gal kas turejot toki columbia
http://www.columbia....a...et&start=13
Kokie butu atsiliepimai
Kur perkat Playstation ir visus priedus
LT? Ar randat is kur siustis pigiau?
Aciu!

Aciu!
merginos, turiu klausima del direct.asda.com
krepsyje siuo metu 38 prekes. suma £225.00 (278.28) ir kazkodel nebeleidzia ideti daugiau prekiu. ar yra kazkoks prekiu ar sumos limitas?
ar uzsakinejat is cia ir gal esat susidure?
kas cia ne taip?

krepsyje siuo metu 38 prekes. suma £225.00 (278.28) ir kazkodel nebeleidzia ideti daugiau prekiu. ar yra kazkoks prekiu ar sumos limitas?
ar uzsakinejat is cia ir gal esat susidure?
kas cia ne taip?
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 03 20, 10:25)
šimts metų nepirkau iš Mytoys, tai noriu pasitikslinti, pirmam pirkkimui bėra max 5eur nuolaida? daugiau jokių google nerasčiau? 
bandau googlinti, bet kai vokieciu ne bumbum ir tik google pasikliaut galiu, tai nieko daugiau neradau

bandau googlinti, bet kai vokieciu ne bumbum ir tik google pasikliaut galiu, tai nieko daugiau neradau
Pirmam pirkimui radau 10 % nuolaida MYSPAR7RCDTA galioja iki 26 dienos. reik pirkti min uz 69 eur max 1000 eur.
QUOTE(R-jazz @ 2017 03 20, 11:35)
Bet ziuriu arba apie skirtingus globber rasom arba is principo skirtingi zmonės esam siam pasauly

skirtumas tik tas,kad maniskė nevarineja su ta rankena,nes vyresne eme vazineti ir mums ta rankena grynai tam,kad ja stumiant-galėtų laikytis:)
ir niekas niekur netraska, stabilaii vaziuoja
Micro neįsivaizduoju kaip per visą miestą ar parką uz tos rankenos reikitų tempti vaiką

plius micro nei vienam mano vaikui neptiko, po to kai pavaziavo su globber

bet cia kiekvienas turim išsibandyti,nes visi vaikai skirtingi, o ir mūsų poreikiai iš tų priemonių skirtingi taip pat

mes nesam tokie aktyvus,kaip jūs

QUOTE(lomute @ 2017 03 20, 11:55)
Turėjom. Mums jis superinis

QUOTE(Kriiste @ 2017 03 19, 20:12)
Nesciau pas batsiuvi... 0,5-1 dydžiu pratemps
Klausykit, o patempia ir i ilgi?

QUOTE(-Braskeele @ 2017 03 20, 12:05)
Klausykit, o patempia ir i ilgi?
Turiu tokius odinius lakuotos odos batelius-balerinkas, nu ziauriai jie man grazus ir mieli, bet panesiojau kelias dienas darbe ir visgi ciut ciut mazoki, dydysis pistas priekiu remias, na sonu, nepasakyciau, kad net puse dydzio reik pratempt, net maziau, tik ar pavyksta?
Drauge pamenu kazkokius batus tampe, suds sake priekio nelabai pratampysi...arba jie jai gerokai mazi buvo 

Kiek esu nešusi batų - tai pratempia ir į ilgį batsiuvys, nusineškit, parodykit, ir pratemps

Gavau Mytoys koda rubams ir batams -20%.
Atiduosiu tai, kuri kooperuos merginas is cia ;)
QUOTE(Spyglelis @ 2017 03 20, 13:54)
Aš dovanoju 10% ir 25%
QUOTE(Spyglelis @ 2017 03 20, 12:54)
yra ir 25 proc. iki 22 dienos. tik neparasyta versand gratis