Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

LabRyt
Kažko nesimiega man blink.gif
Kaičiu kavą, lėkit čia su savo puodeliais.

QUOTE(saintlina @ 2018 01 30, 19:47)
gali ir pas mus truputuką pašildyt, nė  čia ko uzurpuot vienai suinteresuotai grupei smile.gif

susiradau Polkutes, dar radau Sibirskus skorospielus, bet dėl šitų kažkaip abejoju  unsure.gif

Ar tai čia aš uzurpatorė? blink.gif

Polkutės tai gerai, bet tai tie Sibirski nieko visai ne skorospielai. Užjuos anksčiau sunoksta Sub Arctic. Jie man ir skanesni už Skorospielus.

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 30, 20:17)
LAbuuuu,mergucos 4u.gif

brinkinau kelias Floridas,bet taip ir nepaėjau,bo po kol paslika su gripu gulėjau,visai iš galvos man anos išdulkėjo.Prisiminiau tik praeitą penktadienį,kai šakniukai taip suspynę buvo,kad nebesugebėjau atskirt.
Ex,esu letuce's salotas taip auginus,tik lapus skyniau,o patį vidurį palikdavau,tai užaugo su lyg barzda kotai  biggrin.gif

O, Gonzikiuks bigsmile.gif Rodyk ką veiki per dienas, kasas augini? Kaip mergičkai sekasi? Kaip ūkis laikosi, dauginasi?
Kad pomidorų daigelių šaknelės susipynusios, nieko baisaus, nebūtina atskirdinėt, galima pasodint keletą daigelių vienoj vietoj, o vėliau silpnesnius tiesiog nugnybt. Palikt vieną dručkį. Be reikalo išmetei. Turėtum jau visai gerai paaugusių daigelių.

Ai, šitos salotos nelabai tinkamos augint ilgai, išauga kaip palmės. Šiaip skanios kol neišauga į ilgį. Paprastos salotos ilgiau "groja", sviestinės, lolo blondai ir pan. gražiai plečiasi. Labiausiai man pasiteisino maximinės Kietaviškių, tos žaliais ir šiek tiek rausvais lapais.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 01 31, 08:56)
Dirbu. MB, nežinau ar sakiau, po siųlų išėmimo išsiskyrė siūlė. Siuvo naujai. Šiaip nesiskundžia, tik neįgalus. biggrin.gif

Sveika, Ate. Ojei, nežinau kas nutiko taviškiui, jau net klaust baisu, skamba nekaip unsure.gif Tegu sveiksta ir stiprėja. Kaip ir kur pati gyveni, sodyboj?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Kava jau su manim smile.gif O aš su jumis biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 31, 08:18)
LabRyt

Sveika, Ate. Ojei, nežinau kas nutiko taviškiui, jau net klaust baisu, skamba nekaip

Kur čia tau miegosis, pagal tave gi jau mažne pietų metas smile.gif

Mes gi su Ates vyru du 'rankiniai' neįgalieji smile.gif Nervus abiems gelbėjo - man riešo kanalo, jam alkūnės kanalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 31 sausio 2018 - 08:32
QUOTE(saintlina @ 2018 01 31, 09:27)
Kur čia tau miegosis,  pagal tave gi jau mažne pietų metas smile.gif

Mes gi su Ates vyru du 'rankiniai' neįgalieji smile.gif  man riešą pjovė, jam alkūnę. Nervus abiems gelbėjo - man riešo kanalo, jam alkūnės kanalo.

biggrin.gif ale tikrai, nesusimąsčiau kažkaip.

aaa... ir viena, ir kita ilgas, jautrus gijimas. Užtat pasveikus lengviau dirbt bus. Bet tai kaip ten siūlė išsiardė blink.gif eina sau. Kiba antrą dieną po operacijos į sporto salę nurūko ar ką.

Ahoi, kur mezgėjos išsilakstė su visais punšokais. Kur Lylia užstrigusi? Baliavoja? O Nera? Kalnuose ant slidžių?
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 31, 09:18)
Labas rytas  smile.gif

Kava jau su manim  smile.gif O aš su jumis  biggrin.gif

Tai gerai, mano kava aušta, karštos negeriu. Kulke, rodyk kokius ten džinsus mezgi. Kažką juk raizgalioji, ane?
Atsakyti
Nera gal M.A.M.A apdovanojimuose užstrigo? Iš ten kai parašė, tai daugiau ir nematėm.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 31, 09:51)
Nera gal M.A.M.A apdovanojimuose užstrigo? Iš ten kai parašė, tai daugiau ir nematėm.

