Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 09, 18:42)
O kuo ypatingi šie namų kvapai?

Na kaip ir niekuom. Tiesiog faini namu kvapai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 10 sausio 2023 - 00:17
Sveikos, gal kas ruošiatės pirkti iš yoox? Prisijungčiau su vienais batukais. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2023 01 04, 09:27)
Manau tik pinigu grazinimas... dar joe ka nori tie Ryainairai Wizzairai deja unsure.gif
Take Online

Pavyko per chata visgi pasikeisti skrydziu datas☺️
Atsakyti
Sveikos, čia visai ne į temą, bet temoje lankosi daug skirtingų moterų ir gal kas žinos. Mamai šlapimo takų ir inkstų uždegimas, kraujo užkrėtimas. Guli šiaulių ligoninėje. Gal pasakytumėt, koks gali būti gydymas be antibiotikų? Gal kokios vit d c cinko didelės dozės ar dar kas? Ir kokie būtini tyrimai tokiu atveju? Gal kažko paprašyti, pasiteirauti gydytojo. Esu pasimetus. Gal prašyti pervežti į kauno klinikas? Šiauliuose su pankretitu vos nenužudė jauno pažįstamo, nes nepastebėjo plaučių uždegimo ir tik raminamuosius laidė. Užtat baisu dėl mamos. Dėkoju už bet kokią informaciją
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2023 01 12, 12:00)
Sveikos, čia visai ne į temą, bet temoje lankosi daug skirtingų moterų ir gal kas žinos. Mamai šlapimo takų ir inkstų uždegimas, kraujo užkrėtimas. Guli šiaulių ligoninėje. Gal pasakytumėt, koks gali būti gydymas be antibiotikų? Gal kokios vit d c cinko didelės dozės ar dar kas? Ir kokie būtini tyrimai tokiu atveju? Gal kažko paprašyti, pasiteirauti gydytojo. Esu pasimetus. Gal prašyti pervežti į kauno klinikas? Šiauliuose su pankretitu vos nenužudė jauno pažįstamo, nes nepastebėjo plaučių uždegimo ir tik raminamuosius laidė.  Užtat baisu dėl mamos. Dėkoju už bet kokią informaciją

Leiskit gydyti gydytojams, o ne supermamoms.
Sepsis gydomas antibiotikais, o visa kita - simptomiskai, o papildomi visokie leidimai - tai tik infekcijos dirginimas ir inkstų apkrovimas.
P.s. pankreatitas pats iš savęs yra labai mirtina liga, ir plaučių uždegimas gali būti dėl pankreatito, gydymo tai nelabai keičia.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2023 01 12, 13:00)
Sveikos, čia visai ne į temą, bet temoje lankosi daug skirtingų moterų ir gal kas žinos. Mamai šlapimo takų ir inkstų uždegimas, kraujo užkrėtimas. Guli šiaulių ligoninėje. Gal pasakytumėt, koks gali būti gydymas be antibiotikų? Gal kokios vit d c cinko didelės dozės ar dar kas? Ir kokie būtini tyrimai tokiu atveju? Gal kažko paprašyti, pasiteirauti gydytojo. Esu pasimetus. Gal prašyti pervežti į kauno klinikas? Šiauliuose su pankretitu vos nenužudė jauno pažįstamo, nes nepastebėjo plaučių uždegimo ir tik raminamuosius laidė.  Užtat baisu dėl mamos. Dėkoju už bet kokią informaciją

Aš persiunčiau jūsų laišką gydytojai. Atsakymas - tinkami anibiotikai, kitaip - niekaip.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 12, 12:20)
Aš persiunčiau jūsų laišką gydytojai. Atsakymas - tinkami anibiotikai, kitaip - niekaip.

Ačiū už informaciją. Tiesiog nebežinau, ką bedaryti. Su gydytoju niekaip nesusisiekiu. Tiesiog galvojau gal kažkoks dar gydymas yra. Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2023 01 12, 14:24)
Ačiū už informaciją. Tiesiog nebežinau, ką bedaryti. Su gydytoju niekaip nesusisiekiu. Tiesiog galvojau gal kažkoks dar gydymas yra. Dėkoju

Jei ir yra kažkoks papildomas gydymas, gydytojai geriau žino. Niekas nenori specialiai pakenkti ligoniui ir su savo skambinimais gydytojui ir aiškinimu apie galimus gydymo metodus tik gaišinate jo brangų laiką.
Papildyta:
QUOTE(sviliuke @ 2023 01 10, 20:26)
Pavyko per chata visgi pasikeisti skrydziu datas☺️

Kažin kaip su keleiviu, ar sunku pakeisti? Ir ar tai nekainuoja tiek pat kiek bilietai? biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas yoox nori jungtis?
Nepamenu, ar grąžinimas nemokamas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 12, 17:42)
Gal kas yoox nori jungtis?
Nepamenu, ar grąžinimas nemokamas? unsure.gif

Noreciau, persiutumete i Panevezi? 4u.gif
Atsakyti
Gal būtų norinčių pasidalinti zooplus.de siuntimą į LT-7.99€.
Vilnius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *civukas*: 12 sausio 2023 - 18:08

Sveiki, aš prisijungčiau. Dar turiu 5% nuolaidą

Gal būtų norinčių pasidalinti zooplus.de siuntimą į LT-7.99€.
Vilnius

Atsakyti