Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 06, 14:44)
Radau pomidorų sėklų, turbūt paĉios rinktos, mano ranka užrašyta Saintlinos ruskiai, 2017. Nors neatsimenu, kad tokius auginau. Kokia čia veislė?

gerai, kad Gonzikas atpažino, abo aš supratimo neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 06, 16:27)
gerai, kad Gonzikas atpažino, abo aš supratimo neturiu smile.gif

Na spėju paprasčiausiai.Dar iš tavęs Lipeckij IŠ RUSIŠKŲ turiu.Bet kiek pamenu,vienu metu tas obelėles auginom
Atsakyti

jablonka r

Mhm, ačiū, tai dar man pasakyk, ar aš juos auginau ar be? :D 

Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 06, 15:31)
Bet kiek pamenu,vienu metu tas obelėles auginom

nea, aš jų išvis nesu turėjus. Kažkokia klaidelė insimetė smile.gif
Atsakyti

Bendrom jėgom išsiaişkinom, kad augino Gonzius, o aš sėklas susirinkau. Ko tik nebūna tam bityne, čiūdų čiūdai :D 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 06, 16:52)
nea, aš jų išvis nesu turėjus. Kažkokia klaidelė insimetė smile.gif

Jablonkos neauginai? blink.gif Pas mane ant sėklų maišiuko užrašyta ,kad iš Saintlinos unsure.gif tu tada su lipeckiu,pomikais iš Baku ,ir svogūnais iš baku atsiuntei... unsure.gif hmm.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 06, 16:57)
<p>Bendrom jėgom išsiaişkinom, kad augino Gonzius, o aš sėklas susirinkau. Ko tik nebūna tam bityne, čiūdų čiūdai :D </p>

o daba da didesnis čiūdas ,matei? blink.gif blink.gif blink.gif Nesuprantutada,iš kur jie...Gal iš Adijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 06, 15:58)
Jablonkos neauginai? blink.gif Pas mane  ant sėklų maišiuko užrašyta ,kad iš Saintlinos unsure.gif tu tada su lipeckiu,pomikais iš Baku ,ir svogūnais iš baku atsiuntei... unsure.gif  hmm.gif

Mildą galėjau atsiųst kartu su tais. Jablonkos nei turėjau, nei auginau.

Lylia, o gal ten koks nors Черный русский galėtų būti? Nepamenu, kad būčiau siuntusi, bet giriu juos kiekviena pasitaikiusia proga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 vasario 2018 - 16:08
QUOTE(saintlina @ 2018 02 06, 17:03)
Mildą galėjau atsiųst kartu su tais. Jablonkos nei turėjau, nei auginau.

Lylia, o gal ten koks nors Черный русский galėtų būti? Nepamenu, kad būčiau siuntusi, bet giriu juos kiekviena pasitaikiusia proga smile.gif

ne,aš jai kekės dalį nusiunčiau su pomikais,kad turėtų bendrą jo vaizdą,o prinokus ir pažietų ,kaip jai skonis.
Vat Mildą pernai aš iš Lylios gavau.Bo kai jos albume pamačiau Midos fotkes,tai labai man jų užsireikėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 06, 17:11)
ne,aš jai kekės dalį nusiunčiau su pomikais,kad turėtų bendrą jo vaizdą,o prinokus ir pažietų ,kaip jai skonis.
Vat Mildą pernai aš iš Lylios gavau.Bo kai jos albume pamačiau Midos fotkes,tai labai man jų užsireikėjo wub.gif

Jablonka iš manęs.
Tegul ir Lipeckų užsireikia. Liuksiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 06 vasario 2018 - 16:25

Žodžiu, šakar makar. Ta tai davė, ta kitai, kita tai ir vėl iš pradžių :D 

Atsakyti

Jablonka iš manęs.

Nu va, išsirišo Gordijaus mazgas. 

Liuksiniai, tikrai. 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 02 06, 17:25)
Jablonka iš manęs.

ty kodėl aš Saintlina kiekvieną vasarą už šituos obuoliukus garbinu? biggrin.gif Nu persprašau,dabar tau vasarą dėkavosiu mirksiukas.gif
Ny,man lipeckis ny,nežinau kodėl,bet nyyyyy .beet gi savo skonio kitiems neperšu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 06 vasario 2018 - 16:41