Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Paziurekit cia. Siuncia i lt uz 9.90eu. Gal dar uzsiregistruokit naujienlaiskiui, gal koda atsius, ar internete paieskokit kodų. Atsiliepimai geri parduotuves. Dar pagooglunkit pagal pavadinimą, gal dar pigiau rasit, as cia pirmą pasitaikiusą pard Italijoje atidariau.

https://www.ravanell...nal-hair-dryer/

Ačiū jums už rekomendaciją! Čia ir buvo pigiausias! Jau šiandien gavau savo siuntą🥳

Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2025 05 16, 11:59)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ainyte" data-cid="73186670" data-time="1746611786"><div><p>Paziurekit cia. Siuncia i lt uz 9.90eu. Gal dar uzsiregistruokit naujienlaiskiui, gal koda atsius, ar internete paieskokit kodų. Atsiliepimai geri parduotuves. Dar pagooglunkit pagal pavadinimą, gal dar pigiau rasit, as cia pirmą pasitaikiusą pard Italijoje atidariau.

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.ravanelloeshop.it/en/jrl-professional-forte-pro---professional-hair-dryer/'>https://www.ravanelloeshop.it/en/jrl-profes...nal-hair-dryer/</a></p></div></blockquote><p>Ačiū jums už rekomendaciją! Čia ir buvo pigiausias! Jau šiandien gavau savo siuntą🥳</p>

Na tikrai pigiau nei Lt smile.gif kuom sis fenas ypatingas? Nusipirkau išgirtąjį babybliss ir nesivyliau. Gaila 100eu ismestų.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2025 05 16, 12:58)
Na tikrai pigiau nei Lt smile.gif kuom sis fenas ypatingas? Nusipirkau išgirtąjį babybliss ir nesivyliau. Gaila 100eu ismestų.

Kodėl nepatiko?
Atsakyti

Na tikrai pigiau nei Lt smile.gifkuom sis fenas ypatingas? Nusipirkau išgirtąjį babybliss ir nesivyliau. Gaila 100eu ismestų.

Man labai svarbu buvo svoris! JRL sveria 324g, rankoje labai patogus, yra trys pagrindiniai antgaliai. Palyginus jis netgi geresnis už gamma ir naują babyliss pro, kurio kaina apie 300 eur. Jis skaitosi profesionalus, nemažai kirpėjų turi, kai kuriems netgi labiau patinka už Dyson. Mano kirpėja naudoja jį, patikrinau kaip jis dirba, man patiko!  Bet čia kiekvienam individualų :) džiaugiuosi nusipirkus už 150, o ne už 269 kaip parduoda LT! 

Atsakyti
Ar Akre HM yra nuolaida šį savaitgalį?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 05 16, 14:15)
Kodėl nepatiko?

Ilgai dziovina. Ant stipriausio greicio velia plaukus, plaukai skraido net iki lubų. Labai sausina plaukus dziovininant su šerinėmis šukomis, o tas kitas antgalis ziauriai peša-nenaudoju. Rankena įkaista, nes ranka laikau auksciau nei knopkes, nes jei ten kur knopkės vis nusireguliuoja karštis, greitis. Panaudojus nuimu šukas, tai jos degancios būna, neina priliest. Nesigauna man bangos. Tai naudoju jį tik kaip dziovintuvą ant vėsaus rėžimo, kad nedegintų plaukų, tai ilgai užtrunka. Gal trumpaplaukėm jis tinkamas, man su pusilgiais storais plaukais netinka.
Papildyta:
QUOTE(fantik @ 2025 05 16, 17:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ainyte" data-cid="73187540" data-time="1747389512"><div><p>Na tikrai pigiau nei Lt vartotojo įkelta nuotraukakuom sis fenas ypatingas? Nusipirkau išgirtąjį babybliss ir nesivyliau. Gaila 100eu ismestų.</p></div></blockquote><p>Man labai svarbu buvo svoris! JRL sveria 324g, rankoje labai patogus, yra trys pagrindiniai antgaliai. Palyginus jis netgi geresnis už gamma ir naują babyliss pro, kurio kaina apie 300 eur. Jis skaitosi profesionalus, nemažai kirpėjų turi, kai kuriems netgi labiau patinka už Dyson. Mano kirpėja naudoja jį, patikrinau kaip jis dirba, man patiko!  Bet čia kiekvienam individualų smile.gif džiaugiuosi nusipirkus už 150, o ne už 269 kaip parduoda LT! </p>

Aciu smile.gif Na, ziuresiu, kiek kantrybės turėsiu dar su savo blissu.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2025 05 16, 22:32)
Ilgai dziovina. Ant stipriausio greicio velia plaukus, plaukai skraido net iki lubų. Labai sausina plaukus dziovininant su šerinėmis šukomis, o tas kitas antgalis ziauriai peša-nenaudoju. Rankena įkaista, nes ranka laikau auksciau nei knopkes, nes jei ten kur knopkės vis nusireguliuoja karštis, greitis. Panaudojus nuimu šukas, tai jos degancios būna, neina priliest. Nesigauna man bangos. Tai naudoju jį tik kaip dziovintuvą ant vėsaus rėžimo, kad nedegintų plaukų, tai ilgai užtrunka. Gal trumpaplaukėm jis tinkamas, man su pusilgiais storais plaukais netinka.
Papildyta:

Aciu smile.gif Na, ziuresiu, kiek kantrybės turėsiu dar su savo blissu.

Taip, mano trumpi, tai man greit su juo. Tikiu, kad turint įspūdingus plaukus reikia ir įspūdingo džiovintuvo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 05 16, 22:43)
Taip, mano trumpi, tai man greit su juo. Tikiu, kad turint įspūdingus plaukus reikia ir įspūdingo džiovintuvo.

Nesąmonė. Anksčiau nebuvo jokių ir ką? Vaikščiojom blogesnėm šukuosenom? Tikrai ne. Ar visos beplaukės buvo? Tikrai ne. Sutinku, yra dallykų nevertų savo pinigų, nekokybiškų ir tt. Bet tikrai nereik kažkokio super turbo quattro. Reikia meistriškumo. Kaip sako, ir iš š vašką išspaust galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 05 17, 10:55)
Nesąmonė. Anksčiau nebuvo jokių ir ką? Vaikščiojom blogesnėm šukuosenom? Tikrai ne. Ar visos beplaukės buvo? Tikrai ne. Sutinku, yra dallykų nevertų savo pinigų, nekokybiškų ir tt. Bet tikrai nereik kažkokio super turbo quattro. Reikia meistriškumo. Kaip sako, ir iš š vašką išspaust galima  tongue.gif

Na galingumas įtakoja džiovinimo laiką.
Svarbu svarbu džiovintumas, su senais taip neiškendensi. Man net šis už 100 prieš senesnio modelį (tais laikais daug kainavo) atrodo nepalyginamas. Tikrai. Suguldo plaukus visai kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 05 17, 11:58)
Na galingumas įtakoja džiovinimo laiką.
Svarbu svarbu džiovintumas, su senais taip neiškendensi. Man net šis už 100 prieš senesnio modelį (tais laikais daug kainavo) atrodo nepalyginamas. Tikrai. Suguldo plaukus visai kitaip.

Atsimink ir tavo plauko struktūra keičiasi, priemonės keičiasi. Viskas labai įtakoja tą reikalą. Ne vien čia fenas kaltas.
Atsakyti
Mergaitės, gal žinote, kada Zarą pildo? 4u.gif
Atsakyti

Laba! Ar išduosite paslaptį kur pigiau galima įsigyti nišinius kvepalus pvz iš crème de la crème? Vilniaus oro uoste ne visada būna pigiau. Ačiū

Atsakyti