Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 18)
Su pjūkliuku, kai tėtė nupirko į darbų psmoką neštis, palanges ir durų staktas supjausčiau.

čia tai geraz lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 19:11)
Labas,
Kibinai buvo mano pradžia, pasipasakojau, kad prikepiau pusryčiams  biggrin.gif . Paskui Chiro savo receptą padalino....
.

Aha, čia nuo jūsų ir prasidėjo visi kibinai, kepėt ir nešėt čia į studiją kibinų fotkes.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 03, 19:20)
čia tai geraz lotuliukas.gif

O ką? Kaip neštis neišbandžius. Dar ant broliuko kaltę suverčiau, bet tėtė pastatė prie staktos, brolis nepasiekė tos vietos. Va už melavimą ir bėdos vertimą kitam - maža nepasirodė, o pjaustymui gavau fanieros....
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 18:14)
Kažkada į ,,Moksleivį" nusiunčiau adresą, į ,,noriu susirašinėti". Tai vienas parašė iš mūsų rajono. Paskui pradėjo skambinti. Irgi koridoriuj duobes išstovėdavau. O kalbos, o žvengdavom

Smagu prisimint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2018 02 03, 18:23)
Aha, čia nuo jūsų ir prasidėjo visi kibinai, kepėt ir nešėt čia į studiją kibinų fotkes.

Nu, geriau pačius kibinus neštų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 03, 19:26)
Smagu prisimint smile.gif
Papildyta:
Nu, geriau pačius kibinus neštų biggrin.gif

Kepiau, atnešu.
vartotojo įkelta nuotrauka

Gonzikai, atsimeni, kai bučiavomės susitikę pirmą kartą? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 vasario 2018 - 18:32
QUOTE(Ex @ 2018 02 03, 18:14)
Nedarau agurkams atskirų sąlygų, auga ir plevėsuoja tam pačiam šiltnamyje su visais skersvėjais.  Pasodinu 5-6 daigus. Mums per daug. Gal kad mūsų batai mažesnio dydžio biggrin.gif

Buvau kažkada įkišus tarp pomidorų kelis agurkus. Tai nieko gero iš jų nesigavo. Ar nugelto, ar nubalo. Va ir pamislinau, kad gal jiems visą personalų šiltnamį išskirt.
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 18:29)
Kepiau, atnešu.

Ainu arbatos kaist.
Atsakyti

Ateinu su balta mišraine :D

Agurkai visada auga tarp pomidorų, nei gelsta, nei bąla. Nebent miltligė užpuola. Užtat pas mane paprikom nepatinka. Pas draugę pomidorai auga normaliai, paprikos iš proto eina, o agurkai šiltnamy ne. Tai nupūva stiebai, tai nugelsta, tai dar kas nors. Čia gal nuo dirvos priklauso. Pas ją drėgna, pas mane sausa. 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 19:29)
Kepiau, atnešu.

Kokie graaaaažūs wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2018 02 03, 19:36)
Buvau kažkada įkišus tarp pomidorų kelis agurkus. Tai nieko gero iš jų nesigavo. Ar nugelto, ar nubalo. Va  ir pamislinau, kad gal jiems visą personalų šiltnamį išskirt.

Tai jei tarp pomidorų, aišku, kad neaugs. Agurkams užleidžiu vieną šiltnamio pusę. Bet kai sodinu vos kelis daigus, tai vietos lieka galiorkoj, bet besikerodamos agurkų atžalos greit užima ir ten vietą, leidžiu šliaužt žeme.
Aišku, jei agurkų suvartojat daugiau nei pomidorų, tada verta ir visą šiltnamį jiems skirt. A gal dar marčių atsiras, ar kąąąą... bus daugiau valgytojų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 20:08)
<p>Ateinu su balta mišraine biggrin.gif

Greit greit atlekiu su šaukštu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2018 02 03, 19:15)
a dar marčių atsiras, ar kąąąą...

Ką gali žinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 20:08)
<p>Ateinu su balta mišraine biggrin.gif
</p><p>Agurkai visada auga tarp pomidorų, nei gelsta, nei bąla. Nebent miltligė užpuola. Užtat pas mane paprikom nepatinka. Pas draugę pomidorai auga normaliai, paprikos iš proto eina, o agurkai šiltnamy ne. Tai nupūva stiebai, tai nugelsta, tai dar kas nors. Čia gal nuo dirvos priklauso. Pas ją drėgna, pas mane sausa. </p>

Tik didesnį dubenį, prašom.
Atsinešiau šaukštelį....
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 02 03, 20:24)
Ką gali žinot biggrin.gif

Jaučia mamos širdis. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš galiu lietinių blynelių su varške atnešt, duošiu dar braškių prie jų ir lydyto šokolado biggrin.gif

Kibinus kepiau kartą pati, skanu tai skanu, bet aš jų užvyniot tinkamai nemoku, tai pusė skanumo nuplaukia bekepant. O va kai mūsų emigrantai darė per atostogas- O Dieve, o Dieve kaip skanu buvo, nors šiaip iki tol aš visokių tešlainiukų nemėgėja buvau. Rašau ir seilės tįsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 03, 20:42)
Aš galiu lietinių blynelių su varške atnešt, duošiu dar braškių prie jų ir lydyto šokolado  biggrin.gif

Kibinus kepiau kartą pati, skanu tai skanu, bet aš jų užvyniot tinkamai nemoku, tai pusė skanumo nuplaukia bekepant. O va kai mūsų emigrantai darė per atostogas- O Dieve, o Dieve kaip skanu buvo, nors šiaip iki tol aš visokių tešlainiukų nemėgėja buvau. Rašau ir seilės tįsta  biggrin.gif

Dėk mažiau įdaro. Užspausk ir tik paskui vyniok. Garai suplėšo.
Atsakyti