Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(padraika22 @ 2025 01 30, 12:04)
Jį kraunat bet kada? Ar tik kai pilnai išsikrauna? Kaip bateriją pasaugoti?

Aš kraunu tik tada kai visiškai išsikrauna ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 01 30, 20:06)
Puikios ne originalios - amazon, ebay. Laikė en en metų (ir toliau būtų laikiusi)

Čia matyt loterija. Pirkau neoriginalią iš amazono, atlaikė 1 metus ir 2 mėn., kai originali veikė 5 metus. Planuoju vėl originalią pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2025 01 29, 10:07)
Jei gerai pamenu, pirkau už tiek pat, berods lapkritį. Vienintelis minusas, kad nesiurbia viskozinių kilimų. Nežinau kas ten jam susisuka, rašo, kad išvalyt šepetį, nors su juo viskas tvarkoj. Žodžiu ant viskozinio kilimo išsijungia visai. Net ilgesnio plauko medvilninį vonios kilimėlį normaliai išsiurbia, o vat viskozinis - problema.
Visa kita puikiai. Kačių kraiką taip pat gerai susiurbia.

Išbandžiau šluotą. Viskas puikiai, bet mano vilnonio kilimo nesiurbia 😭 išsijungia 😬 negi reiks tam kilimui ttaukinėt senąjį siurblį? 😵‍💫
Atsakyti
Gal yra koks eurovaistinės ar gintarinės kodukas? 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite pigu.lt kuponą?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2025 01 31, 09:43)
Čia matyt loterija. Pirkau neoriginalią iš amazono, atlaikė 1 metus ir 2 mėn., kai originali veikė 5 metus. Planuoju vėl originalią pirkt.

Mano is amazono irgi uzsilenkė. Virs metų atlaikė. Bet ten garantija ar ne 2metai joms. Rašė atsiliepimuose,kad atsiuncia naują be problemų. Bet nusibodo jis man ir siurbė labai nekazką. Tai dream T30 nusipirkau. Kol kas dysoną lenkia smarkiai.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2025 02 01, 12:19)
Mano is amazono irgi uzsilenkė. Virs metų atlaikė. Bet ten garantija ar ne 2metai joms. Rašė atsiliepimuose,kad atsiuncia naują be problemų. Bet nusibodo jis man ir siurbė labai nekazką. Tai dream T30 nusipirkau. Kol kas dysoną lenkia smarkiai.

Galite gal detaliau, su kuriuo Dysonu lyginate? Kuom pranašesnis, kaina matau kad mažesnė gerokai
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2025 02 02, 09:55)
Galite gal detaliau, su kuriuo Dysonu lyginate? Kuom pranašesnis, kaina matau kad mažesnė gerokai

Zinokit jau neatsimenu. Gal pries kokius 8m ir daugiau pirkau. Gal siuolaikiniai dysonai geresni. Didziausias minusas dysono buvo, kad kraiko nesiurbė, tik stumdė. Daznai reikėjo sepetėlį nuimti ir iskirpt plaukus, nes apsisuka greit ilgais mano plaukais. Baterijos vos uztekdavo 50kv.m butui. Dreame uztenka 2-3 kartams nepakrovus. Plaukai eina tiesiai i konteineriuką. Pirkom pries kalėdas, dar nei vieno plauko nėra apsisukusio aplink šepetėlį. Kraiką siurbia. Aisku dar naujas, gali visko būt dar smile.gif Gal kiek sunkesnis dream ir aukstesnė rankena man pasirodė. Bet pripratau. Ir minusas dreamo, kad ilgesnio plauko kilimukus tualete tik ant silpniausio režimo siurbia. Sintetinį siurbia puikiai net su turbo režimu. Jei daug kilimų turit ilgesnio plauko-netiks.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2025 02 02, 13:00)
Zinokit jau neatsimenu. Gal pries kokius 8m ir daugiau pirkau. Gal siuolaikiniai dysonai geresni. Didziausias minusas dysono buvo, kad kraiko nesiurbė, tik stumdė. Daznai reikėjo sepetėlį nuimti ir iskirpt plaukus, nes  apsisuka greit ilgais mano plaukais. Baterijos vos uztekdavo 50kv.m butui. Dreame uztenka 2-3 kartams nepakrovus. Plaukai eina tiesiai i konteineriuką. Pirkom pries kalėdas, dar nei vieno plauko nėra apsisukusio aplink šepetėlį. Kraiką siurbia. Aisku dar naujas, gali visko būt dar smile.gif Gal kiek sunkesnis dream ir aukstesnė rankena man pasirodė. Bet pripratau. Ir minusas dreamo, kad ilgesnio plauko kilimukus tualete tik ant silpniausio režimo siurbia. Sintetinį siurbia puikiai net su turbo režimu. Jei daug kilimų turit ilgesnio plauko-netiks.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2025 01 31, 11:16)
Išbandžiau šluotą. Viskas puikiai, bet mano vilnonio kilimo nesiurbia 😭 išsijungia 😬 negi reiks  tam kilimui ttaukinėt senąjį siurblį? 😵‍💫

Mane irgi tas erzina doh.gif Bet pabandykit silpniausiu režimu siurbti, kaip kažkas rašė. Ir man reiks pabandyt, nes aš visada Auto režimu siurbiu ir jis automatiškai ant kilimo padidina siurbimo galią. Gal silpnesniu režimu siurbiant neišsijungs unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote kokį papildomą koduką Boozt parduotuvei? 4u.gif
Atsakyti
spam.gif ne į temą, bet gal kuri norit air up gertuvių, pirkau abiems vaikams dovanų, bet nenori sakė doh.gif mėlyna ir rožinė ,po 3 skonius prie kiekvienos, atiduosiu pigiau, ax.gif abi imant pridėsiu dar dovanų 3 skonius ax.gif
https://shop.air-up....ml-dolphin-blue
Atsakyti