QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 04, 00:16)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="71987893" data-time="1517688259"><div><p>a, dėl šito.. nu ir neskambink tu jam. Baisiai čia reikia
</p></div></blockquote><p>Aš ir neskambinu. Dar nuo ano darbo laikų.atpratusi. Paskambindavau, tai vis trukdau. Nu i nereik. Šiaip jei skambinu, tai kai kas atsitinka
kartais prikiša, kad jis vienas skambina. Nu jei jis man kokius 5-6 sykius skambina, tai dar jei ir aš pradėsiu, tai
</p><p>Ar žiūrėjot eurovoziją? Fb draugēs vaikas dalyvavo, prašė visų draugų, kad prabalsuotų. Aš, kriu kriu, nei žadėjau, nei balsavau. Pralindo ir taip. </p>

maniškis irgi pyksta,kad nepaskambinu...Ale jei skambinu,tai pastoviai netur,kada šnekėt

nestebėjau EV,tavo filmą žiūrėjau

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 23:03)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="GONZIKAS117" data-cid="71987887" data-time="1517688123"><div><p>ot matai? 
Ryčkos ausys nenulėpę...dieds bais bijojo,kad nebūtų nulėpausis.Ir mamkos snukutis baltas,o Ryčkos ryžas</p></div></blockquote><p>Kokie navatnūs
aš ir tėvus bijom, kad nebūtų stačiaausis. Sakiau svorius kabinsiu, jei atsistos
</p>

Ryčkos ausys nenulėpę...dieds bais bijojo,kad nebūtų nulėpausis.Ir mamkos snukutis baltas,o Ryčkos ryžas</p></div></blockquote><p>Kokie navatnūs

nyyyy,stačiaausiai mielesni ir man