Gal žinote ar iš senukų galima grąžinti lego? Nupirkau vakar, bet turi jau tokį

QUOTE(ciobreliss @ 2022 08 04, 08:42)
Šiaip žaislai negrąžinama prekė, bet prieš kikius 3 m pirkau internetu mašinytę ir man ji netiko. Sutiko grąžinti pinigus
QUOTE(padraika22 @ 2022 08 02, 10:49)
Kur ir kokius batus perkat berniukams kūno kultūros pamokoms? Reikia 8 ir 13 m bernužėliams.
Dechatlone kokius nors nuperku, neitin brangius
QUOTE(AstaRaud @ 2022 08 03, 01:14)
Pasidalinkit prašau kokius ir kur pirkot didelius lagaminus, na dydis, kad tiktų avialinijom, 20kg
Ameruican tourister turim ir dideli ir maza rankiniam
QUOTE(padraika22 @ 2022 08 04, 12:08)
Šiaip žaislai negrąžinama prekė, bet prieš kikius 3 m pirkau internetu mašinytę ir man ji netiko. Sutiko grąžinti pinigus
Kazkaip internetu pirktom prekem galioja kitos taisykles, kazkada buvau nustebus, kai galejau grazint kazkuria preke, kuri siaip nera grazintina, tai gali but, kad galima. O zaisla as esu grazinus ir i Maxima beja
Ką dar perkate iš asda george be uniformų? Galvoju, ką čia dar paėmus. Kažkada pirkau kojines, tai žiauriai prastos buvo. Po dienos avėjimo vaizdas buvo tragiškas. Nusiburbulavo. Kitas dar naujas iškart išmečiau. Vyrišką medvilninį megstinį išmečiau po pirmo plovimo,nes nusiburbulavo. Sportbačiukai su lipdukais buvo slidžiu padu. Patiko tik apatinis trikotažas berniukams. Gaila dabar nėra dydžių. Kažkaip baisu ką ir pirkti.
QUOTE(AstaRaud @ 2022 08 03, 01:14)
Pasidalinkit prašau kokius ir kur pirkot didelius lagaminus, na dydis, kad tiktų avialinijom, 20kg
Čia galit pasidairyt, kaip tik nuolaidos dabar: www.lesacoutlet.it
Esu pirkusi, viskas tvarkingai.
QUOTE(Loram @ 2022 08 03, 19:22)
renku GEORGE. Pasirinkite LT šalį. Vilnius. Pašilaičiai. Protingą kiekį galėčiau persiųsti.
loramloram @ gmail
loramloram @ gmail
uzsakyta
Ar kas perkate vaikams Ielm softshell kombinezonus https://ielm.de/outd...kleidung-kinder? Iki kokio mėnesio rudenį užtenka? Ar po to iškart jau žieminį kombinzeoną? Ar kažką tarpinio perkate?
Ir kaip su dydžiais? ~97cm vaikui 98 ar 104 reiktų?
Ir kaip su dydžiais? ~97cm vaikui 98 ar 104 reiktų?
Anksčiau MATH kosmetikai buvo daug nuolaidų, dabar nebebūna, ar laukti kokio vasaros seilo?
QUOTE(Užsispyrusi @ 2022 08 04, 15:37)

QUOTE(padraika22 @ 2022 08 04, 12:31)
Ką dar perkate iš asda george be uniformų? Galvoju, ką čia dar paėmus. Kažkada pirkau kojines, tai žiauriai prastos buvo. Po dienos avėjimo vaizdas buvo tragiškas. Nusiburbulavo. Kitas dar naujas iškart išmečiau. Vyrišką medvilninį megstinį išmečiau po pirmo plovimo,nes nusiburbulavo. Sportbačiukai su lipdukais buvo slidžiu padu. Patiko tik apatinis trikotažas berniukams. Gaila dabar nėra dydžių. Kažkaip baisu ką ir pirkti.
Sūnui pirkdavau paprastus t-shirts iš mokyklinių uniformų skyriaus. Jos vienspavės, bet labai geros kokybės - nenusiskalbia, visiškai nenusiburbuliuoja, neišsitampo. Labai geros, gaila jau išaugo jų dydžius. Polo marškinėliai irgi geri, tik susitraukia kažkiek, bet kaina super maža, ypač perkant pakuotėmis