Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 01 30, 18:34)
Tai faktas! Tik Pinčukas iš namų- pas Kulkę snigt pradeda. Kaip kitaip tai paaiškint. Čia šita josios teritorija jauč ir yr aCakinga už klimato pokyčius  biggrin.gif

gali ir pas mus truputuką pašildyt, nė čia ko uzurpuot vienai suinteresuotai grupei smile.gif

susiradau Polkutes, dar radau Sibirskus skorospielus, bet dėl šitų kažkaip abejoju unsure.gif
Atsakyti
LAbuuuu,mergucos 4u.gif
žiūriu ,Daimura paklydėlė pasirodė wub.gif ir Ex vis dažniau užsuka wub.gif
brinkinau kelias Floridas,bet taip ir nepaėjau,bo po kol paslika su gripu gulėjau,visai iš galvos man anos išdulkėjo.Prisiminiau tik praeitą penktadienį,kai šakniukai taip suspynę buvo,kad nebesugebėjau atskirt..vidno ny siudba ax.gif
Ex,esu letuce's salotas taip auginus,tik lapus skyniau,o patį vidurį palikdavau,tai užaugo su lyg barzda kotai biggrin.giflyg šitos,nors pagal mano augintas,čia per žemos....bet laaabai panašioslapai dideli buvo ir daug,tai ir vištoms užtekdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 30 sausio 2018 - 19:20
Gonzik, sveikutė jau?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 30, 19:47)

susiradau Polkutes, dar radau Sibirskus skorospielus, bet dėl šitų kažkaip abejoju  unsure.gif

nieko tie sibirski ne skorospielai biggrin.gif išbandyta, Polkutės valdo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 30, 20:17)
LAbuuuu,mergucos 4u.gif
žiūriu ,Daimura paklydėlė pasirodė wub.gif ir Ex vis dažniau užsuka wub.gif
brinkinau kelias Floridas,bet taip ir nepaėjau,bo po kol paslika su gripu gulėjau,visai iš galvos man anos išdulkėjo.

Gonzikai, kaupk jėgas po ligos, pavasaris gal vis dėlto ateis kažkada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 30, 20:37)
Gonzik, sveikutė jau?

neparveikė gripas bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2018 01 30, 21:56)
nieko tie sibirski ne skorospielai  biggrin.gif išbandyta, Polkutės valdo  biggrin.gif
Papildyta:

Gonzikai, kaupk jėgas po ligos, pavasaris gal vis dėlto ateis kažkada  4u.gif

man podsniežnikas patiko,bet šiemet nebeauginsiu,naujų ankstyvų pirkau,tuos bandysiu
Ačiū mirksiukas.gif niekur da neskubu,visvien be gegužės vidurio negaliu išsodint,o jei dar pavasaris toks kaip pernai,tai išvis ,dalį tiesiai šiltnamin sėsiu
Atsakyti
Laba
O man pernai Toro buvo ankstyviausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 30, 21:19)
Laba
O man pernai Toro buvo ankstyviausi  biggrin.gif

aha, ir pas mane jie pirmi.
Bet ankstyviausiam pasižaidimui aukštaūgiai nelabai tinka. Greit tokie užauga, kad jau nepasinešiosi pirmyn atgal kol ateis laikas išsodint šiltnamin.
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 31, 08:46)
Labas dienas smile.gif

Rytas labas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 31, 07:48)
Rytas labas  biggrin.gif

Ate, kaip gyveni? Kaip brangiausias laikosi?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 31, 08:53)
Ate, kaip gyveni? Kaip brangiausias laikosi?

Dirbu. MB, nežinau ar sakiau, po siųlų išėmimo išsiskyrė siūlė. Siuvo naujai. Šiaip nesiskundžia, tik neįgalus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 31, 07:56)
Dirbu. MB, nežinau ar sakiau, po siųlų išėmimo išsiskyrė siūlė. Siuvo naujai. Šiaip nesiskundžia, tik neįgalus. biggrin.gif

Nea, nesakei. O tai tau..
Negyja taip greit, kaip žadėta? Matyt, ne taip ten viskas paprasta, reik laiko.
Atsakyti