Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2017 03 21, 16:40)
Turiu, bet neneaudoju, uzknisantis reikalas su tuo nuimk uzdek, meciau lauk...
MAMOS,su kuo zaidzia trimetes mergaites? bigsmile.gif Arteja manosios 3 gimtadienis, visi- ka dovanu, ka dovanu? Nezinau, nes zaidzia su tuo ka turi ir su brolio zaislais biggrin.gif Net negaliu oasakyt kuom domisi labiau...gal kokiu ideju pasisemciau rolleyes.gif  Per pietus nulekiau i Zaislu parde, paspoksojau i tas lentynas kaip asile ir isejau biggrin.gif  biggrin.gif

Maniske peppos fane. Tai gavo peppa lektuva, mini namuka, masina:) tai jau 3men is ranku nepaleidzia:)
Atsakyti
Turiu, bet neneaudoju, uzknisantis reikalas su tuo nuimk uzdek, meciau lauk...
MAMOS,su kuo zaidzia trimetes mergaites? bigsmile.gif Arteja manosios 3 gimtadienis, visi- ka dovanu, ka dovanu? Nezinau, nes zaidzia su tuo ka turi ir su brolio zaislais biggrin.gif Net negaliu oasakyt kuom domisi labiau...gal kokiu ideju pasisemciau rolleyes.gif  Per pietus nulekiau i Zaislu parde, paspoksojau i tas lentynas kaip asile ir isejau biggrin.gif  biggrin.gif

Mano trimete jau zaide su sylvanianais, iki siol zaidzia, vis papildom kolekcijas.Taip pat treciam gimtadieniui gavo play doho kur su galimybe visokius gardesius, sausainius daryt, tai irgi iki siol naudojamas zaislas, teko dasipirkt pacio playdoho smile.gif dar ir i prieki picos gamybos is play doho rinkini uzpirkus, kad velyku zuikis atnestu smile.gif ir babyborno leles maniskei super, turi dvi, abi naudojamos kasdien.

Ai, ir dar maniskei minksti zaislai tikroviski patinka, tai bukowski turi pingvina, eziuka, zuikuti, kasdien jiems playdoho pietus ruosiami biggrin.gif

Taip pat zuvytes Doros fane po kelioniu patapo, tai turi sios tematikos deliones kelias, noriai delioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zittute: 21 kovo 2017 - 16:04
Prisijungciau prie mytoys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(por-for @ 2017 03 21, 14:56)
Beje, vairuotijos, ar naudojat vairuodamos kokias apsaugas batams? Man gaila kai kurių batų.

Turiu ir aukštakulniams, ir lygiapadžiams. Bet atsibodo tas reikalas, tai tiesiog turiu ir nenaudoju biggrin.gif
Su tais batais, kurių gaila, vairuoju atsargiau padėjus koją, neguldau visiškai ant kulno. Ir šiaip, pastebėjau, kad kilimėliai turi įtakos, kuo švelnesni, tuo geriau batams.
Atsakyti

Maniškė Frozen, Peppos fanė, dar patinka žaisti Barbėm, visus namus su sese išsistato, į kambarį neįmanoma įeiti. Ir dar Su Pet Shop'ais labai žaidžia.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 21 kovo 2017 - 16:54
Kas galetu prijungt prie MYTOYS?
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 01 12, 13:55)
Arba nukopinus paspausti enter  smile.gif , tada aktyvuojasi apply.
Papildyta:

šio modelio
vartotojo įkelta nuotrauka

Jau tikriausiai gavot tas kuprines. Gal kas realią foto galėtų įdėti? Ar gražios, geros? smile.gif
Atsakyti
gal kas kaune perkat sportdirect? 4u.gif
Atsakyti
gal kas renkate cocooncenter ?
Atsakyti
Dovanoju mytoys 25 % koda rubams ir batams NMK25J4YLY4T smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

gavau siandien lauktus Dr. Martens ir... didoki man verysad.gif Gal kuri noretu? Tokie:

https://www.spartoo....71dac116b4834af

38 dydis, bet man 38 nesiojanciai, dar geras pirstas telpa tarp kulno ir batu.

Jei ka sudomintu, nuotraukas atsiusciau.

Penktadieni siusiu atgal.

Man su siuntimu gavosi 40 Eur, tiek ir noreciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmoske: 21 kovo 2017 - 18:36