Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 20:04)
<p>Užriškit kas nors dantis, jau prie šokolado perėjau. Nors nedaug, bet negerai verysad.gif</p>

nuo šokolado gal galvos neskaudės? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 20:15)
Techniniai anglų kalbos vertimai.

Labai panašus. Pas mus.

nu neblogai pasirinko.

šunė kieno draugė didesnė? Tavo ar vyro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 21:15)
<p>Skanu ir gerai. Bet negaliu vėlai jokio saldumyno valgyti. Ryte galvą skauda. Ir,atrodo, saldumas gerklēj stovi. Reiktų pasitikrinti dėl diabeto,bet bijau. Tėvas sirgo. Ir toks dalykas kaip produktų derinimas man darosi gana aktualus. Ne tas amžius, kad ant baltos mišrainės cukrų kraučiau. Paskui viskas pilve pukši biggrin.gif bjauri savijauta. </p><p>Išsiploviau dantis, garantuotai neėsiu. Bet ar man čia sunku antrą sykį išsiplauti biggrin.gif</p>

Gal pasitikrink. Bijot nepasitikrinus reikia.
O dantis gali plaut ir trečią kartą, jei prireiks. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 02 03, 21:18)
nuo šokolado gal galvos neskaudės? biggrin.gif
Papildyta:
nu neblogai pasirinko.

šunė kieno draugė didesnė? Tavo ar vyro? smile.gif

Laikas parodys.
Gaujos vadas- aš. Vaikšto ir būna daugiau su MB. Kaime labai vištas myli. Atsisėda, kad ir ant sniego ir nekrutėdama prasėdi pusvalandį, net per šaltį. Kai nuvažiuoja, pirmas taškas tik vartus pravėrus- vištidė ir dar tokiu greičiu, kad tik uodegą pamatom.
Kiek pakabukų apačioj.
Užeikit, prašom. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 vasario 2018 - 20:24
QUOTE(saintlina @ 2018 02 03, 21:14)

panašus Rička į ją? smile.gif pas tave daba ji gyvena?
Papildyta:
biggrin.gif biggrin.gif
šiaip tai ne vienus metus pažįstamos biggrin.gif

nyyyy,nepanašus..tik spalva ir ūgiu..blem ,svoris pradėjo augt..per mėnesį 800gr blink.gif blink.gif ty dabar antrą dieną mb gano vakarais,kad išsilakstytų..ale kas iš to,kai grįžęs iškart prie bliūdo
online biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 21:22)

Gaujos vadas- aš. Vaikšto ir būna daugiau su MB.

pas mus irgi mano žodis paskutinis.Jei pasakau,nuleidžia galvą ir ein vis pasitikslindamas ,ar neapsigalvojau.Labai nepatenkintas ,kad nebepriimam lovon
Atsakyti

Savo Tinkį parodysiu trumpai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 03 vasario 2018 - 20:47
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 03, 21:35)
nyyyy,nepanašus..tik spalva ir ūgiu..blem ,svoris pradėjo augt..per mėnesį 800gr blink.gif  blink.gif ty dabar antrą dieną mb gano vakarais,kad išsilakstytų..ale kas iš to,kai grįžęs iškart prie bliūdo
online biggrin.gif
Papildyta:

pas mus irgi mano žodis paskutinis.Jei pasakau,nuleidžia galvą ir ein vis pasitikslindamas ,ar neapsigalvojau.Labai nepatenkintas ,kad nebepriimam lovon

Mūsiškė rujojo. Nukrito 1,5 kg. Kaime išsilakstydavo, paskui jau troboj buvo ir tik su pavadėliu išeidavo. Vasario pabaigoj operuosim. Bus ramu. Nesusitvarko pati. Kur sėda, kur eina, skalbk, valyk, o ir saugot nesinori.
Lyliaaaa, wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 03, 20:35)
nyyyy,nepanašus..tik spalva ir ūgiu..

online biggrin.gif

rodyk čia, reik sulygint smile.gif

tai kad jūs čia visos online tokios puikios draugės, kad gyvai labai mažai tokių yr wub.gif

labai juokingai atrodo smile.gif prisimenu savo šunį taip darant smile.gif
Atsakyti
[quote=saintlina,2018 02 03, 21:44]rodyk čia, reik sulygint smile.gif

tai kad jūs čia visos online tokios puikios draugės, kad gyvai labai mažai tokių yr  wub.gif

labai juokingai atrodo smile.gif prisimenu savo šunį taip darant smile.gif

Mūsiškei pas mus niekad nebuvo galima, tai tik bando ribas. Ryte, jei kuris liekam lovoj, tyliai įlenda po antklode, prisiglaudžia, išsitiesus, kaip styga, ir sustingsta. Atsieit, manęs nėra. Neleidžiam.
Bet miega, kaip vaikas. biggrin.gif apklostyta. kai nusipurto, įlenda į užvalkaliuką, jei tik neužklostai.

Spėkit kur esu biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 vasario 2018 - 21:17

Manęs nėra :D 

Mes irgi neleidžiam ant sofų lipti. O nakčiai uždarom vieną į kambarį. Pamiega ir davai naktį per laminatą prie durų braižyti nagais. Visas namas skamba. Tas kambarys nesutvarkytas, senos grindjuostės, prie durų sprindžio ilgio galą nuplėšė besiduodamas. Tai keliamės, naktį išleidžiam į kiemą, prieš rytą vėl.tas pats :D vakar jau žadėjau kaip baba gibridui šluotą paimti. Bet nurimo. Visi kampai prislapstyti kauliukų. Plauni grindis ir išvalai kokį sudžiūvusį dešros gabalą ar sauso maisto gabaliuką :D 

Ai, dėl sofų. Ant kelių jei laikau ir užsinori pas tėvų, tai nulipa ant grindų ir nueina prie jo, nors tėvus ant tos pačios sofos už metro sėdi. Bet jau pradėjo įsibėgėjęs užšokti. Paprastai neužsikabaroja. Tai dar nesusiriša, kad reikia įsibėgėti :D 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 20:51)
Spėkit kur esu biggrin.gif

wub.gif wub.gif

Lylios nespėjau pamatyt..
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 21:07)
Ant kelių jei laikau ir užsinori pas tėvų, tai nulipa ant grindų ir nueina prie jo, nors tėvus ant tos pačios sofos už metro sėdi.

lotuliukas.gif
čia jūs šunio tėvai? biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau balius. Rinkites biggrin.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 02 03, 22:15)
Kad jau balius. Rinkites 

Oje, kada kiaulę pjovei? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 vasario 2018 - 21:24
Tigi sakau, kad atradom toooki pardaveja, pas kuri eile bent 20 zmoniu, bet visi laukia laimingi. Kaip vyrai sako, ka bepirktum, viskas "tikras daiktas". Ziauriai skanu. Viska duoda ragaut. Tirpsta burnoj, gerai kandasi, ne kramtoske ir negliaumyja - puikiai isrukyta ar isudyta.
Viskas uz viena kaina, po 7.50. Vilijampoles turguj sestadieniais. Nesumaisysi, nes pas ji vieninteli eile pastovi. Greit dirba.
Atsakyti