Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 07 01, 23:37)

Fainas koks wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 07 01, 22:11)
O kaip jaunėlė katė? Kaip Lesius reaguoja į tavo ašarojimą? Nepuola laižyt ašarų tas pūkuotas kūlverstukas?

Liūdi katė.. beveik neėda, labai tyli, kaip šešėlis po namus šmėkščioja.
Lesius dūkt nori, palaižo truputuką ir kramtytis pradeda. Energijos pilnas. Ir net pasivaikščiot padoriai nesigauna, lyja stipriai. Išėjom ryte, gal kilą nuėjom ir pradėjo pilt. Grįžom.
Atsakyti
Ate, primink, prašau, savo agurkų rauginimo būdą 4u.gif
Atsakyti
Labas šlapias rytas bigsmile.gif
Saintlina,imk petį console.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 07 02, 09:17)
Ate, primink, prašau, savo agurkų rauginimo būdą  4u.gif

Ir pati ,be būdo,galėtų pasirodyt bigsmile.gif Bo jau Lt tel.ryšio operatorius ar Interpolą reiks kviestis pagalbon hmm.gif
Bitės,kaip reikalai su vėlyvom braškėm?Pas man baisuuuu.PO 2-3 uogas kelme unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 02 liepos 2018 - 08:24
Saintlina, užuojauta dėl katės...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 07 02, 09:23)
Bitės,kaip reikalai su vėlyvom braškėm?Pas man baisuuuu.PO 2-3 uogas kelme unsure.gif

Net nebuvau pažiūrėt dar. Bet žiedų nebuvo daug.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Mano vėlyvos braškės t.y. Pandora jau šaldiklyje, vakar nurinkau.

Šalta lauke, tupim namie, tingim kaip meškinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 02, 08:17)
Ate, primink, prašau, savo agurkų rauginimo būdą  4u.gif

Labas, mergaitės.
skaitau kasdien, bet maigant telefoną tingiu rašyt.
Saintlina console.gif
agurkus sudėk į stiklainius su krapais, krienų lapais ir česnaku. Litrui vandens valgomas šaukštas druskos su nedideliu kaupeliu. Koks pasiseka pasemt. Užpili tuo vandenėliu. Paraugini dvi(jei karšta) -tris (jei vėsu) dieneles. Skystį nupili į puodą, užvirini, kad gerai kunkuliuotų ir pili ant agurkų. Uždarai. Apverti. Ataušta, dedi vėsiai. Psio. Skanaus. Jei šitie.
jei konservuoti-pagal šitą:
KONSERVUOTOS DARŽOVĖS
Virtas morkas ir kalafijorus supjaustyti.Svogūnus žiedais,obuolius – kubeliais,galima ir be obuolių, aš nededu.Agurkus ir pomidorus žiedeliais.

Viską sudėti į stiklainius eilėmis paspaudžiant.1 litro stiklainį kai puode vanduo 80 laipsnių kaitinti ~20 min.
MARINATAS
1 l vandens:1 šaukštas druskos,3 šaukštai cukraus,1/2 stiklinės acto, lapelių,pipirų,krapų,juodųjų serbentų lapų(juos pilant išimti).
Dedi ne asorti, nors ji labai pasiteisinus ir skani, o agurkus. Marinatas tas pat, tik kaitinu kol stiklainy marinato temperatūra būna apie 75 laipsnius.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 07 02, 08:23)
Labas šlapias rytas bigsmile.gif
......

Ir pati ,be būdo,galėtų pasirodyt bigsmile.gif Bo jau Lt tel.ryšio operatorius ar   Interpolą reiks kviestis pagalbon hmm.gif

Aš čia- gyva
bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 02 liepos 2018 - 12:32
Ačiū, Ate 4u.gif 4u.gif pabandysiu ir konservuotus, su tiek agurkų viską išbandyt reiks. Mamikė dejavo dejavo, kad agurkų mažai, dabar klausia - o tu ką, galvoji visus sukonservuot kiek jų ten bus??
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 02, 13:06)
Ačiū, Ate  4u.gif  4u.gif  pabandysiu ir konservuotus, su tiek agurkų viską išbandyt reiks. Mamikė dejavo dejavo, kad agurkų mažai, dabar klausia - o tu ką, galvoji visus sukonservuot kiek jų ten bus??

konservuoti labai švelnūs.
Atsakyti
Tai liepos 1 vasara ir baigėsi unsure.gif
Saintlina nežliumbk , agurkai per sūrūs gausis biggrin.gif
Kulke, mes irgi fūlę žiūrim mirksiukas.gif
Lylia, fainuolis tavo ciuckis, o jau kai miega, tai toks gerietis atrodo smile.gif
Gaudvile, aš uošvį įkalbinėju, kad jam šunelio reikia unsure.gif
Atsakyti
NERA, kaip tavo panelytė laikosi? Kaip mažasis razbainikas? wub.gif

Laba iš ryto. Šian sienas dažys, jau kaip laukiu. Mažei tai vakar labai mėlyno ( ryškaus) prireikė. Nu į ką jin tokia? cool.gif
Atsakyti

Laba diena, kai sako :) parodysiu kelias fotkes, nors nepersiduoda realus grozis ne is tolo :( ir i kadra viskas netelpa, daug jų turiu. Kitos dar nežydi.

Priedas  IMG_20180702_142455454.jpg   177,74KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20180702_142444120.jpg   182,15KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_20180702_142505745.jpg   140,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti