Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 22:44)
Vaikui parodžiau, sakė nepanašus. Kol mažesnis buvo, buvo panašesnis.

ot matai? tongue.gif
Ryčkos ausys nenulėpę...dieds bais bijojo,kad nebūtų nulėpausis.Ir mamkos snukutis baltas,o Ryčkos ryžas
Atsakyti

už ką? bigsmile.gifkad kibinų nekepi?

Tai sakiau, kad savo telefone mano numerį į juoduosius sarasus įtraukė, todėl.ir neleido paskambinti. Diedis surado priežastį :D o kodėl, tai nežinau :D nesako. Ginasi. Aš kalta ir mano telefonas. 

Atsakyti

ot matai? tongue.gif
Ryčkos ausys nenulėpę...dieds bais bijojo,kad nebūtų nulėpausis.Ir mamkos snukutis baltas,o Ryčkos ryžas

Kokie navatnūs :D aš ir tėvus bijom, kad nebūtų stačiaausis. Sakiau svorius kabinsiu, jei atsistos :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 22:02)
tai sakiau, kad savo telefone mano numerį į juoduosius sarasus įtraukė

a, dėl šito.. nu ir neskambink tu jam. Baisiai čia reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 22:01)
Pou, čia sūnus su mama. biggrin.gif

Jau supratau. Apie Rycka tai daug girdejom biggrin.gif Va jusiske pirmakart matau. Ponios FB maciau ir cia karta uztaikiau bigsmile.gif
Fainai gyvuniukai wub.gif

Jeeee, perkroviau telefa ir atsistate.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 03, 23:02)
ot matai? tongue.gif

Pagrįžk vieną puslapį. Kūdikinę nuotrauką trumpam įdėjau. Kuris tavo.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 03, 22:03)
Kokie navatnūs biggrin.gif aš ir tėvus bijom, kad nebūtų stačiaausis. Sakiau svorius kabinsiu, jei atsistos biggrin.gif </p>

abeji jūs navatnūs biggrin.gif koks skirtumas, kokios tos ausytės? ir taip, ir taip fainas šunelis smile.gif
va mano katės ausų galiukai buvo nulinkę vienu metu, tai buvau labai susirūpinus, kad kažkas blogai. Bet taip ir nesupratau, nuo ko, atsistatė paskui.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 03, 23:02)
ot matai? tongue.gif

Ji tas ausis taip pastato, kad oho.
O bet tačiau, vaikas irgi sakė, kad Ryčkos ausys labai smailios, Meilės kitokios. Anas gi tėtį matęs. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 03 vasario 2018 - 22:14
QUOTE(ate42 @ 2018 02 03, 23:09)
Pagrįžk vieną puslapį. Kūdikinę nuotrauką trumpam įdėjau. Kuris tavo.

tas ,kur jaukiai abejose foto ant kito parpia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 03, 22:20)
tas ,kur jaukiai abejose foto ant kito parpia bigsmile.gif

nedurnas nuo mažens biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 03, 23:26)
nedurnas nuo mažens biggrin.gif

Žino ką daro
Atsakyti

a, dėl šito.. nu ir neskambink tu jam. Baisiai čia reikia bigsmile.gif

Aš ir neskambinu. Dar nuo ano darbo laikų.atpratusi. Paskambindavau, tai vis trukdau. Nu i nereik. Šiaip jei skambinu, tai kai kas atsitinka :D kartais prikiša, kad jis vienas skambina. Nu jei jis man kokius 5-6 sykius skambina, tai dar jei ir aš pradėsiu, tai  :blink: 

Ar žiūrėjot eurovoziją? Fb draugēs vaikas dalyvavo, prašė visų draugų, kad prabalsuotų. Aš, kriu kriu, nei žadėjau, nei balsavau. Pralindo ir taip. 

Atsakyti