Kažko nesimiega man

Kaičiu kavą, lėkit čia su savo puodeliais.
QUOTE(saintlina @ 2018 01 30, 19:47)
gali ir pas mus truputuką pašildyt, nė čia ko uzurpuot vienai suinteresuotai grupei 
susiradau Polkutes, dar radau Sibirskus skorospielus, bet dėl šitų kažkaip abejoju

susiradau Polkutes, dar radau Sibirskus skorospielus, bet dėl šitų kažkaip abejoju

Ar tai čia aš uzurpatorė?

Polkutės tai gerai, bet tai tie Sibirski nieko visai ne skorospielai. Užjuos anksčiau sunoksta Sub Arctic. Jie man ir skanesni už Skorospielus.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 30, 20:17)
LAbuuuu,mergucos
brinkinau kelias Floridas,bet taip ir nepaėjau,bo po kol paslika su gripu gulėjau,visai iš galvos man anos išdulkėjo.Prisiminiau tik praeitą penktadienį,kai šakniukai taip suspynę buvo,kad nebesugebėjau atskirt.
Ex,esu letuce's salotas taip auginus,tik lapus skyniau,o patį vidurį palikdavau,tai užaugo su lyg barzda kotai

brinkinau kelias Floridas,bet taip ir nepaėjau,bo po kol paslika su gripu gulėjau,visai iš galvos man anos išdulkėjo.Prisiminiau tik praeitą penktadienį,kai šakniukai taip suspynę buvo,kad nebesugebėjau atskirt.
Ex,esu letuce's salotas taip auginus,tik lapus skyniau,o patį vidurį palikdavau,tai užaugo su lyg barzda kotai

O, Gonzikiuks

Kad pomidorų daigelių šaknelės susipynusios, nieko baisaus, nebūtina atskirdinėt, galima pasodint keletą daigelių vienoj vietoj, o vėliau silpnesnius tiesiog nugnybt. Palikt vieną dručkį. Be reikalo išmetei. Turėtum jau visai gerai paaugusių daigelių.
Ai, šitos salotos nelabai tinkamos augint ilgai, išauga kaip palmės. Šiaip skanios kol neišauga į ilgį. Paprastos salotos ilgiau "groja", sviestinės, lolo blondai ir pan. gražiai plečiasi. Labiausiai man pasiteisino maximinės Kietaviškių, tos žaliais ir šiek tiek rausvais lapais.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 01 31, 08:56)
Dirbu. MB, nežinau ar sakiau, po siųlų išėmimo išsiskyrė siūlė. Siuvo naujai. Šiaip nesiskundžia, tik neįgalus. 

Sveika, Ate. Ojei, nežinau kas nutiko taviškiui, jau net klaust baisu, skamba nekaip