Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(gaikaSJ @ 2023 02 21, 13:44)
Sveiki, gal kas Kaune nori Uniqlo .eu kooperuotis siuntimui?

Ką ten perkat? Man kažkaip ten viskas brangu atrodo 🙄
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2023 02 21, 17:07)

Aš pvz pirkau šiltesnes klasikinio kirpimo kelnes už 20 € (pradinė už 50€ buvo), dar vyrui kelnes pagavau už 13€, pirštines radau. Be akcijų esu pirkus ir heattech leginsus, labai patiko, bet jau sunesiojau per du metus, vaikams esu pirkus termo apatines kelnes, golfiukus, suknelių esu pirkus. Kokybiški rūbai, man patinka, aišku norisi visada pigiau viską pirkti, bet ne visada pagauti išeina. O šiaip visai prieinamos kainos net ir be nuolaidų, vienas minusas, kad jei netiks, tai grąžinimas mokamas.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 02 21, 16:49)
Aš pvz pirkau šiltesnes klasikinio kirpimo kelnes už 20 € (pradinė už 50€ buvo), dar vyrui kelnes pagavau už 13€, pirštines radau. Be akcijų esu pirkus ir heattech leginsus, labai patiko, bet jau sunesiojau per du metus, vaikams esu pirkus termo apatines kelnes, golfiukus, suknelių esu pirkus. Kokybiški rūbai, man patinka, aišku norisi visada pigiau viską pirkti, bet ne visada pagauti išeina. O šiaip visai prieinamos kainos net ir be nuolaidų, vienas minusas, kad jei netiks, tai grąžinimas mokamas.

Man ju maikes trumpom rankovem labai patinka. Perku daug metu ir sau ir vyrui, kokybiskos, gerai devimos ir kaina normali. Tik as is Jav visad perku, is Europinio nesu pirkusi. Pukines striukes taip pat superines, seniausiai turbut kokie 7-8 metai ir nei vienas pukas nera islindes.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2023 02 21, 17:52)
Man ju maikes trumpom rankovem labai patinka. Perku daug metu ir sau ir vyrui, kokybiskos, gerai devimos ir kaina normali. Tik as is Jav visad perku, is Europinio nesu pirkusi. Pukines striukes taip pat  superines, seniausiai turbut kokie 7-8 metai ir nei vienas pukas nera islindes.

Pritariu, maikutes irgi pirkau, puikios, dar paltą esu pirkus, labai fainas, kokybiškas, patogaus pasiuvimo.
Atsakyti

Megztukus esu pirkusi ir merino vilnos, puikiai nešiojasi. Pernai sūnui pirkau vaikišką parką - puikiai atlaikė, kaip nauja ir dabar. Gaila jau išaugo, o suaugusių skyriuje panašios net nėra :(

Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2023 02 21, 18:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="padraika22" data-cid="73047662" data-time="1676988435"><div><p>Ką ten perkat? Man kažkaip ten viskas brangu atrodo 🙄</p></div></blockquote><p>Megztukus esu pirkusi ir merino vilnos, puikiai nešiojasi. Pernai sūnui pirkau vaikišką parką - puikiai atlaikė, kaip nauja ir dabar. Gaila jau išaugo, o suaugusių skyriuje panašios net nėra verysad.gif</p>

Kokią parką buvot pirkus? Man kitai žiemai pacanui reiktų 170 cm. Gal dabar kur pigiau rasčiau? 🤔 kur ieškoti kokybiškos žieminės parkos tokiam bernui?
Atsakyti
QUOTE(Elena_Elena @ 2023 02 17, 07:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Auruma" data-cid="73045932" data-time="1676572346"><div><p>Šiaip manau aprašymą retai kas skaito. Aš pvz jei leidžia pirkti automatiškai, tai ir perku.
Bet jūs galite nustatymuose deaktyvuoti galimus siuntimo būdus ir negalės per vinted nusipirkti.</p></div></blockquote><p>Ačiū už atsakymą. Dėl deaktyvavimo - lyg ir radau kur nuimti žymėjimus nuo DPD, Omniva, tačiau LP neaktyvus išjungimo laukas. </p><p>O jeigu nesiųsiu, gausiu neigiamą atsiliepimą? </p><p></p>

Nebijokit to siuntimo per ta vinted, dar paprasciau nei just paciai pastomatu gi, nei tau registruot paciai ta siunta, nei "parasykit kaina su siuntimu", nuperka, sugeneruoju vieno mygtuko paspaudimu ta pastomatines siuntos koda, suvedi pastomate, uzklijuoji etikete ir viskas, paprasciau but negali. Man tik nepatinka tie pirkaliojimai pries tai nesusisiekus ir nepaklausus ar turiu preke, juk as ne elektronine parduotuve, galiu pamirst, kad kazka pardaviau ir neisemiau skelbimo, ar atidaviau kam nors ka nors ir pan., tai va tokie dalykai mane erzina. Be to, visada galit prie prekes aprasymo nurodyt, kad siunciat tik senuoju budu, tai yra jusu teise, nes nera privaloma siustis per vinted, tad tokiu atveju manau jokie neigiami atsiliepimai tikrai negalimi.

QUOTE(Sense @ 2023 02 18, 17:09)
Ieskau kur atsvest suaugusiu gimtadieni. Gal zinot kokia grupe fb,kad paskaitinet.

As neradau biggrin.gif biggrin.gif neuzilgo svesiu savo jubilieju, tai po visokiu variantu svarstymo visgi pasirinkau "klasikini"- svente restorane su vakaro vedeju ir dj.
Atsakyti
Kur Lietuvoje pigiau isigyti pakabuka su deimantu? O gal siustis is kur nors apsimoka? Kad butu su sertifikatu aisku.
Atsakyti
Jubiliejų tema FB https://www.facebook...875318152508048
Taip pat drąsiai klauskite vestuvių grupėse.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 02 22, 14:53)
Jubiliejų tema FB https://www.facebook...875318152508048
Taip pat drąsiai klauskite vestuvių grupėse.

Tai kad cia tiesiog paslaugu reklamos.... manau zmogui siek tiek ne to iesko biggrin.gif
Atsakyti
Priminkit prašau kur patikrinti ar parduotuvė patikima. Sūnus paprašė tokio žaislo, o aš pirkti bijau...
https://www.vat19.co...-dog-squishable
Atsakyti

Kokią parką buvot pirkus? Man kitai žiemai pacanui reiktų 170 cm. Gal dabar kur pigiau rasčiau? 🤔 kur ieškoti kokybiškos žieminės parkos tokiam bernui?

Šitą https://www.uniqlo.c...oat-449801.htmlnešiojo, jau per maža Jūsiškiui gali būti. Maniškis dabar 170 cm praktiškai, tai laaabai ant ribos. Dar nešioja, bet.. Nors aišku nuo rankų ilgio priklauso :) Kitiems metams jau žiūriu vyriškus dydžius, nes sunkiai jau su vaikiškais, vinted'e mačiau Columbios naują parką pardavinėjo, ir šiaip vaikiškų yra neblogų.. 

Atsakyti