VS gavau siuntinį, trūksta prekių, kur kreiptis gal žinot
VS gavau siuntinį, trūksta prekių, kur kreiptis gal žinot
Gausit dar kitą siuntinį. Man taip buvo.
QUOTE(Madam V @ 2022 12 12, 12:02)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73022580" data-time="1670830824"><div><p>VS gavau siuntinį, trūksta prekių, kur kreiptis gal žinot</p></div></blockquote><p>Gausit dar kitą siuntinį. Man taip buvo.</p>
Nemanau, buvo vietos dėžėj, pridėta maišelių išpustų. Reik tikėtis, bandžiau per chatą susisiekti, ten asistentas robotas kaip suprantu.
Nemanau, buvo vietos dėžėj, pridėta maišelių išpustų. Reik tikėtis, bandžiau per chatą susisiekti, ten asistentas robotas kaip suprantu.
Gaila. Rašykit laišką, turėtų atrašyti
QUOTE(Madam V @ 2022 12 12, 13:13)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maja Di" data-cid="73022601" data-time="1670835578"><div><p>Nemanau, buvo vietos dėžėj, pridėta maišelių išpustų. Reik tikėtis, bandžiau per chatą susisiekti, ten asistentas robotas kaip suprantu.</p></div></blockquote><p>Gaila. Rašykit laišką, turėtų atrašyti</p>
Neprisijungus pirkau, bet parašiau laišką- atsakymą į tą, kur atėjo apie užsakymą. Kol kas kokių žinių, gal nenuburbuliavo jiems į šiukšladėžę.
toks klausimas,
kokie puslapiai dabar be muitų ir su free shipingai siunčia kosmetiką į LT?
feelunique?
kas dar liko mums?
ačiū
feelunique?
kas dar liko mums?
ačiū
QUOTE(Žm❤nytė @ 2022 12 12, 22:44)
toks klausimas,
feelunique?
kas dar liko mums?
ačiū
feelunique?
kas dar liko mums?
ačiū
Cult Beauty
Siunčia iš UK, bet be mokesčių. Per BF labai gerų dylų buvo. Labai.
___
Merginos, ar pas mus yra pirkti tokių juostelių kuodukui https://www.youtube....h?v=AISENf6Q82U
Merginos gal kas "Uniqlo" ketina rinkti su persiuntimu? Prisijungčiau ship-ui pasidalinti

QUOTE(agise @ 2022 12 13, 09:57)
Merginos gal kas "Uniqlo" ketina rinkti su persiuntimu? Prisijungčiau ship-ui pasidalinti 

Aš galvoju. Pirkau iš ten vienas kelnes, bet lyg ir mažokos, norėčiau dydžiu didesnių. Vilnius.
QUOTE(Kirisama @ 2022 12 13, 12:05)
Aš galvoju. Pirkau iš ten vienas kelnes, bet lyg ir mažokos, norėčiau dydžiu didesnių. Vilnius.
Jei tinka su persiuntimu, prisijungčiau.
QUOTE(agise @ 2022 12 13, 11:22)
Jei tinka su persiuntimu, prisijungčiau.
Man ne bėda persiųsti paskomatu. O gal kas bandet ir grąžinimą į uniqlo? Kaip suprantu, susimoki iš savo kišenės už jį?