Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Dar rupi druska gerai sugeria kvapus.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 17, 12:01)
Yra sausų garstyčių. Bet man jau vaidenasi, kad tik chemija čia visagalė gali būt.


ale imk ir pabandyk. Pakiuką tokį suberk ir vis tiek jausi, ar mažėja kvapas.
Atsakyti
Kad su tuo kvapu ,ko gero,be chemijos bus gibloje delo...anksčiau vis paskaitynėdavau baldų restauravimo temutę...tai ir ten galvas mergucos laužė...ir sodą barstė,oir citrina trynė ...bet kiek pamenu ,nei viena nesigyrė,kad tas kvapas išnyko...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 17, 13:07)
ale imk ir pabandyk. Pakiuką tokį suberk ir vis tiek jausi, ar mažėja kvapas.


Tai jo, būtinai pabandysiu. Ačiū 4u.gif būsiu parduotuvėj, tai nusipirksiu keletą pakelių garstyčių. Reiks kas kelios dienos vis įbert ir vėl pakeist naujom garstyčiom. Jau tiek aš tą dėžutę tryniau, valiau, kvėpinau, vėdinau, tai dar ir garstyčias išbandysiu.

Gonziko postas nuvylė šiek tiek. Bet tai kažkaip tuos senovinius baldus atnaujina ir gi neparduoda smirdinčių. Negi su ta dėžute pas restauratorius reiks eit ir klausinėt. Neisiu ir nejuokinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 17, 12:24)
Tai jo, būtinai pabandysiu. Ačiū 4u.gif būsiu parduotuvėj, tai nusipirksiu keletą pakelių garstyčių. Reiks kas kelios dienos vis įbert ir vėl pakeist naujom garstyčiom. Jau tiek aš tą dėžutę tryniau, valiau, kvėpinau, vėdinau, tai dar ir garstyčias išbandysiu.

Gonziko postas nuvylė šiek tiek. Bet tai kažkaip tuos senovinius baldus atnaujina ir gi neparduoda smirdinčių. Negi su ta dėžute pas restauratorius reiks eit ir klausinėt. Neisiu ir nejuokinsiu.

aha, ir aš "paguosiu" - nieko nebus su natūraliom priemonėm verysad.gif tam kartui, atrodo, gerai, o toliau vėl tas pats.

va, pasigirsiu - užsisakiau sėklas iš ebay, atėjo per 5 dienas. Siųsti pigiau, nei LT doh.gif

Klausykit, reikia kažko iš pomidorų sėklų užsimanyt, nu, nekaip sau atrodau pasveikusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 17 sausio 2017 - 12:50
O aš tai noriu pomidorų. Užsakymas iš mano vyriškio - daugiau geltonų.
Reik kažkokio derlingo neįnoringo.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 17, 13:49)
aha, ir aš "paguosiu" - nieko nebus su natūraliom priemonėm  verysad.gif tam kartui, atrodo, gerai, o toliau vėl tas pats.

va, pasigirsiu - užsisakiau sėklas iš ebay, atėjo per 5 dienas. Siųsti pigiau, nei LT  doh.gif

Klausykit, reikia kažko iš pomidorų sėklų užsimanyt, nu, nekaip sau atrodau pasveikusi  biggrin.gif

Tai vistiek ačiū ir už tai smile.gif jei nepasiseks, nebus toks baisus nusivylimas. Man ir su actu išplovus dėžutę tam kartui lyg ir beveik gerai būdavo. Bet pabūna kiek ir vėl smarvė neišpasakyta. Gaila. Mano mama maža dar buvo, kai tą dėžutę močiutė turėjo, su ta dėžute ir aš užaugau. Labai mėgau joje pasiknaisiot, ir spynelę užrakint-atrakint smagu buvo.


Pasakok kokio gėrio ten prisisiuntei.

lotuliukas.gif kad taip pralinksminsi, tai nesitikėjau. Ar tavo pomidorų sėklų kolekciją pelės suėdė?
Man iš pernykščių pomidorų naujienų labiausiai patiko Skariai smile.gif Taip sakant, naujai atradau seniai savo augintą veislę. Ir derlingi, ir skanūs. Labai esu patenkinta.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 17, 14:05)
O aš tai noriu pomidorų. Užsakymas iš mano vyriškio - daugiau geltonų.
Reik kažkokio derlingo neįnoringo.

Pou, auginti daug geltonų pomidorų tikrai neverta. Kokių trijų daigų tai per akis. 1-2 hibridai ir viena veislė, arba atvirkščiai. Čia tik iš pradžių atrodo kad jau rysi tai rysi tuos pomidorus, o paskui, kai jau reik valgyt, tai atbulais dantim vos ne vos valgai. Na, gal klystu, gal pas jus kitaip.
Bet man geltoni pomidorai tik šviežiam vartojimui. Sultys jų neskanios būna. Ir sulčių spalva ta geltona, tai ką žinau..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 17, 13:16)
Bet man geltoni pomidorai tik šviežiam vartojimui. Sultys jų neskanios būna. Ir sulčių spalva ta geltona, tai ką žinau..


sumaišius su raudonais, sultys labai geros smile.gif

Pou, iš geltonų drąsiai gali Lemon boy ir Bolzano augint smile.gif Bolzano dar ir ilgai laikosi.
dar man baisiai patinka Korol Sibiri, turėčiau turėt šitų sėklų - įdėčiau prie paprikų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 sausio 2017 - 13:29
O man geltoni pomidorai kaip tik patinka, ypač Bolzano ir Ates slyvinukai smile.gif Man jie ir marinuoti faini, nors marinavimui puikiausiai pasirodė Gonziko dryžiai smile.gif

Iš naujų tai tik Džiulę nusipirkau ir dovanų Platus hibridą gavau. A, dar originalą Bolzano ir Sacher išsimainysiu biggrin.gif Daugiau turbūt irgi nieko nenooo smile.gif Nebent pamačius paveikslėlį išgriūsiu prie stendo nuo vaizdo biggrin.gif

Ex, tu tą dėžutę Saintlinos česnaku ištrink, užmus visus naftalinus biggrin.gif O kokie eteriniai aliejai netiktų? Bet kai susimaišytų kvapai, visai prastai būtų...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 17, 14:28)
sumaišius su raudonais, sultys labai geros smile.gif


Man sultys turi būti dar ir gražios, ne tik geros smile.gif Sumaišius su geltonom, raudonumas jau nebe toks intensyvus. Aš tai labai pastebiu ir man toks vaizdelis nepatinka tongue.gif Ai, nu bet tai čia tik aš tokia jautruolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 17, 13:37)
Sumaišius su geltonom, raudonumas jau nebe toks intensyvus.


ania? net dėmesio neatkreipiau smile.gif gali būt, vis tiek raudona gi atsiskiedžia. Bet man nemaišo smile.gif vistiap raudonos ir skanios gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 17, 14:34)

Ex, tu tą dėžutę Saintlinos česnaku ištrink, užmus visus naftalinus  biggrin.gif O kokie eteriniai aliejai netiktų? Bet kai susimaišytų kvapai, visai prastai būtų...

Uhu, kvaps bus Georgio Česnakiani biggrin.gif gal man toje dėžutėje aplamai paraką ar tabaką laikyt ir bus gerai. Koks skirtumas kuo šovinys ar cigaretė smirdės biggrin.gif
Apie eterinį aliejų irgi šiokia tokia idėja. Poprobuju i to ;) thanks
Atsakyti