Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

sveikos

priimciau viena vilniete i http://www.ernstings-family.de/ uzsakyma 4u.gif , jei tokia atsirastu. siusiuosi per eswd, noriu pasidalinti 5 eur vietini siuntima 4u.gif
turiu -20 proc. nuolaida viskam, galbut ir nuolaidiniams pritaikytu hmm.gif striukes visai apsimoka imti 4u.gif
iki 10 val
siaures miestelis, pasilaiciai, centras
Atsakyti
Mergaitės, dėl Boots rašykit į yolita_a@yahoo.de
Kaiop sakiau siuntimą skaičiuosiu pagal prekių kiekį. 9.99£ Pinigėlius susirinksiu iš karto po nupirkimo.

Pirksiu kokį sekmad turbūt.

Su persiuntimu turiu 2 merginas jau ir daugiau nebenorėč jau todėl kad galiu užtrukt.

Atsiėmimas žalgirio g arba perkūnkiemy verslo trikampy.
Atsakyti
Sveikos, gal zinote koki nuolaidos koda knygos.lt? Is anksto dekoju.
Atsakyti
Patarkite, ka naudot, kai pradeda skaudeti dantenos. Vit C kazkaip nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 03 17, 09:15)
Patarkite, ka naudot, kai pradeda skaudeti dantenos. Vit C kazkaip nepadeda unsure.gif

Kraujuoja? Šiaip ąžuolo žieve skalaut reikia. Bet jei kraujuoja reik eit pas daktarą nes gali būt parodontozės užuomazgos. Pas mus čia šeimos paveldima liga tai ojojoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 kovo 2017 - 09:36
Pirksiu ir as kalci. Siauliai. Galiu persiusti. Siuntimas i LT 9,99 sv Rasykite i riedaratai@gmail.com
http://www.internati...earch/osteocare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aijos: 17 kovo 2017 - 09:21
Užrodykit panos ortodontą vaikišką. Žalgirynėj registruoja birželiui tik nuo balandžio vidurio. Mano mažam slibinui dantai 3 eilėm dygsta. Turiu siuntimą. Vedžiau čia į savo kliniką bet ta gydytoją kažkokia man neaiški. Nesugebėjo vaikui danto užplombuot nes verkė. Iš karto jį ten stramužint pradėjo tai man tokios nepramuša. Poliklinikoj paprastoj gydytoja tuoj pat susitarė ir vaikis su šypsena išėjo. Tik poliklinikoj ortodonto nėr unsure.gif
Atsakyti
Reik ir man to Osteocare biggrin.gif
Pirksiu Klaipėdoje (šiaurinė miesto dalis) - siuntimas kaip suprantu 9,99, norėčiau, kad būtume 5 - dalintumėmės siuntimą po 2svarus.
Jei kas norite - rašykite elizieja@gmail.com - nurodyti savo nicką ir tel.nr , pinigų norėsiu iš kart užsisakiusi (mano bankas swed, jei pervedimai iš kitų, man nuskaičiuoja papildomai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 03 17, 09:51)
Reik ir man to Osteocare  biggrin.gif
Pirksiu Klaipėdoje (šiaurinė miesto dalis) - siuntimas kaip suprantu 9,99, norėčiau, kad būtume 5 - dalintumėmės siuntimą po 2svarus.
Jei kas norite - rašykite elizieja@gmail.com - nurodyti savo nicką ir tel.nr , pinigų norėsiu iš kart užsisakiusi (mano bankas swed, jei pervedimai iš kitų, man nuskaičiuoja papildomai)  4u.gif

Niu kad nebenuskaiciuoja papildomai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 03 17, 10:53)
Niu kad nebenuskaiciuoja papildomai  unsure.gif

jei nesi pasirinkęs mėnesinio plano, nuskaičiuoja. Swed įkainiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 17 kovo 2017 - 09:57
QUOTE(zhydelka @ 2017 03 17, 09:56)
jei nesi pasirinkęs mėnesinio plano, nuskaičiuoja.

Tai galima sakyt kad nepasirinkau ir pasirinkt po pora euru biggrin.gif as pati esu swedo drauge tai tuos ikainius zinau. O apsimoka nepasirinkt plano? Man uz pavedimus ir nuskaiciavimus nemaza suma susidarydavo. Tas 90 centu db tikrai maziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 17 kovo 2017 - 10:02
QUOTE(zhydelka @ 2017 03 17, 09:56)
jei nesi pasirinkęs mėnesinio plano, nuskaičiuoja. Swed įkainiai

Paskaitykit geriau ir pamatysit, kad nenuskaičiuoja

Mėnesio mokestis
Minimalus kasdienių paslaugų mokestis, kuris apima sąskaitos atidarymą, tvarkymą, uždarymą bei į sąskaitas pervestų lėšų eurais administravimą banke* 0,70 Eur/mėn. už vieną sąskaitą

* Į Jūsų sąskaitas pervestų lėšų eurais administravimas apima: į Jūsų sąskaitas pervestų lėšų eurais „Swedbank“, AB viduje administravimą, į Jūsų sąskaitas pervestų lėšų eurais iš „Swedbank“ grupės bankų ir iš kitų Lietuvoje registruotų bankų administravimą bei į sąskaitas pervestų europinių mokėjimų lėšų administravimą. Europiniai mokėjimai – tai pinigų pervedimai eurais į ES šalis, Islandiją, Lichtenšteiną, Norvegiją ir Šveicariją; mokesčiai dalimis (SHA), kai nurodytas gavėjo banko SWIFT(BIC) kodas, o gavėjo sąskaita nurodyta IBAN formatu.
Papildyta:
Tą 0,70Eur/mėn už vieną sąskaitą nori nenori turi mokėt, jei nepasirenki jokio plano
Atsakyti