Pirkom kazkada su Viktorija Garvalin. Ziauriai grazias basutes gavau 3 poras. Patenkinta kokia buvau. Ir ne versta oda. Vaikas visas 3 poras darze nesiojo. Taip isdilo vidus prie pirstu, isplyso visai. Vaikas kaip koks nabagiukas atrode su suplysusiais batais
visu firmu batai yra loterija. Ne tik versta oda.
Pirkom kazkada su Viktorija Garvalin. Ziauriai grazias basutes gavau 3 poras. Patenkinta kokia buvau. Ir ne versta oda. Vaikas visas 3 poras darze nesiojo. Taip isdilo vidus prie pirstu, isplyso visai. Vaikas kaip koks nabagiukas atrode su suplysusiais batais
Nors isore ideali, o vidus.....
Nuvyle mane labai ta firma.
gal kas prie my-apozone.de prisijungtu su 50 eur krepsiuku? butu nemokamas siuntimas i lietuva 
Papildyta:
gal kas prie my-apozone.de prisijungtu su 50 eur krepsiuku? butu nemokamas siuntimas i lietuva
gal kas pirkote is vokieciu lasiukus akims-naturalias asaras? kaip vadinasi
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 18, 11:54)
Esu dekinga Agnei
pavardes nerasysiu
gavai zalando 8 svarus
gal kam dar reikia pakvietimu ? nes gavau jau 3 karta
labai man patinka:)
Gal man reikia
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 18, 09:09)
QUOTE(zittute @ 2017 04 18, 10:43)
o mums richter basutes verstos odos nors ir patogios ir kokybiskos, bet nekartotume. Ta versta oda ziauriai apsitrina ir galbut nezinau kazkokiu stebuklingu priemoniu jai isvalyt, bet valymas su tulziniu muilu, vandeniu ir dantu sepetuku vistiek idealiai neisvalo
tai daugiau tik lygia oda pirkcia sia firma.
Maniske gal 2 su puse vasaros atnesiojo verstos odos basutes. Tai labai fainos, patogios, atviros, kvepuojancios. Aisku, ta versta oda pabluko, pasitryne, o ypac vidus pajuodo, nes kazkodel jie megsta gaminti vidpadi labai sviesu ar net balta, tai va tas vienintelis minusiukas
QUOTE(Tahoe @ 2017 04 18, 11:19)
Gal man reikia
Viena karta esu pirkusi, tai turiu accounta. Cia gauciau nuolaida registruojant nauja paskyra?
Papildyta:
Maniske gal 2 su puse vasaros atnesiojo verstos odos basutes. Tai labai fainos, patogios, atviros, kvepuojancios. Aisku, ta versta oda pabluko, pasitryne, o ypac vidus pajuodo, nes kazkodel jie megsta gaminti vidpadi labai sviesu ar net balta, tai va tas vienintelis minusiukas
Papildyta:
reikia naujos , kitaip nieko nebus. jei norite parasykite az atsiusiu
nesupratau zalando. Isidejau viena daikta i krepsi, o dabar ka bandau, ismeta iskart i pagrindini lapa
Kas cia gali but ?
atrasiau
QUOTE(Tresor @ 2017 04 18, 11:28)
Uzsakymas cocooncenter jau surinktas
sveiki, gal kas gap Kaune renka ?
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 18, 11:50)
ačiū Jums
vos ne vos suvedžiau adresą