Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 07 04, 22:21)
Ar čia tėvai nesusitvarko su atžalom, ar jiems pokum kitų darbas?

Spėju, mergaitei nelabai gerai su galvele. Kitos mergaitės dar bandė paauklėti, o ji grasinosi visas likusias išlaužyt.

Turim name tokią vieną rėksnę, kur viską ir apie visus žino. Ji anksčiau gėles sodindavo ir jau pernai toji pati mergaitė niokojo. Nulėkė babūnė pas tėvus, o tie policiją ir vaikų apsaugą rėksnei užsiundė doh.gif Na, tai mane anoji perspėjo, kas laukia, ale tai ką dabar.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 04, 22:55)
Nulėkė babūnė pas tėvus, o tie policiją ir vaikų teises užsiundė

Mdia... pagerinta šeimynėlė..
Ką vakar darei? Bandei su tėvais kalbėt? Nors akivaizdu, kad beprasmiška šiuo atveju doh.gif

O mano Lesiui agrastai irgi geros uogos smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 05, 09:14)
Mdia... pagerinta šeimynėlė..
Ką vakar darei? Bandei su tėvais kalbėt? Nors akivaizdu, kad beprasmiška šiuo atveju doh.gif
O mano Lesiui agrastai irgi geros uogos smile.gif
]

Tai nieko gi nedariau, vėlai vakare vaikų jau nebuvo lauke. Šian bandysiu išsiklausinėt, kur tiksliai mergaitė gyvena. Beje, ji visai ne iš mūsų namo ir šiaip jau laisvai gali vaikščiot net nematydama tų gėlių. Pirmas aukštas yra labai aukštai iškeltas ir pašaliniams 1a aikštelėj nėr ką veikt ax.gif

wub.gif O jis pats vienas eina smaližiau ar tik kartu su tavim?

Laba, kažin koks čia šiandien oras bus? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 05, 09:29)
Beje, ji visai ne iš mūsų namo ir šiaip jau laisvai gali vaikščiot net nematydama tų gėlių.

wub.gif O jis pats vienas eina smaližiau ar tik kartu su tavim?

Laba, kažin koks čia šiandien oras bus? mastau.gif

Nu bet ir kenkėja...

Jis be manęs niekur neina smile.gif kur aš, ten ir jis.

Įtariu, karšta bus. Nesigauna kažkaip pas mus viduriukas - arba karšta, arba striukės reik.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 03, 09:13)
NERA, kaip tavo panelytė laikosi? Kaip mažasis razbainikas?  wub.gif

Dukra dirba- uogas skina- sake labiausiai užknisa anksti keltis ir kad ten nėra wifi biggrin.gif
Savaitgalį abu kaneliu prikepė- sūnus pardavinejo, sudėjo į uogu šaldymo indelius, kad prekė patrauklesnė būtu. O vakare nusprendė, kad ryte ir kavos aparata į lauka išsineš, kad važiuojantiems į darba daugiau galėtu pasiūlyti blink.gif
Saintlina, o tu nebandei lesiui sauso maisto duoti? biggrin.gif gal tau uogu paliktu biggrin.gif
Gaudvile, nu kaip man nagai nuežtėtu duoti per nagus už tokius darbus, o paskui pristatyčiau naujas pasidinti ir prižiūrėti ax.gif
Ooooo kiek gėliu ir jau spalvos spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 07 05, 10:10)
Savaitgalį abu kaneliu prikepė- sūnus pardavinejo, sudėjo į uogu šaldymo indelius, kad prekė patrauklesnė būtu. O vakare nusprendė, kad ryte ir kavos aparata į lauka išsineš, kad važiuojantiems į darba daugiau galėtu pasiūlyti blink.gif

Saintlina, o tu nebandei lesiui sauso maisto duoti? biggrin.gif  gal tau uogu paliktu  biggrin.gif

Nerealus vaikas wub.gif turi klientų? bigsmile.gif nors turbūt ir pastovių jau yr biggrin.gif

Tik sausą ir gauna smile.gif plius kaulų pagraužti. Veterinarė griežtai uždraudė bet kokius priedus prie sauso - jokių mėsyčių, jokių varškyčių. Tipo, per greit auga, nespėja sąnariai, raiščiai ir pan., tai tik sausiakas griežtai pagal normą ir spec.papildai kalcio, fosforo ir kažkokie prabangūs sąnariams.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 07 05, 09:42)
Įtariu, karšta bus. Nesigauna kažkaip pas mus viduriukas - arba karšta, arba striukės reik.

