Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 03 16, 17:58)
Pirksiu savaitgali tai drasiai turit laiko rinktis.

aciu, tada az jums rytoj atsiusiu smile.gif
Atsakyti
[quote=Ingredd,2017 03 16, 17:48]
Siaures mieste lakunu gatvej yra thules atstovybej.

Musu tokia. Su galimybe 4-ai dvyrkai. Laiko dvyrkas mirtinai biggrin.gif

http://eshop.autoeks...dviraciams.html
[/quote]
As toki galvoju, nzn kuom skiriasi juo JMD pirkto, reiks isigilint

http://pigu.lt/auto-...mp;mid=13227963
[/quote]

Dar noriu patarimą duot. Jau dabar automobilio numerį užsisakykit. Mes laukėm mėnesį. Pirmą kart nusukom nuo galo uždėjom ant thulės. Bauda bezbožna už be numerio. O pirkom dieną prieš jūrų šventę. Nebuvo kada laukt to numerio biggrin.gif
Atsakyti
Blunte smile.gif jus norejote , kad info pasidalinciau.

atkeliavo mano siuntinukas i eshopa, kol kas ne dviratukas - dezuteje 3 poros batu ir du komplektai ( kepure plius pirstines) pasvere man eshopas kaip du kg - turesiu reiskia sumoketi 5,49 - jei skaiciuoti tik du kg - bet pvz kai as planuoju tureti apie 40 kg tai man gausis 2 kg , 2,5 plius 0,9 pakuotes mokestis, jei tureciau kokiu 10 kg - tai 2 kg man kainuotu 3 eur plius 0,9 - zodzu gerai.

Ivertinant dar tai , kad kiek centu susitaupo ant PVM skirtumo - ( dar kazkiek tasku sukaupiu tuose payback- nors dar nesupratau kaip juos panaudoti ) zodziu gerai, as patenkinta , drabuzius ir batus visada pirksiu tik per eshopa. O jau jei reiketu sunku daikta pirkti ( jei toki siustu ) tai pirkciau tiesiai i lt . nes man dviraciu bus apie 30 euru verysad.gif tai i lt butu kur kas pigiau , net vienai, bet ju nesiuncia i lt .rytoj matysiu savo dviratukus jau DE smile.gif tai galesiu parasyti kiek pasvere.
Atsakyti
Sveikos,

Renku cocooncenter Klaipedoj arba galiu persiusti smile.gif Uzsakyti noreciau savaitgali.
Atsakyti
Kas ant stogo dviracius vest planuoja tai musu tokio tipo laikikliai smile.gif
http://salexl.lt/aut...aciu-laikikliai

Vurtualnaja aciu , kad nepatingejot rasyt smile.gif As vis tiek megstu is anksto planuot ir jei yra galimybe siunciuos tiesiai i Lt smile.gif Jusu atveju kitaip-nesiunte dviraciu smile.gif tada tikrai imciau per de jei kito budo ner smile.gif
As tiesiog buvau apakus kai 1 pasportuko siuntimas buvo 14eur. Emiau 2 biggrin.gif tai kai pagalvojau kaip mytoys siuncia kedutes/dviracius paspirtukus uz 14eur tai ta akimirka verkt norejau. bet. As is tu kur irgi megsta pasibandyt pati. Tada ir darai isvadas

Del eshop kur verkiau del dingusiu italijoj siuntu. Tai pati belzebubas esu smile.gif kazkodel adresai kiti eshope ir amazon kur suvedziau smile.gif tai dabar lyg nuvaziavo eshop surinjt mano siuntu. Tai tikiuos laiminga pabaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 16, 19:05)
Blunte smile.gif jus norejote , kad info pasidalinciau.

atkeliavo mano siuntinukas i eshopa, kol kas ne dviratukas - dezuteje 3 poros batu ir du komplektai ( kepure plius pirstines) pasvere man eshopas kaip du kg - turesiu reiskia sumoketi 5,49 - jei skaiciuoti tik du kg - bet pvz kai as planuoju tureti apie 40 kg tai man gausis 2 kg , 2,5 plius 0,9 pakuotes mokestis, jei tureciau kokiu 10 kg - tai 2 kg man kainuotu 3 eur plius 0,9 - zodzu gerai.

Ivertinant dar tai , kad kiek centu susitaupo ant PVM skirtumo - ( dar kazkiek tasku sukaupiu tuose payback- nors dar nesupratau kaip juos panaudoti ) zodziu gerai, as patenkinta , drabuzius ir batus visada pirksiu tik per eshopa. O jau jei reiketu sunku daikta pirkti ( jei toki siustu ) tai pirkciau tiesiai i lt . nes man dviraciu bus apie 30 euru verysad.gif tai i lt butu kur kas pigiau , net vienai, bet ju nesiuncia i lt .rytoj matysiu savo dviratukus jau DE smile.gif tai galesiu parasyti kiek pasvere.

o kaip gavote ta kortele, kad kaupti taskus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 03 16, 18:29)
Merginos, pirksiu osteocare vaikui is boots. Gal butu norinciu jungtis? Siuntimas i lt 9,99£ dalinciau is prekiu skaiciaus. Kuo daugiau, tuo papigesnis siuntimas biggrin.gif

ar persiųstumėte paštomatu į kt.miestą? ax.gif
Atsakyti
Visos norinčios netilpo į vieną Cocooncenter užsakymą, tai renku dar vieną iki nemokamo siuntimo(trūksta nebedaug). Labai kviečiu prisijungti, būtų smagu nupirkti šiandien. Atsiėmimas Fabijoniškėse šalia Mandarino arba Naujamiestyje.
saukedita@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2017 03 16, 19:18)
ar persiųstumėte paštomatu į kt.miestą?  ax.gif

Niu baisiai man nepatogu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 16, 19:05)
Ivertinant dar tai , kad kiek centu susitaupo ant PVM skirtumo - ( dar kazkiek tasku sukaupiu tuose payback- nors dar nesupratau kaip juos panaudoti )

Jei topcashback accounte PAYOUT dar nėra sumos nurodytos, kurią galite paversti į svarus, tai vadinas, dar praėjo per mažai laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heippa @ 2017 03 16, 21:39)
Visos norinčios netilpo į vieną Cocooncenter užsakymą, tai renku dar vieną iki nemokamo siuntimo(trūksta nebedaug). Labai kviečiu prisijungti, būtų smagu nupirkti šiandien. Atsiėmimas Fabijoniškėse šalia Mandarino arba Naujamiestyje.
saukedita@yahoo.com

Jusu profilio nuotrauka labai pralinksmino - musu eurovizijos laimetoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2017 03 16, 21:25)
Jusu profilio nuotrauka labai pralinksmino -  musu eurovizijos laimetoja  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti