Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eglute @ 2017 02 27, 16:28)
as tai daug ten gerio randu:) si kart siuos batukus pasiemiau
http://www.yoox.com/...d...=&sizeName=
Dolitoj sios firmos batai apie 300 euru

as pirkau sios firmos batus ir labai panasios odos kaip sioje nuorodoje, buvo baisios kokybes, butent tokia kaip popierius, kulnas skiles, nors deklaruoja neva ranku darbo, bet man jie atgrubnagiu darbo ir tragiski. siunciau atgal. buvo gerokai didinti. pirkau ankle boots.
Papildyta:
as norejau situ prie dzinsu ir kazkas mano 41 nukale vakar

http://www.yoox.com/...amp;sizeName=37
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 27, 16:57)
as pirkau sios firmos batus ir labai panasios odos kaip sioje nuorodoje, buvo baisios kokybes, butent tokia kaip popierius, kulnas skiles, nors deklaruoja neva ranku darbo, bet man jie atgrubnagiu darbo ir tragiski. siunciau atgal. buvo gerokai didinti. pirkau ankle boots.
Papildyta:
as norejau situ prie dzinsu ir kazkas mano 41 nukale vakar

http://www.yoox.com/...amp;sizeName=37

aciu uz info. na palauksim-paziuresim. su yoox ramu kad galima grazinti jei kas:)maciau info kad padidinti, emiau dydziu mazesnius.
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2017 02 27, 17:38)
aciu uz info. na palauksim-paziuresim. su yoox ramu kad galima grazinti jei kas:)maciau info kad padidinti, emiau dydziu mazesnius.

Ir aš belekaip džiaigiaus dėl to. Siunčiaus aš juos lapkričio mėn. Ir tada guodžiaus kad 3 sav pinigų laukiau iš yooxo.
Atsakyti
o as ateinu dar apie eshopa smile.gif atsirado mano du siuntinukai, ta prasme ka tik juos ikele smile.gif o kvadraciuku jau prie ju nera verysad.gif matyt galimybe saskaita formuoti anksciau nei pasieks LT bus dabar nebegalima.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 27, 18:11)
o as ateinu dar apie eshopa smile.gif atsirado mano du siuntinukai, ta prasme ka tik juos ikele smile.gif o kvadraciuku jau prie ju nera verysad.gif matyt galimybe saskaita formuoti anksciau nei pasieks LT bus dabar nebegalima.

Nieko, cia kaip maciau eshopo darbuotojas kabo ir puikiai skaito, tai atsiras kvadratukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 27, 19:11)

Mano siuntai paskutinei irgi kvadračiukas atsirado tik tada, kai suvedė lt sandėlys.

O papasakokit kas, kur tiksliau tas atsiėmimas Verkių g. Aš pas juos tik Eigulių g. kažkada seniai buvau.

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 02 27, 19:27)
Nieko, cia kaip maciau eshopo darbuotojas kabo ir puikiai skaito, tai atsiras kvadratukai biggrin.gif

Bus gerai, jei ne tik skaitys, bet ir atsižvelgs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krempudra @ 2017 02 27, 16:49)
as bandziau dnb visa ir neprieme. is sito parasymo supratau, kad priima tik uk korteles:  Please note that we only accept cards which are registered to a UK billing address.. dar raso: Most payments fail because card details were incorrectly entered or because the billing address entered at checkout doesn’t match the one on your bank statement. ar cia kazkaip kitaip suprasti del tu billing adresu unsure.gif

Siandien pirkau su seb MasterCard, viskas praejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 27, 18:27)

kad matyt is cia esanciu daug perka. nes as taip supratau perka mamkos, ir perka vyrai - aitisnikai smile.gif))))))) sprendziant is to kokio dydzio pasiima siuntinukus. Man patinka buna stebeti, ateina moteris , tai viskas tempia jai dezes, maisus , ateina vyras , atnesa por dezucu , susideda i kisene ir varo smile.gif)))))))0
Papildyta:
QUOTE(Kamile_xx @ 2017 02 27, 18:33)
Mano siuntai paskutinei irgi kvadračiukas atsirado tik tada, kai suvedė lt sandėlys.

O papasakokit kas, kur tiksliau tas atsiėmimas Verkių g. Aš pas juos tik Eigulių g. kažkada seniai buvau.

Papildyta:
Bus gerai, jei ne tik skaitys, bet ir atsižvelgs smile.gif

jei zinote kur buvo transekspedicija, tai ten smile.gif kitaip dar galiu paaiskinti sekanti teritorija uz medzio centro, o dar kitaip - priesais ogmijos miesta smile.gif)))) bet ne ta puse kur domus galerija o kita i medzio centro puse smile.gif)))))))) ar aiskiau ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 27, 19:11)

Nu bet ir pa negalima buvo formuoti kol neishsiunte. Kodel eshope kitaip turetu but?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 27, 19:38)
Nu bet ir pa negalima buvo formuoti kol neishsiunte. Kodel eshope kitaip turetu but?

Pirkde gali formuot kai tik gauni žinutę kad išsiuntė į LT.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 27, 19:38)

neturetu smile.gif ir taisyklese ju parasyta , kad negalma , bet pries tai buvo galima smile.gif as asmeniskai tai dariau, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 02 27, 20:46)
neturetu smile.gif ir taisyklese ju parasyta , kad negalma , bet pries tai buvo galima smile.gif as asmeniskai tai dariau, ir tiek.

Bet pa taip nedaret ;)
Atsakyti