Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 02 08, 20:19)
MB visai neblogo nefiltruoto alaus nusipirko, lieja man taurėn virtuvinę mazgotę persimetęs per dilbį  lotuliukas.gif

filmuot ir į youtubę bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Man tas pats su koncertais. Vasario men Klaipėdoj Nargyz, visai norėčiau. Bet nėra draugų tam reikalui. 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 08, 20:19)
filmuot ir į youtubę  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aha, vieni jau prisifilmavo unsure.gif
Aš juoktis pradėjau, sakau- vaikai, rinkitės daiktus, šiąnakt nakvosit vaikų teisėse. Nu toks juodas humoras, kai pagalvoji unsure.gif

Tai va, dar grįžtant prie tų prisifilmavusių. Po to reportažo mes su mergele ir šnekam, kad iš mūsų bent jau mergikė ir kitų draugų vaikai galėjo būti atimti ne vieną ir net ne tris kartus unsure.gif Nėr pas mus tų matuškų tiek, kiek pas juos, bet balių yra buvę ir iki aušros sumigdžius vaikus.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 08, 20:24)
Tai va, dar grįžtant prie tų prisifilmavusių. Po to reportažo mes su mergele ir šnekam, kad iš mūsų bent jau mergikė ir kitų draugų vaikai galėjo būti atimti ne vieną ir net ne tris kartus  unsure.gif

bet ten aplinka truputuką kitokia. Ir bendravimas su vaikais taip pat.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 08, 20:31)
bet ten aplinka truputuką kitokia. Ir bendravimas su vaikais taip pat.

Bet girtavimo faktas gi nepaiso aplinkos. Ar tu laksi rūmuose, ar lindynėj.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 08, 20:33)
Bet girtavimo faktas gi nepaiso aplinkos. Ar tu laksi rūmuose, ar lindynėj.

aplinką turėjau omeny ne apstatymą. Kur tas girtavimas nuolatinis, kur tėvai amžinai akis užsipylę, kur vaikai bijo namo pareit girtą tėvą ar motiną pamatę..
O tokių baliukų kaip tu sakai, tai pas visus mus buvę. Su šokiais, dainom ir pan. Bet vaikams grėsmės tai nekėlė. Mislinu, turbūt numirčiau, jei prigerčiau iki trijų promilių..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 02 08, 20:38)
aplinką turėjau omeny ne apstatymą. Kur tas girtavimas nuolatinis, kur tėvai amžinai akis užsipylę, kur vaikai bijo namo pareit girtą tėvą ar motiną pamatę..
O tokių baliukų kaip tu sakai, tai pas visus mus buvę. Su šokiais, dainom ir pan. Bet vaikams grėsmės tai nekėlė. Mislinu,  turbūt numirčiau, jei prigerčiau iki trijų promilių..

Šitas tai taip.
Aik tu, smerčius ištiktų. O apie kokias daugiadienes iš vis kaip tu sakai striošna ir pagalvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 08, 20:40)
Aik tu, smerčius ištiktų.

taigis. O tam minėtam atvejy mamikė su trim promilėm buvo, tėvas su dviem. Ai, pakalbam geriau apie ką nors gražaus..
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 02 08, 19:20)
Suprantu tave geriau nei bet kas biggrin.gif Aš jau pasiekiau tą levelį, kai ir prekybcentris man šventė  biggrin.gif
Papildyta:

Ania?  bigsmile.gif  Geras  biggrin.gif  Jeigu tik išdrįsiu, apsiskelbsiu visur  biggrin.gif

Nu jau nė viena dar manęs neperaugus...o į prekybcentrį bais retai varau,nes dieds tę dažnai lankos.Kam man savus pinigus leist? rolleyes.gif
Kulke,ir aš pasrašysiu,kaip fain bus bitės darbą stebėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 08, 21:00)
o į prekybcentrį bais retai varau,nes dieds tę dažnai lankos.Kam man savus pinigus leist? rolleyes.gif

gudruolė lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 02 08, 21:00)
Nu jau nė viena dar manęs neperaugus...o į prekybcentrį bais retai varau,nes dieds tę dažnai lankos.Kam man savus pinigus leist? rolleyes.gif
Kulke,ir aš pasrašysiu,kaip fain bus bitės darbą stebėt wub.gif

Na, tai, laikino likimo drauge, kas tau pramoga? biggrin.gif

Reik bent pasidomėti ko reik norint bent kažkiek žiūrimą vaizdzialį 'padaryt' biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2018 02 08, 20:57)
taigis. O tam minėtam atvejy mamikė su trim promilėm buvo, tėvas su dviem. Ai, pakalbam geriau apie ką nors gražaus..

Gerai, pakalbam. Pala, lyg sėjai kažką? Išdygo? Mano vienintėlė įkišta Polkos sėkla šiandien kilputę parodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 02 08, 21:04)
<

nu gražu gražiai - ji turi, o mes nieko nežinom

blink.gif blink.gif blink.gif be žodžių unsure.gif
Atsakyti