Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas turit šiuos batus? Ar atitinka dydį?
http://mobile.yoox.c...e...=&sizeName=
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2017 02 27, 18:36)
Siandien pirkau su seb MasterCard,  viskas praejo  4u.gif

idomu, kodel mano kortele nepatiko unsure.gif visur lyg praeina unsure.gif sitoje parduotuveje apmokejimui bankas irgi visus patvirtinimo kodus atsiunte, suvedziau, o parase, kad atmesta ir neatitinka korteles ir billingo adresai. as ir padariau isvada, kad priima tik uk korteles, bet jei rasot, kad viska pavyksta uzsakyti, tada nebezinau, kaip ten apsipirkti, o kitos korteles neturiu unsure.gif
Atsakyti
jei zinote kur buvo transekspedicija, tai ten smile.gif kitaip dar galiu paaiskinti sekanti teritorija uz medzio centro, o dar kitaip - priesais ogmijos miesta smile.gif)))) bet ne ta puse kur domus galerija o kita i medzio centro puse smile.gif)))))))) ar aiskiau ?

Ačiū, netgi labai aišku. Žinau, kur transekspedicijos įvažiavimas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 27, 19:47)
Bet pa taip nedaret ;)

ne, nebuvo tikslo . konkreciai situo atveju norejau suzaisti ir gauti nuolaida. tuos 20 procentus. ne ta ne smile.gif ne esme smile.gif norejau juos pagirti kad suvede pirkinius pagal pristatymo data smile.gif bet tikejausi biski daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamile_xx @ 2017 02 27, 22:14)
Ačiū, netgi labai aišku. Žinau, kur transekspedicijos įvažiavimas buvo.

tai super smile.gif i tuos pacius vartus reikes jums vaziuoti , po to kairiau - siaip nezinau ar egzistuoja PA puslapis , bet pas juos buvo sukeltos nuotraukos, kaip atrodo pastatas , kuriuo reikia ieskoti. Man , cia gyvenanciai , labai padejo smile.gif
Atsakyti
Rinksiu yooxa iki 300e, vlnius, lazdynai (mano suma tik 60e, pinigu prasysiu iskart)
Atsakyti
apie optikas smile.gif kai akinių reikia tiesiog šiaip smile.gif
Mission imposible nusipirkti neinvestuojant daug vaikam . Nes tai tiesiog vaiko noras turėtų akinius,kaip mama smile.gif

Fielmann atsisakė duoti bet kokią nuolaidą akinių rėmeliam ir nesvarbu,kad tai jau kokia 6 akiniai,kuriuos perku tame salone smile.gif
O Vilniaus optika nors vakar atsiprašė,kad tik 1 lešiuką turi - tai šiandien rėmeliam pasiūlė 25% nuolaidą, bet pridėjo 16 eur lešiukus (tiesiog be nieko, šiaip kad būtų) ir +8 eur gamyba biggrin.gif
Kai pasakiau,kad imam tiesiog akinius (kurių vertė 35eur-25%), man atsisakė suteikti nuolaidą biggrin.gif Nes nu gi ta nuolaida grįžta per lešiukų "gamybą" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gerai,kad dukriukas šaltų nervų-sako nieko tokio mama, nupirkti internete biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 02 28, 00:00)
apie optikas smile.gif kai akinių reikia tiesiog šiaip smile.gif
Mission imposible nusipirkti neinvestuojant daug vaikam . Nes tai tiesiog vaiko noras turėtų akinius,kaip mama smile.gif

Fielmann atsisakė duoti bet kokią nuolaidą akinių rėmeliam ir nesvarbu,kad tai jau kokia 6 akiniai,kuriuos perku tame salone smile.gif
O Vilniaus optika nors vakar atsiprašė,kad tik 1 lešiuką turi - tai šiandien rėmeliam pasiūlė 25% nuolaidą, bet pridėjo 16 eur lešiukus (tiesiog be nieko, šiaip kad būtų) ir +8 eur gamyba  biggrin.gif 
Kai pasakiau,kad imam tiesiog akinius (kurių vertė 35eur-25%), man atsisakė suteikti nuolaidą  biggrin.gif  Nes nu gi ta nuolaida grįžta per lešiukų "gamybą"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gerai,kad dukriukas šaltų nervų-sako nieko tokio mama, nupirkti internete  biggrin.gif  biggrin.gif

Nuejau vakar i eagle vision ir uzsakiau. Pats vaikas issirinko remus, fainas bicas konsultantas, su mano mazium sutare ir nebesibaladojau. Tiesa, kaip nevierns tamosius buvau nuskuodus iki optikos centro rodos taip vadinas vcup'e. Tai mes ten prasitrynem koki 15 minuciu, pardaveja pilde kasos zurnala ir vis ko nors mum pkalausus - "palaaaaaukit" paskui jai drauge paskambino tai man fantazija atsoko ten. Apsisukau ant kulno ir palinkejau tokiai skylei greiciau uzsilenkt. Nes virsune - paklausiau kur vaikiski remeliai - palauuukit. Antra karta - palaaaaaaukit. Nu galvoju tu lauk, as tai tikrai nelauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Labai laukiu prisijungiančių. Noriu užsakyti šiandien, dar trūksta iki nemokamo siuntimo.

QUOTE(heippa @ 2017 02 27, 10:13)
Labas rytas,

kviečiu jungtis prie cocooncenter užsakymo. Pirksiu rytoj, atsiėmimas Vilniuje-Fabijoniškėse, Naujamiestyje.  Užsakymus siųsti saukedita@yahoo.com

Atsakyti
Labas rytas. Priminkit prašom kokios prekių paieškos platformos yra de, pl ir uk parduotuvių?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 02 28, 08:24)
Labas rytas. Priminkit prašom kokios prekių paieškos platformos yra de, pl ir uk parduotuvių?

idealo dar yra www.preisvergleich.de, billiger.de
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 28 vasario 2017 - 08:38
Gal kas rinktu Yoox Kretingoje, Klaipedoje ar netoliese? Noreciau prisijungti smile.gif
Atsakyti
į batu tema smile.gif noriu parekomenduoti ispaniska parduotuve martinelli.es. draugei parekomendavus atsisiunciau 1 pora, nesioju antra savaite ir dziaugiuos smile.gif labai kokybiski, virsus ir vidus- oda.
Siuntimas nemokamas, del grazinimo nepamenu, nes neaktualu smile.gif tik siunte ilgokai- gal 10-12 dienu...
Atsakyti