Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ar esat tiesiogiai pirkusios is www.marksandspencer.com ? siunčia į Lietuvą tik kaip su tais mokesčiais.
Atsakyti

Ar esat tiesiogiai pirkusios is www.marksandspencer.com ? siunčia į Lietuvą tik kaip su tais mokesčiais.

Taip, esu, bet iš EU psl. pirkit, ne iš UK.

Neskaičiuoja iš EU mokesčių :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos, gal žinote kokių firmų batai yra ortopediniai ir tinka pilnapadžiams vaikiukams?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 07 31, 11:57)
Sveikos, gal žinote kokių firmų batai yra ortopediniai ir tinka pilnapadžiams vaikiukams?

D. D. Step, Ponte20, iš pigių Clibee yra ortopediniai. Kitų nežinau pavadinimu, tik esu mačiusi gyvai ortopedijos parduotuvėje. Manau jei pilnapadyste, tai pradžioje geriau eit į specialią parduotuvę. Vilniuje priešais Kalvarijų turgų tokia yra.
Atsakyti

Taip, esu, bet iš EU psl. pirkit, ne iš UK.

Neskaičiuoja iš EU mokesčių :4u:​ 

Matau, siuntimas nemokamas nuo 70 eur, o kaip su grąžinimais? Rašo, kad grąžinti savo kaštais į UK 🧐

Atsakyti

Matau, siuntimas nemokamas nuo 70 eur, o kaip su grąžinimais? Rašo, kad grąžinti savo kaštais į UK 🧐

Nesu grąžinus, nepasakysiu.

Atsakyti

Lansend labai nebloga kokybe, apsipirkau ir aš :)  naudokites chashback per vokišką psl. Shoop.de , duoda 3% grąžos https://www.shoop.de...ite/HkwWFRgL5O/

Ar išsiuntė jums Landsend prekes? 

Man parašė, kad susiekčiau patikslinti adresą, parašiau meilą ir nieko, jokių žinių. Pakibęs tas užsakymas. :blink: 

Kaži dar išsiųs?

Atsakyti
Jei pamatysite kur kosmetikai sale - šaukite. Kažkaip kainos tai ohoho...
Atsakyti
Kur perkat paaugliams kuprines? Vienintelis dukros reikalavimas juoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2022 08 02, 08:07)
Kur perkat paaugliams kuprines?  Vienintelis dukros reikalavimas juoda  biggrin.gif

Samsonite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 08 02, 08:13)

Is USA?
Atsakyti

Ar išsiuntė jums Landsend prekes? 

Man parašė, kad susiekčiau patikslinti adresą, parašiau meilą ir nieko, jokių žinių. Pakibęs tas užsakymas. :blink: 

Kaži dar išsiųs?

Mano irgi kaba neišsiųstas dar, irgi raše man, nes padariau du užsakymus vienodus (viena netyčia paspaudžiau atsiskaityti pavedimu))) Tada rašaiau visais galais, kad jį panaikintu. Gavau atsakymą paštu, kad panaikintas, tačiau jei jie išsiųs, praše nepriimti .... Vienu žodžiu turiu daugiau klausimų, nei atsakymų :))

Gal bandykite per live chat pakalbėti su jais? matau veikia toks darbo valandom 8-21

Atsakyti