QUOTE(saintlina @ 2018 07 02, 08:17)
Ate, primink, prašau, savo agurkų rauginimo būdą
Labas, mergaitės.
skaitau kasdien, bet maigant telefoną tingiu rašyt.
Saintlina
agurkus sudėk į stiklainius su krapais, krienų lapais ir česnaku. Litrui vandens valgomas šaukštas druskos su nedideliu kaupeliu. Koks pasiseka pasemt. Užpili tuo vandenėliu. Paraugini dvi(jei karšta) -tris (jei vėsu) dieneles. Skystį nupili į puodą, užvirini, kad gerai kunkuliuotų ir pili ant agurkų. Uždarai. Apverti. Ataušta, dedi vėsiai. Psio. Skanaus. Jei šitie.
jei konservuoti-pagal šitą:
KONSERVUOTOS DARŽOVĖS
Virtas morkas ir kalafijorus supjaustyti.Svogūnus žiedais,obuolius kubeliais,galima ir be obuolių, aš nededu.Agurkus ir pomidorus žiedeliais.
Viską sudėti į stiklainius eilėmis paspaudžiant.1 litro stiklainį kai puode vanduo 80 laipsnių kaitinti ~20 min.
MARINATAS
1 l vandens:1 šaukštas druskos,3 šaukštai cukraus,1/2 stiklinės acto, lapelių,pipirų,krapų,juodųjų serbentų lapų(juos pilant išimti).
Dedi ne asorti, nors ji labai pasiteisinus ir skani, o agurkus. Marinatas tas pat, tik kaitinu kol stiklainy marinato temperatūra būna apie 75 laipsnius.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 07 02, 08:23)
Labas šlapias rytas
......
Ir pati ,be būdo,galėtų pasirodyt

Bo jau Lt tel.ryšio operatorius ar Interpolą reiks kviestis pagalbon
Aš čia- gyva