Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 03 17, 09:58)
Tai galima sakyt kad nepasirinkau ir pasirinkt po pora euru biggrin.gif as pati esu swedo drauge tai tuos ikainius zinau. O apsimoka nepasirinkt plano? Man uz pavedimus ir nuskaiciavimus nemaza suma susidarydavo. Tas 90 centu db tikrai maziau.

jokio palno nesidariau, nesidomėjau, kas ten kaip - bet neseniai kžkas pervedinėjo iš kt banko ir nuskaičiavo lyg, eisiu dar žiūrėti ar tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 03 17, 11:05)
jokio palno nesidariau, nesidomėjau, kas ten kaip - bet neseniai kžkas pervedinėjo iš kt banko ir nuskaičiavo lyg, eisiu dar žiūrėti ar tikrai  4u.gif

jei jus darot pavedima, tuomet nuskaicuoja.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 03 17, 10:05)
jokio palno nesidariau, nesidomėjau, kas ten kaip - bet neseniai kžkas pervedinėjo iš kt banko ir nuskaičiavo lyg, eisiu dar žiūrėti ar tikrai  4u.gif

Nu gal tikrai nebenuskaičiuoja - tada atsiprašau 4u.gif
Bet vistiek man patogiau swedbankas 4u.gif
Atsakyti
Susidomėjau ir aš tuo osteocare smile.gif , galvoju vaikams nupirksiu. Bet pažiūrėjau sudėtį, tai kalcis iš kalcio karbonato, kiek žinau čia pati pigiausia ir prasčiausiai įsisavinama kalcio forma, kur rizika kad kalcis ne kaulus pasieks, o ant kraujagyslių sienelių "nutūps". Manau verčiau geresnės sudėties papildų paieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 03 17, 10:18)
Susidomėjau ir aš tuo osteocare  smile.gif , galvoju vaikams nupirksiu. Bet pažiūrėjau sudėtį, tai kalcis iš kalcio karbonato, kiek žinau čia pati pigiausia ir prasčiausiai įsisavinama kalcio forma, kur rizika kad kalcis ne kaulus pasieks, o ant kraujagyslių sienelių "nutūps". Manau verčiau geresnės sudėties papildų paieškoti  4u.gif

gal galite rekomenduoti kita kalci ? ar bent jau kokios buna alternatyvos ? ne is ( tai kalcis iš kalcio karbonato) nes as nieko nesuprantu apie kalci, bet jei uzvestumet ant kelio eiciau tada i lenku vaistine paieskociau , ar turi jie ka .
Atsakyti
Sveikos, gal kas pirks ar turi atliekamu zuvu tauku kapsulemis? Mano sunaitelis tik tuos braskinius valgo, zinau kad gal ne sveikiausias variantas, bet niekaip nesusitariam ant geriamu. Dukra geria skystus, o jis tik kapsulytem.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 03 17, 10:18)
Susidomėjau ir aš tuo osteocare  smile.gif , galvoju vaikams nupirksiu. Bet pažiūrėjau sudėtį, tai kalcis iš kalcio karbonato, kiek žinau čia pati pigiausia ir prasčiausiai įsisavinama kalcio forma, kur rizika kad kalcis ne kaulus pasieks, o ant kraujagyslių sienelių "nutūps". Manau verčiau geresnės sudėties papildų paieškoti  4u.gif

Jus gydytoja? Farmacijai ir maistui butent toks ir naudojamas is iskastiniu saltiniu.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 17, 12:25)
gal galite rekomenduoti kita kalci ? ar bent jau kokios buna alternatyvos ? ne is ( tai kalcis iš kalcio karbonato) nes as nieko nesuprantu apie kalci, bet jei uzvestumet ant kelio eiciau tada i lenku vaistine paieskociau , ar turi jie ka .

QUOTE(JMD @ 2017 03 17, 12:35)
Jus gydytoja? Farmacijai ir maistui butent toks ir naudojamas is iskastiniu saltiniu.

Aš ne gydytoja ir ne papildų žinovė smile.gif , tiesiog prieš keletą metų sau pirkau kalcį + magnį ir truputėlį googlinau apie tai, tai kiek prisimenu ir buvo parašyta, kad kalcio karbonatas yra prasčiausia forma. Tuo metu pirkau kalcį ir magnį "citrate" forma. Jei neklystu šį pirkau https://www.iherb.co...-8-oz-227-g/455, bet čia sau. Nors kiek pamenu, tai nebuvo geriausios formos, bet kaina gera.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 03 17, 10:35)

kalcio formų yra ir kitokių, farmacijoje ne tik kalcio karbonatas naudojamas, bet jis turbūt labiausiai paplitęs, nes tai pigiausia kalcio forma. Ir iš tiesų, iš kitų kalcio formų jis yra pasisavinimas lengviau, bet atitinkamai tos formos brangesnės.

Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 03 17, 10:41)
Aš ne gydytoja ir ne papildų žinovė  smile.gif , tiesiog prieš keletą metų sau pirkau kalcį + magnį ir truputėlį googlinau apie tai, tai kiek prisimenu ir buvo parašyta, kad kalcio karbonatas yra prasčiausia forma. Tuo metu pirkau kalcį ir magnį "citrate" forma. Jei neklystu šį pirkau https://www.iherb.co...-8-oz-227-g/455, bet čia sau. Nors kiek pamenu, tai nebuvo geriausios formos, bet kaina gera.

Aš paklausiau dabar mūsų partnerių iš UK kurie mums ruošia vitaminų kompleksus kaip čia su tuo kalciu. Žiūrėsim ką atrašys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gal zinot kaip su lt.sportsdirect svetaine ar galima pasirinkti pristatyma I parduotuve kuris nekainuotu tarkim?
Nes jauciu fizinej parduotuvej kainos tokios pat kaip internetinej ar akcijos tokios pat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 17 kovo 2017 - 10:54
ruosiuosi jau vasarai 😃 Gal kas toki naudojot? Vaikiukam iki metu jis tinkamas kaip suprantu? 😳
https://www.cocoonce...00ml/13029.html
Atsakyti