Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2025 05 17, 15:37)
Mergaitės, gal žinote, kada Zarą pildo? 4u.gif

Belekaip pas juos.

QUOTE(fantik @ 2025 05 17, 16:41)
<p>Laba! Ar išduosite paslaptį kur pigiau galima įsigyti nišinius kvepalus pvz iš crème de la crème? Vilniaus oro uoste ne visada būna pigiau. Ačiū</p>

Kokių ieškote? Bandykite FB grupėse.
Ir kvepalusala.lt
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2025 05 17, 16:41)
<p>Laba! Ar išduosite paslaptį kur pigiau galima įsigyti nišinius kvepalus pvz iš crème de la crème? Vilniaus oro uoste ne visada būna pigiau. Ačiū</p>

Kokius konkrečiai?
Atsakyti

Kokius konkrečiai?

Pvz 

Vilhelm Parfumerie
Dear Polly EDP
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2025 05 18, 12:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73187634" data-time="1747505724"><div><p>Kokius konkrečiai?</p></div></blockquote><p>Pvz </p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://cremedelacreme.shop/katalogas/vilhelm-parfumerie/'>Vilhelm Parfumerie</a>
Dear Polly EDP

Jų pigiau nebus
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2025 05 17, 17:41)

Na as pirkau pernai oro uoste, tai tikrai buvo gal 40-50 euru pigiau maniskiai... Tik kad as ne i ta Sengena retai skrendu, o ta Kremine tai toj zonoj gi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 19 gegužės 2025 - 07:58

Gal kazkas jungtusi prie uniqlo? Man reikia vieno daikto.

Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2025 05 21, 10:28)
<p>Gal kazkas jungtusi prie uniqlo? Man reikia vieno daikto.</p>

Miestas?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 05 21, 11:09)

Kaunas
Atsakyti
parduodu naujas banana respublic kelnes 10 usa- xl dydis tik 35 eur pilkos

https://bananarepubl.../cn56857638.jpg

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nepasidomėjusi apie grąžinimą, nusipirkau iš NEXT dvi poras batų, kad pasimatuoti kuris dydis geriau tinka. Ir dabar, kai noriu vieną porą grąžinti, suprantu, kad tai nėra taip labai paprasta.

Pabandžiau šyryt prieit prie DPD, tai pasiūlė susimokėt 20 eurų už siuntimą unsure.gif

Gal kas turite patirties su grąžinimu ir galėtų patartį per kur geriausiai tai daryti?

Senuose forumuose ryte paskaičiau, kad siuntė per Lietuvos paštą ir registravo siuntą.

Tai galvoju, gal tada ir man varyt į paštą, bet jaučiu, neregistruosiu, ten tų batų kaina 25 eurai tik huh.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2025 05 22, 09:38)
Labas rytas  4u.gif
Nepasidomėjusi apie grąžinimą, nusipirkau iš NEXT dvi poras batų, kad pasimatuoti kuris dydis geriau tinka. Ir dabar, kai noriu vieną porą grąžinti, suprantu, kad tai nėra taip labai paprasta.

Pabandžiau šyryt prieit prie DPD, tai pasiūlė susimokėt 20 eurų už siuntimą unsure.gif

Gal kas turite patirties su grąžinimu ir galėtų patartį per kur geriausiai tai daryti?

Senuose forumuose ryte paskaičiau, kad siuntė per Lietuvos paštą ir registravo siuntą.

Tai galvoju, gal tada ir man varyt į paštą, bet jaučiu, neregistruosiu, ten tų batų kaina 25 eurai tik  huh.gif

Aš siunčiau Lietuvos paštu kailinukus. Nepamenu, lyg 8 Eur kainavo
Atsakyti
Gal turite rekomendaciju plaunanciam SIURBLIUI- SLUOTAI? bigsmile.gif Mama uzsimane... biudzetas butu iki 300 euru mazdaug.
Atsakyti