvos nerasta. Rasdavau originalių naujų prekių pigiau nei parduotuvėj pas tikrai patikimas pardavėjas, nes kai reikia skubiai iš usa neparsisiųsi.  Sujungė su vaikų prekėm, kurių man nereikia. Keitimasis iš karto atkrito, nes naršyti po šliauštinukus tikrai neturiu laiko. Tad narės, iš kurių esu pirkus, praranda galimybę parduoti ta pasme, kad pirkėja nežiūrės visų jos įkeltų prekių, nes ten krūva vaikiškų. Dabar lenkai… Šiek tiek pasidairiau, tai jų labai gera toli toli iki mūsų supratimo. Apie vaikų prekes nežinau, gal jos ir labai geros. Bet nusiburbuliavęs kašmyrinis megztukas tikrai pas mus nubuvo laikomas “kaip naujas”. Tokių prekių net parduoti nedrįsdavau, kad po to negaišti laiko aiškinantis dėl kokybės.

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2022 06 03, 19:33)
Merginos, ne į temą, bet kur gi daugiau gerų patarimų gauti  4u.gif Vilniuje kur rekomenduojate švęsti vaiko gimtadienį, jubiliejus, net 10 metu sueina. Nori aktyvių pramogų, nes pas draugus buvo adventikoj, skyparke, kazkokiuose dar batutuose, boulinge, policijos kažkur.... Bet bėda ta, kad bus ir pora aktyvių keturmečiu, tai man aktualiau ne kiek aktyvumas, kiek saugumas... Kur ko dairytis?

Sky parke šventė buvo - vaikų amžius nuo 3 iki 14 metų. Visi sveiki )
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2022 06 04, 08:28)
Sky parke šventė buvo - vaikų amžius nuo 3 iki 14 metų. Visi sveiki )

Hmmm gal tada susirizuot ten...
Atsakyti
Merginos noriu nusipirkti is aboutyou svetaines , pasirinkau pristatyma i pastomata bet nematau kur telefono nr irasyti , kaip mane informuos kad siuntinys pastomate ?
Atsakyti
Aš prasiėjau per senus emailus - kiek jie man siuntę daug nuolaidų kodų, net neatkreipdavau dėmesio - dėl prekių vėlavimo.
Per paeišką ir raktinius žodžius prasiėjau, tai 2020 metų laiške radau 25 off ir galioja vėl bigsmile.gif
Tai Coccinelle rankinę vietoj 270 uz 72 Eur gavau bigsmile.gif Jei tik atsiųs, žinoma.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 06 04, 15:21)
Aš prasiėjau per senus emailus - kiek jie man siuntę daug nuolaidų kodų, net neatkreipdavau dėmesio - dėl prekių vėlavimo.
Per paeišką ir raktinius žodžius prasiėjau, tai 2020 metų laiške radau 25 off ir galioja vėl bigsmile.gif
Tai Coccinelle rankinę vietoj 270 uz 72 Eur gavau bigsmile.gif Jei tik atsiųs, žinoma.

čia kurioj parduotuvėj?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2022 06 04, 16:51)
čia kurioj parduotuvėj?

About You 4u.gif
Atsakyti
Kokius perkate mineralinius kremus nuo saulės? Reikia kad tiktų ir mažesniam vaikui.
Atsakyti

Vis dar renku. Nemokamas siuntimas nuo 249 eur. Laukiu krepšelių.

Laba diena! Renku www.cocooncenter.COM

krepšelius siųsti jcvetkova@gmail.com

Vilnius, Žirmūnai prie Banginio. Galiu siųsti paštomatu

Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2022 06 04, 21:36)
Kokius perkate mineralinius kremus nuo saulės? Reikia kad tiktų ir mažesniam vaikui.

Prisidedu prie klausimo 4u.gif turiu saulės alergiją, ieškau mineralinio kremo spf50.
Gal kas išbandėte Biosolis produkciją?
https://www.gintarine.lt/biosolis-2
Atsakyti