Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal žinote ar iš senukų galima grąžinti lego? Nupirkau vakar, bet turi jau tokį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2022 08 04, 08:42)
Gal žinote ar iš senukų galima grąžinti lego? Nupirkau vakar, bet turi jau tokį doh.gif

Šiaip žaislai negrąžinama prekė, bet prieš kikius 3 m pirkau internetu mašinytę ir man ji netiko. Sutiko grąžinti pinigus
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 08 02, 10:49)
Kur ir kokius batus perkat berniukams kūno kultūros pamokoms? Reikia 8 ir 13 m bernužėliams.

Dechatlone kokius nors nuperku, neitin brangius
QUOTE(AstaRaud @ 2022 08 03, 01:14)
Pasidalinkit prašau kokius ir kur pirkot didelius lagaminus, na dydis, kad tiktų avialinijom, 20kg

Ameruican tourister turim ir dideli ir maza rankiniam
QUOTE(padraika22 @ 2022 08 04, 12:08)
Šiaip žaislai negrąžinama prekė, bet prieš kikius 3 m pirkau internetu mašinytę ir man ji netiko. Sutiko grąžinti pinigus

Kazkaip internetu pirktom prekem galioja kitos taisykles, kazkada buvau nustebus, kai galejau grazint kazkuria preke, kuri siaip nera grazintina, tai gali but, kad galima. O zaisla as esu grazinus ir i Maxima beja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 04 rugpjūčio 2022 - 10:22
Ką dar perkate iš asda george be uniformų? Galvoju, ką čia dar paėmus. Kažkada pirkau kojines, tai žiauriai prastos buvo. Po dienos avėjimo vaizdas buvo tragiškas. Nusiburbulavo. Kitas dar naujas iškart išmečiau. Vyrišką medvilninį megstinį išmečiau po pirmo plovimo,nes nusiburbulavo. Sportbačiukai su lipdukais buvo slidžiu padu. Patiko tik apatinis trikotažas berniukams. Gaila dabar nėra dydžių. Kažkaip baisu ką ir pirkti.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2022 08 03, 01:14)
Pasidalinkit prašau kokius ir kur pirkot didelius lagaminus, na dydis, kad tiktų avialinijom, 20kg

Čia galit pasidairyt, kaip tik nuolaidos dabar: www.lesacoutlet.it

Esu pirkusi, viskas tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2022 08 03, 19:22)
renku GEORGE. Pasirinkite LT šalį. Vilnius. Pašilaičiai. Protingą kiekį galėčiau persiųsti.
loramloram @ gmail

uzsakyta
Atsakyti
Ar kas perkate vaikams Ielm softshell kombinezonus https://ielm.de/outd...kleidung-kinder? Iki kokio mėnesio rudenį užtenka? Ar po to iškart jau žieminį kombinzeoną? Ar kažką tarpinio perkate?
Ir kaip su dydžiais? ~97cm vaikui 98 ar 104 reiktų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auruma: 05 rugpjūčio 2022 - 14:49
Anksčiau MATH kosmetikai buvo daug nuolaidų, dabar nebebūna, ar laukti kokio vasaros seilo?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2022 08 04, 15:37)
Čia galit pasidairyt, kaip tik nuolaidos dabar: www.lesacoutlet.it

Esu pirkusi, viskas tvarkingai.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2022 08 04, 12:31)
Ką dar perkate iš asda george be uniformų? Galvoju, ką čia dar paėmus. Kažkada pirkau kojines, tai žiauriai prastos buvo. Po dienos avėjimo vaizdas buvo tragiškas. Nusiburbulavo. Kitas dar naujas iškart išmečiau. Vyrišką medvilninį megstinį išmečiau po pirmo plovimo,nes nusiburbulavo. Sportbačiukai su lipdukais buvo slidžiu padu. Patiko tik apatinis trikotažas berniukams. Gaila dabar nėra dydžių. Kažkaip baisu ką ir pirkti.

Sūnui pirkdavau paprastus t-shirts iš mokyklinių uniformų skyriaus. Jos vienspavės, bet labai geros kokybės - nenusiskalbia, visiškai nenusiburbuliuoja, neišsitampo. Labai geros, gaila jau išaugo jų dydžius. Polo marškinėliai irgi geri, tik susitraukia kažkiek, bet kaina super maža, ypač perkant pakuotėmis
Atsakyti
Pirksiu vaikui uniforminius rubus is GEORGE . Jei buru norinciu jungtis siuntimui pasidalinti krepsiuka siuskite elenavorobjoviene@gmail.com. Tik VILNIUS. Atsiimti reiketu Virsuliskese 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikaa: 06 rugpjūčio 2022 - 14:22
Sveikos, kur ir kokias game ausines perkate savo paaugliams? Arba kokias turi jūsų paaugliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padraika22: 06 rugpjūčio 2022 - 15:57