Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 17, 13:34)
tu tą dėžutę Saintlinos česnaku ištrink, užmus visus naftalinus  biggrin.gif

įsivaizduoju, koks kvapas paskui dėžutėj stovės lotuliukas.gif

Aš turbūt irgi Giulietta nusipirksiu. Kol kas pati dar nežinau, ko noriu ir ar išvis ko nors noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 17, 13:16)
lotuliukas.gif kad taip pralinksminsi, tai nesitikėjau. Ar tavo pomidorų sėklų kolekciją pelės suėdė?
Man iš pernykščių pomidorų naujienų labiausiai patiko Skariai smile.gif Taip sakant, naujai atradau seniai savo augintą veislę. Ir derlingi, ir skanūs. Labai esu patenkinta.

nu nea, ciela stovi, metalinė, pilna dar nebandytų biggrin.gif bet kažkodėl neįdomu, vat...

vooo, Džiulės gal noriu... gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 17 sausio 2017 - 13:57
Kulke, iš naujų dar nepamiršk juodo ruso mirksiukas.gif

Man skanu visokie, o mano vyriškiui labai patinka geltoni. Nors ir kitų nebrokyja. O anas ėdrus pas mane. Kūdas ir valgus. Va taip, sekasi gi ne kuriems. Tai reiktų bent 10 daigų geltonų.
Man geltoni marinavimui ir skanu, ir gražu. Ir su želatina darau.
Gonziko marinavimui tobuli. Bet man patinka, kai įvairiaspalviai sudėti būna sitklainyje. Niam... Labai gerai šiemet marinatas gavosi. Išvis šiemet mūsų naminis konservų fabrikas gerai pasidarbavo. Bet jau kiek suvalgėm blink.gif Sakiau, bus dviems metams. Nifiga.

Reiks tuomet tų Bolzano ir Lemon Boy nusipirkti. Dar kokių mėsingų keletą veislių.

Sakė, šiemet man šiltnamį atskirą pastatys, nes su anytą dupom stumdėmės.
Tik man gydytojai liepė apsukas mažinti su darbais, tai tikiuosi nenuplauks pažadai.

Ai, iš hibridų anyta augina visuomet Orkado arba Taifūną. Plonaskūriai, nedideli raudoni. Gero skonio, pakankamai ankstyvi, kekės ilgos, pats augalas nešamšalyninis.
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2017 01 17, 14:57)
nu nea, ciela stovi, metalinė, pilna dar nebandytų  biggrin.gif bet kažkodėl neįdomu, vat...

Daimura, tai čia tau ta paraiška darbinė viską supaškūdyjo. Palauk, pradės ilgėti dienos, pypauti visokie žvirbiai ir karveliai, pajusi pavasarį - sėsi ir norėsi.
Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 17, 14:47)
ania? net dėmesio neatkreipiau  smile.gif

gali būt, vis tiek raudona gi atsiskiedžia. Bet man nemaišo smile.gif vistiap raudonos ir skanios gaunasi smile.gif

Nu tai tu gi ne mergelė biggrin.gif

Raudonus pomidorus sumaišius su avietinės spalvos pomidorais, tai dar pakenčiama spalva gaunasi. Tas sulčių tirštumas spalvos trūkumą kompensuoja ir ne taip erzina biggrin.gif O geltoni pomidorai tai ką, balzgani ir skysti, kaip vanduo.
Ai, nu bet jei kitoms tinka toks mišinys, tai gerai. Ne man gi reiks tas sultis gerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 17, 14:57)

Gal. Palauk, tuoj atgis pomidorų tema, gal daugiau pomidorinių silpnybių užmatysi smile.gif

Kur jūs naudojat tas Džiules, kuo jos čia tokios nusipelniusios? Cielus konservuojat?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 17, 13:57)

Lydekai paliepus, tau panorėjus, krosnis tau ryt jų atneš biggrin.gif

QUOTE(Pou @ 2017 01 17, 14:01)
Kulke, iš naujų dar nepamiršk juodo ruso  mirksiukas.gif

Reiks tuomet tų Bolzano ir Lemon Boy nusipirkti. Dar kokių mėsingų keletą veislių.

Oi ni ni, šitie padėti saugiai laukia sėjos biggrin.gif Iš veislių augink Medovij spas būtiniausiai. Sėklų turiu smile.gif

O šita, Mičiko l'Amūrų visos turit? Geras paveldinis raudonas slyvinis pomikas. Atvečiaju biggrin.gif Jei neturit šaukit garsiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 17, 14:26)
O šita, Mičiko l'Amūrų visos turit?  Jei neturit šaukit garsiai  bigsmile.gif

AAAAAAAŠŠŠŠŠ.
Tinkamai garsiai rėkiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 17, 15:26)
Iš veislių augink Medovij spas būtiniausiai. Sėklų turiu  smile.gif

O šita, Mičiko l'Amūrų visos turit? Geras paveldinis  raudonas slyvinis pomikas. Atvečiaju  biggrin.gif  Jei neturit šaukit garsiai  bigsmile.gif

Turėjau keletą sėklų, bet šiemet kelios nesudygo, o viena sudygusi begalvė gavosi unsure.gif Norėčiau keltos sėkliukų. Ir to lemūro norėčiau.

Aš neblogą paveldinį avietinį auginau (trečia karta augina), tik man per tą bužį, vienas daigas tik gavosi. Kolegė pomidorą atnešė, pasidariau sėklų. Skanus, minkšta odelė, kas gaminat marmalus - tai labai tinka. Sakė, kai sunoksta, tai pilnas šiltnamis. Jei kas norit, galiu po keletą sėklyčių pasidalint.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 17, 13:57)

norėkit šitos,bo ir aš noriu wub.gif pernai krapštytinę auginau,bais patenkinta buvau...na nehibridinis pomidoras wub.gif +sėklų pasidaryt galima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 17, 15:26)

O šita, Mičiko l'Amūrų visos turit? Geras paveldinis  raudonas slyvinis pomikas. Atvečiaju  biggrin.gif  Jei neturit šaukit garsiai  bigsmile.gif

Neturiu, bet ir nenoriu. Bet užtat noriu paklaust kuo jie nusipelnę, kad vertėtų augint?

Ir dar. Ar kuri auginot avietinės spalvos Gargamel pomidorus?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 17, 14:39)
norėkit šitos,bo ir aš noriu wub.gif pernai krapštytinę auginau,bais patenkinta buvau...na nehibridinis pomidoras wub.gif +sėklų pasidaryt galima wub.gif

ale kad hibridas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 17, 14:01)
Nu tai tu gi ne mergelė biggrin.gif

Raudonus pomidorus sumaišius su avietinės spalvos pomidorais, tai dar pakenčiama spalva gaunasi. Tas sulčių tirštumas spalvos trūkumą kompensuoja ir ne taip erzina biggrin.gif O geltoni pomidorai tai ką, balzgani ir skysti, kaip vanduo.
Ai, nu bet jei kitoms tinka toks mišinys, tai gerai. Ne man gi reiks tas sultis gerti biggrin.gif

nu labas...taigi yra geltonų ir jaučiaširdžių,ir medovyj spas,ir big rainbow....sulčių daug,o ir mėsiniai jie...2pastarieji ,kai persivalgom,tik tę ir ropoja...o bolzanai,zolotoj sibirskij,eros kai nebesuvalgom marinuoju su žėle arba paprastai
Atsakyti