Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 03 21, 15:20)
tai suprantu Astulei uzsake kita nare, kuri dar nera identifikuota?  hmm.gif

Aaa smile.gif
Du ziogai ant galvos sokineja biggrin.gif
Tai ne viska teisingai perskaitau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2017 03 21, 15:28)
Taip, užsakė kita narė, aš tik jungiausi.
Jau užpildė mergina formą internetu ir jau iškviečiau rytojui kurjerį, kad paimtų batus. Tikiuosi, kad tai buvo tik nesusipratimas.
Tikrai perku ne pirmus metus ir pati daug esu užsakinėjusi ir jungusi kitas merginas, bet tokios patirties dar neturėjau verysad.gif Gyveni žmogus ir mokaisi  ax.gif

Nepulkit smerkti is karto smile.gif
Visko buna gyvenime...gal ir nezinojo salygu grazinimo
Svarbiausia kad viskas ishsisprestu ;) sekmes!
Atsakyti
Ar norint susigrąžinti pinigus iš Aliexprees turiu atidaryti disputą?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 03 21, 14:20)
tai suprantu Astulei uzsake kita nare, kuri dar nera identifikuota?  hmm.gif

as irgi taip supratau

Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2017 03 21, 10:05)
Man šiandien atsiuntė KOVO21 perkant už 39 Eur ir daugiau. Nuolaida 10 Eur. Reiks apsipirkt  biggrin.gif

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 03 21, 12:43)
Nu atsiprašau, dėl tų batų - aš užsakau, ir gaunu visai ne tuos kurių užsakė mergina, bent jau pasižiūriu ką gaunu ir tikrai gražinciau atgal, kas per parduok, suprasčiau jei tai merginai netiktų dydis ar koks fasonas , o čia ne tokie batai, kaip ji iš viso galėjo tokius paduoti... O be to kalba apie yoox, kur grąžinimas ypač paprastas...

Sutinku. 4u.gif
Aš visad patikrinu ar gavau tuos modelius ir dydžius. Netikrinu tik dėl kokybės/broko. Jei ką, tada iškart galiu parašyti žmogui, kad yra taip ir taip.
O su yoox tikrai paprastas grąžinimas. Tikrai apsiimčiau. Gi viens du ir padaryta. Tik pinigus grąžinčiau, kai yoox pervestų.
Atsakyti
Mamytes, gal kuri dalyvaujate mamu mugeje ir neketinate rytoj apsipirkti? Mielai priglausciau bilieteli (ne uz aciu) wub.gif

Atsiprasau uz off topic 4u.gif
Atsakyti
Beje, vairuotijos, ar naudojat vairuodamos kokias apsaugas batams? Man gaila kai kurių batų.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2017 03 21, 14:28)
Taip, užsakė kita narė, aš tik jungiausi.
Jau užpildė mergina formą internetu ir jau iškviečiau rytojui kurjerį, kad paimtų batus. Tikiuosi, kad tai buvo tik nesusipratimas.
Tikrai perku ne pirmus metus ir pati daug esu užsakinėjusi ir jungusi kitas merginas, bet tokios patirties dar neturėjau verysad.gif Gyveni žmogus ir mokaisi  ax.gif

gal tiesiog nesusikalbėjot smile.gif o gal pataikėt ant blogos nuotaikos smile.gif svarbu kad viskas gerai baigtusi ir atgautumete pinigelius
Atsakyti
pasikartosiu vėl:

Renku Kaune Mytoys, su -25% drabužiams ir batams. Pirksiu vakare, apie 21 val
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 21, 10:46)
as praeita savaite pirkau geox basutes, su 69 proc ir dar minus 20 proc, gavosi iki 15 euru basankes, man tai buvo gera kaina. Maciau siandien ryte superfitu panasiom iki 15 eur basankiu, o jus kokiu basuciu norite ? kad jums nepatinka kainos ?

Maciau as tas geox patiko, bet kodo neturejau ..o kai gavau nebeliko basuciu.
28 dydzio nieko padoraus neradau :/

Mergaitei kam reikia
http://www.mytoys.de...m4-4274351.html

http://www.mytoys.de...m4-4274573.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 21 kovo 2017 - 15:42
QUOTE(por-for @ 2017 03 21, 15:56)
Beje, vairuotijos, ar naudojat vairuodamos kokias apsaugas batams? Man gaila kai kurių batų.

Turiu, bet neneaudoju, uzknisantis reikalas su tuo nuimk uzdek, meciau lauk...

MAMOS,su kuo zaidzia trimetes mergaites? bigsmile.gif Arteja manosios 3 gimtadienis, visi- ka dovanu, ka dovanu? Nezinau, nes zaidzia su tuo ka turi ir su brolio zaislais biggrin.gif Net negaliu oasakyt kuom domisi labiau...gal kokiu ideju pasisemciau rolleyes.gif Per pietus nulekiau i Zaislu parde, paspoksojau i tas lentynas kaip asile ir isejau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 03 21, 15:40)
Turiu, bet neneaudoju, uzknisantis reikalas su tuo nuimk uzdek, meciau lauk...
MAMOS,su kuo zaidzia trimetes mergaites? bigsmile.gif Arteja manosios 3 gimtadienis, visi- ka dovanu, ka dovanu? Nezinau, nes zaidzia su tuo ka turi ir su brolio zaislais biggrin.gif Net negaliu oasakyt kuom domisi labiau...gal kokiu ideju pasisemciau rolleyes.gif  Per pietus nulekiau i Zaislu parde, paspoksojau i tas lentynas kaip asile ir isejau biggrin.gif  biggrin.gif

Mano 2,5 mergaitė nesidomi niekuo, ir niekas jai neįtinka, lėlių išviso į rankas neima, vežimo nestumdo, mėgsta išmėtyti lego kaladėles biggrin.gif Bet jau gimtadieniui nupirkau Sylvanų namelį, svečių prašysime baldelių ir gyvūnėlių, jei dukrai nepatiks - tai sūnui labai tiks biggrin.gif
Atsakyti