Išpuiko reiškia biggrin.gif

Verdu sorų košę. Ot, užėjo. Niekad gyvenime nesu tokios košės virusi. Su kuo ją valgyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 31, 07:42)

Tai gerai, mano kava aušta, karštos negeriu. Kulke, rodyk kokius ten džinsus mezgi. Kažką juk raizgalioji, ane?

Kažko ne nuotaika raizgaliojimui, čia parakalioju, čia jau išardau. Nėėė ką rodyt smile.gif

QUOTE(Ex @ 2018 01 31, 07:59)
Verdu sorų košę. Ot, užėjo. Niekad gyvenime nesu tokios košės virusi. Su kuo ją valgyt unsure.gif

Su šaukštu arba šaukšteliu. Aišku gali pabandyti ir su šakute arba kinietiškom lazdelėm biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms. Gavau tokį darbelį "malonų", kad ir karto čia atlėkiau, kad nervus nuramint biggrin.gif
Eina sau, čia tas asmens duomenų apsaugos reglamentas iš koto tuoj visus išvers, visi visko bijo, popiergalius tik gamina, kad kažkaip apsigint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 31, 08:56)
Dirbu. MB, nežinau ar sakiau, po siųlų išėmimo išsiskyrė siūlė. Siuvo naujai. Šiaip nesiskundžia, tik neįgalus. biggrin.gif

labas iš ryto mirksiukas.gif
eik tu kakum...Įtariu ,kad vairavo iškart siūlus ištraukęs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 31, 10:11)

Aišku gali pabandyti ir su šakute arba kinietiškom lazdelėm  biggrin.gif

geras patarimas lotuliukas.gif baikininkė

QUOTE(daimura @ 2018 01 31, 10:16)
Labas rytas visoms. Gavau tokį darbelį "malonų", kad ir karto čia atlėkiau, kad nervus nuramint  biggrin.gif

Gal pomidorų ar gėlių sėklų po ranka turi ir kokį vazoną su žemėm? Labai gerai nervus ramina, visi popiergaliai į antrą planą nueis. Darbas - ne vilkas, į mišką nepabėgs bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 01 31, 09:18)
LabRyt
Kaičiu kavą, lėkit čia su savo puodeliais.
O, Gonzikiuks bigsmile.gif Rodyk ką veiki per dienas, kasas augini? Kaip mergičkai sekasi? Kaip ūkis laikosi, dauginasi?
Kad pomidorų daigelių šaknelės susipynusios,

Ai, šitos salotos nelabai tinkamos augint ilgai, išauga kaip palmės.

o man atvirkščiai-galiu visą dieną miegot,ale paskum naktis nelabai smagi būna-visų laidų ,filmų pakartojimus peržiūriu ax.gif
Pilk kavos bigsmile.gif
Apie kasas bais temon-diedo laaabai ne prie širdies mano pusiau luptos,pusiau skųstos ir su skiautere įvaizdis,teks augintis kasas unsure.gif
Maža kaip bernas,vakar vėl iš mokyklos krUvinais keliais pasiėmiau doh.gif
Nebedaug to ūkio likę,dieds vasarą dalį pardavė.Tvarte laksto naujametinukė ,kito laukiam ateinantį mėnesį
Iš lempos tada tas salotas auginau,bais egzotikos norėjos.Tik vakar pagalvojau,kad gal jos man tokios aukštos buvo ,nes šiltnamy augo?hmm.gif
Ai,spėsiu su tais pomikais.Na iš tikrųjų tai tik valakytos sau pasdarysiu,nes neturėsiu ,kur prabangiai jų laikyt,nes čiliakai jau užmerkti,ir peperonciniai ax.gif

Beje,Saintlin,kaip reikalai su vištom?Vakar dieds vėl negyvą jaunikliuką rado.Užsiųtęs,kai paaiškinau,kad ne taip ,kaip reik daro.Jauč reiks,kad ir porai val kelis kart per savaitę važinėt

Atsakyti
Ponia Lylia, aikšen čia, tavęs Leontjevas laukia baneryje, į koncertą kviečia, nuolaidą dovanoja bilietui biggrin.gif
Atsakyti