na, ką veikiat? Be to, kad Šviesoforą žiūrot

QUOTE(saintlina @ 2018 02 06, 19:48)
Tu mane stebi???

QUOTE(Kulkė @ 2018 02 06, 20:00)
aha, siuvinėju tavo svetainės kampe

QUOTE(saintlina @ 2018 02 06, 21:03)
Nežiūrim.
Padariau vakarienę, pasiruošiau zagatovkę rytojaus vakarienei, nes po darbo pas stomotologę, o MB antrą kartą suūlus išimt. Tai paskui labai susivėlinu. Susitvarkiau virtuvę. Dabar sėdžiu ir akys, kaip medum pateptos. Tik klapt ir užsimerkia. Labai įtempta diena buvo ir ryt dar sudėtingesnė laukia. Labai pavojingus darbus vyrai daro. Tiesiog stovim keturiese akių nenuleisdami. Jei akelėės tik taip darys, jaučiu greit išeisiu, kad vėl ryte sugrįžčiau. Tik lovos nėr kam paklot. MB dar nesigauna, bo lova kitokia nei pas visus.
QUOTE(ate42 @ 2018 02 06, 20:18)
Dabar sėdžiu ir akys, kaip medum pateptos. Tik klapt ir užsimerkia. Labai įtempta diena buvo ir ryt dar sudėtingesnė laukia.
tai ko tau vargti? Griūk miegot

Jaučiu, ir man reik anksčiau parpt ait, abo ryt atsakingas reikalas laukia - autobusu į polikliniką važiuot

QUOTE(saintlina @ 2018 02 06, 21:32)
tai ko tau vargti? Griūk miegot 
Jaučiu, ir man reik anksčiau parpt ait, abo ryt atsakingas reikalas laukia - autobusu į polikliniką važiuot

Pareis vaikas, pribusiu, paskui neužmiegu.
QUOTE(saintlina @ 2018 02 06, 21:03)

Nu be ryšio ir šviesoforas ir prieš jį buvęs,arba man iki LT serialų humoro da augt reik

Mes OSTRAV per rusus žiūrom ir virbalais dirbu

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 06, 20:43)
Naujas sezonas gi, ania? Man pirmas patiko

kažkada rodytą čia megztinį perdarynėju
Kulke,agam,naujas sezonas

Kulke,agam,naujas sezonas
Labas rytas 
Visos sveikos?
Kulke, kaip gerkle?

Visos sveikos?
Kulke, kaip gerkle?
Labas rytas,
geriam kavutę, kam patinka arbatėlę ir dumiam darbuotis.

dar užkandukų

Kokia reklama
https://bustas.lryta...erliui-4548881/
geriam kavutę, kam patinka arbatėlę ir dumiam darbuotis.

dar užkandukų

Kokia reklama

https://bustas.lryta...erliui-4548881/