Šutra baisinė wacko.gif

QUOTE(NERA @ 2018 07 05, 10:10)
Dukra dirba- uogas skina- sake labiausiai užknisa anksti keltis ir kad ten nėra wifi biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 07 05, 11:39)
Tik sausą ir gauna smile.gif plius kaulų pagraužti. Veterinarė griežtai uždraudė

A ką sakiau tongue.gif biggrin.gif

Ką čia pietums sugalvojus, bais tingiu šiandien prie puodų tupėt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 05 liepos 2018 - 10:50
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 05, 11:49)
Šutra baisinė wacko.gif
wub.gif

A ką sakiau tongue.gif  biggrin.gif

Aga.. mes su šunium tai prie upelio buvom, atsigaivinom truputuką. Vanduo šaltas.

Sakei sakei smile.gif bet kalcio ryškus trūkumas net ir įskaitant mano papildomą prišėrimą. Nu šiaip aš pikta ant vetų - buvau prieš tai dvejose klinikose, pasakė, kad kalcio jokiais būdais negalima papildomai, viskas su šunium labai gerai. Nu bet jau jei aš su nuliu patirties matau, kad negerai... Pas Jakovą ir patvirtino, kaip yra iš tiesų.
Atsakyti
Labukas visoms mirksiukas.gif Koks fains oras wub.gif
Saintlina,modelis pas tave superinis,bet kaip tavi skaitydama džiaugiuos,kad aplink giBridas sukinėjas,o ne grynaveislis bigsmile.gif
Mergai,ką su agrastauis darom ,a?Turiu kibirą unsure.gif
Nėra,čia tavo vaikis taip mieste bigsmile.gif blink.gif ?
Lylia,gėlės pas tave baiiiiiiis gražios wub.gif Saviškių da nemačiau,blem,gal išeis šįvakar,jei neperžydėjo unsure.gif
Kulke,kas per kojinės?Jauč reik bent siūlų babiną atsvežt..Susisuksiu per vasarą..Beje ,gal žinot lengvesnį būdą,kaip sudėt kelis siūlus ,kad kilpos ,mazgai sukant kamuolin nepasdarytų?
mastau.gif blush2.gif
Gaudvile,tavo atvejis be išeities,nebent su jos mamyte tarpgalaktinįkontaktąrasi...Kitu atveju..Užuojauta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 liepos 2018 - 14:08
QUOTE(saintlina @ 2018 07 05, 11:59)
bet kalcio ryškus trūkumas

Šiaip, na jei viskas tvarkoj, padaugint kalcio negalima. Per greit 'mineralizuosis' kaulai, tai vetai be tyrimų laisvai galėjo taip sakyti. Nius žodžiu, grandininė reakcija pas jus gavos.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 07 05, 15:07)
Šiaip, na jei viskas tvarkoj, padaugint kalcio negalima. Per greit 'mineralizuosis' kaulai, tai vetai be tyrimų laisvai galėjo taip sakyti. Nius žodžiu, grandininė reakcija pas jus gavos.

Ir man grynas kalcis kažkaip nyyyyy unsure.gif netpas knyslius eina D,MG ir Ca komplekse..kaip mono papildas lyg ir nebenaudojamas
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 07 05, 15:03)
bet kaip tavi skaitydama džiaugiuos,kad aplink giBridas sukinėjas,o ne grynaveislis  bigsmile.gif

Mergai,ką su agrastauis darom ,a?

biggrin.gif o kaip mane diedas tarkuoja - nusipirkai brangų kilmingą, a neaišku ką čia gavai, turbūt brokuotas, o kodėl jo galva tokia o kojos tokios, a gibridams viską duoda ir laiptais patys laipioja ir nėr su jais jokios bėdos.. ir t.t. nu nebūtų mergelė. Keista būtų jei nebambėtų.

Agrastų jūra šiemet. Didžiumą suvariau į vyną. Dalį palikau uogienei. Su apelsinais vienais metais dariau, labai skani buvo.
Ir serbentų labai daug. Išvis uogų daugybė. 70 litrų vyno pastačiau.
Atsakyti