QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 05 16, 14:15)
Ilgai dziovina. Ant stipriausio greicio velia plaukus, plaukai skraido net iki lubų. Labai sausina plaukus dziovininant su šerinėmis šukomis, o tas kitas antgalis ziauriai peša-nenaudoju. Rankena įkaista, nes ranka laikau auksciau nei knopkes, nes jei ten kur knopkės vis nusireguliuoja karštis, greitis. Panaudojus nuimu šukas, tai jos degancios būna, neina priliest. Nesigauna man bangos. Tai naudoju jį tik kaip dziovintuvą ant vėsaus rėžimo, kad nedegintų plaukų, tai ilgai užtrunka. Gal trumpaplaukėm jis tinkamas, man su pusilgiais storais plaukais netinka.
Papildyta:
QUOTE(fantik @ 2025 05 16, 17:30)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Ainyte" data-cid="73187540" data-time="1747389512"><div><p>Na tikrai pigiau nei Lt

kuom sis fenas ypatingas? Nusipirkau išgirtąjį babybliss ir nesivyliau. Gaila 100eu ismestų.</p></div></blockquote><p>Man labai svarbu buvo svoris! JRL sveria 324g, rankoje labai patogus, yra trys pagrindiniai antgaliai. Palyginus jis netgi geresnis už gamma ir naują babyliss pro, kurio kaina apie 300 eur. Jis skaitosi profesionalus, nemažai kirpėjų turi, kai kuriems netgi labiau patinka už Dyson. Mano kirpėja naudoja jį, patikrinau kaip jis dirba, man patiko! Bet čia kiekvienam individualų

džiaugiuosi nusipirkus už 150, o ne už 269 kaip parduoda LT! </p>
Aciu

Na, ziuresiu, kiek kantrybės turėsiu dar su savo blissu.